COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 986 262
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 9 795
  • Bulgaria
Хайде Домусчиев да осигури и авиган и да се приключва по-бързо и безболезнено. А не като питат Мутафчийски да казва, че извадка от тестове с лекарството върху 60 човека била несериозна. Китайците официално от няколко дни потвърдиха, че е ефикасно при първите симптоми.

# 9 796
Не се надявайте снега да унищожи вируса .Нали зимните курорти Банско и Пампорово пламнаха.
Лошото време ще ограничи контактите. Имаме нужда от изолация точно в този момент. Господ е с нас.

# 9 797
  • София
Не се надявайте снега да унищожи вируса .Нали зимните курорти Банско и Пампорово пламнаха.
Ще ограничи хората да ходят по разходки.....из Витоша, из полята....

# 9 798
  • Точно където трябва
Аз пък се чудя защо всички, които правят дарения са за Александровска? Не се заяждам, наистина не разбирам. Има и други болници и в София и в страната....

# 9 799
  • София
Лошото време ще ограничи контактите. Имаме нужда от изолация точно в този момент. Господ е с нас.
Дано! Видяхте ли в църквите в София днес как десетки възрастни хора целуват кръста? Така беше и в Иран преди месец... и после.... (Иран замитат данни). Времето не знам дали е с нас, но ...акълът - не.

# 9 800
  • Другата България
Роналд, дишай.
Два пъти казах, че просто изразявам гледна точка и ми беше интересно да чуя останалите.
Не я натрапвам, не твърдя, че е меродавна. Не знам кой ме чете, не пиша заради това. Ти ако го правиш, не ме вълнува. Не обидих никого, не го квалифицирах относно мисъл, професия, разсъждения. Ще помоля да се въздържаш от коментари за мен персонално, ако ти е възможно.
Изборът човек го прави сам, за себе си и за близките си. За мен превенцията е много по-важна от това да си направя тест. За мен. Както видя /ако четеш и останалите/, и други хора смятат, че вече грип няма, а кихащи и кашлящи, както и такива с температура има колкото искаш. Особено след малцинствата. И те са навсякъде . И продължават да се прибират. Ако мислиш, че всички ще минат на тест, лъжеш се. Дано, ама надали. Все пак трябва да сме и малко реалисти, да се огледаме около себе си, не само да пишем по форумите.
Предполагам, че нещата да се променят, но това ще стане ако броя на заразените започне да се покачва главоломно, както в другите държави. Аз лично предпочитам това да не се случи. От друга страна пък, за да се открият още заразени трябва да се тестват хора, повече хора. И се въртим отново в кръг. Затова се надявам хората, отговорни за това, да знаят какво правят. И как да го правят.

# 9 801
  • Пловдив
Да вали! Точно тази седмица! Дано! Така няма да щъкат напред -назад!

# 9 802
  • София
спомням си че Китай не спираха да дезинфекцират цели градове, което ме навява на мисълта че вируса не живее някакви секунди или минути навън иначе нямаше да се дезинфекцират улиците. Иначе докато преминат дезинфекциращите екипи с машините вируса ще е умрял още преди това.
Или че Китай са предприемали всякакви отчаяни действия поради липса на информация, като не е ясно имало ли е някаква полза от това. Доказателства че има нужда да се дезинфекцират улиците реално няма- просто на страха очите са били големи.

Китай дезинфекцира цели градове, а в същото време пазарите за диви животни, откъдето тръгна инфекцията продължават да работят....
И много други инфекции ще тръгват оттам, защото ще продължават да работят. На есен очаквайте Ковид 20, Ковид 20 + и тнт.

# 9 803
Аз пак да си задам въпроса - от всички тук , които плачат за Италия и са съкрушени, дали някой е плакал в годината с 26 000 жертви от грип и половин милион общо починали и рефрешвал ли е онлайн тракери? Ако не , или е лицемерен , или яко е в паниката , насадена от медиите. Аз си признавам, че не съм , понеже такава информация до мен никога не е стигала, явно тогава не са имали изгода от нея.

# 9 804
Мери, стига си се обяснявала, разбрахме те, че те работиш за щаба. Нещо с нечий номер няма ли да ни ощастливиш? Отдавна се знаем у форумО, 'се пак!

# 9 805
Аз пък се чудя защо всички, които правят дарения са за Александровска? Не се заяждам, наистина не разбирам. Има и други болници и в София и в страната....
Аз пък не разбирам как не разбирате, освен ако не сте я посещавали Thinking

# 9 806
  • През девет планини в десета...
Има ли в момента някакъв грип или ако хванем хрема със сигурност ще е covid 19?

# 9 807
  • в страната на чудесата
Иван999999..., Те и медиите са паникьосани. Всички са паникьосани със стеснени мозъци. Дано има архиви да се четат след 10 години като се анализират причините, довели до радушния прием на новия ред...

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 22:30 от Leika_moja

# 9 808
  • Другата България
Мери, стига си се обяснявала, разбрахме те, че те работиш за щаба. Нещо с нечий номер няма ли да ни ощастливиш? Отдавна се знаем у форумО, 'се пак!
Е стига де, точно ти да ме издадеш не очаквах! Fearful

# 9 809
Че кога сме седяли по домовете и е имало подобна ситуация, че да се чувствам лицемерно?!? Много умно, няма що.

Общи условия

Активация на акаунт