COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 160
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 675
Е сега ако затегнат още мерките и ни спрат да излизаме изобщо казват, че ако излизаме ще е с декларация. Ама от къде ще я вземе човек тази декларация??? На опашка за декларации ли ще ходим? Почвам вече да се изнервям много.

# 6 676

17.

Имаме и добра новина, утре ще имаме първи изписан пациент.

# 6 677
Защо каза 127 като са 129. Обърка се нещо генерала. Т.е. днес общо имаме 22 нови, с което бележим ръст. И е ясно, че със всеки изминал ден ще стават още повече, с мерки или без.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
п.с. С новите мерки, нещата добиват вече тягостен вид..Дано отмине по-бързо.

# 6 678
  • София
Отново Германия и Испания са обявили почти 2500 новорегистрирани, Испания - 210 с фатален край, Германия- 4. Има нещо гнило в Германия...

# 6 679

Ние живеем в областен град, това значи ли, че ще можем да пътуваме до всички градове, които се намират в нашата област?

Аз го разбрах, че всеки който влиза или излиза от областен град трябва да има причина.

# 6 680
Германия си пукат хлорокина или там както се казваше и не казват на света.....Байер работи за тях

# 6 681
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не мога да отворя линка с новите мерки.

Какви са те за пенсионери в София? На 2300 км и съм много притеснена за майка ми.

# 6 682
Има нещо гнило в Германия...

А добър ден. 😂 И паника няма, даже се хилят като че ли е весело. Но пък всички си седнаха на задниците.

# 6 683
Именно, защото са помислили, че идва уикенд и ще стане хептен неконтролируемо. Точно навреме са мерките, браво!

Според мен точно да се спрат утрешните пътувания.

# 6 684

Какви са те за пенсионери в София? На 2300 км и съм много притеснена за майка ми.
Не се притеснявай, осигуряват им часови пояс между 8,30 и 10,30, в който ще могат да пазаруват само те, други няма да пускат в магазините. Доколкото разбрах, ще могат да си пазаруват и в друго време, просто този интервал е само за тях.

# 6 685

Без разходки в парка, и коридор за пазаруване в хранителен магазин и аптека от 8:30 до 10:30

# 6 686
  • София
Моят мъж има болен баща в друг град, кой и как ще определи основателността на причината да отиде при него? Ако се разчита на полицаи или военни, то има вероятност от превишаване на правата им и да има пълно неразбиране от тяхна страна. Това трябва изрично да се определи, за да няма злоупотреба с положение, да не говорим пък, че е предпоставка за изнудване и корупция.

# 6 687
Германия си пукат хлорокина или там както се казваше и не казват на света.....Байер работи за тях

спокойно и ние ще имаме хлорохин,казаха че имаме 35 или 350 000 дози не запомних точно и ресурс да почнем да си произвеждаме

# 6 688
От областен град до близко село може ли? Не разбрах
Само по важен повод - ако носиш лекарства на някой там, предполагам и храна.

# 6 689
  • София
Не разбрах, от София до близко село може ли да се ходи или напълно са ни закрепостили?

Общи условия

Активация на акаунт