COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 984 805
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 14 790
  • София
правителствата, които не знаели какво да правят за мен е наивна престава

Ти се шегуваш Simple Smile За мен правителства, които знаят какво правят (в настоящата ситуация) е оксиморон. Никой не знае какво да прави.

Мама Нана, (благодаря!) - аз наистина не виждам в момента кой печели. Но, както казах, това би се видяло след време като се раздига праха и свържем точките назад.

# 14 791
  • София
Обмисляли карантина за цялото домакинство при един болен.
Ама кой ще пазарува...
Затова беше хубаво като в други страни, например, Германия, да дадат списък с нужното за 14 дневна карантина и хората да си го напазаруват и да си го имат. А не да имат 20 литра ракия и 200 рула тоалетна хартия. Сега на болните ще трябва някой близък безконтактно да им доставя провизии.

# 14 792
  • Bulgaria
Румънска клиника обяви, че има ваксина срещу COVID-19.

https://www.dnes.bg/eu/2020/03/26/rumynska-klinika-obiavi-che-ima-vaksina-sreshtu-covid-19.443596

# 14 793
  • Варна
bTV разбиха военната стратегия на доктора съвсем научно - самотата гарантирано сваля имунитета , докато позитивните преживявания го вдигат на макс - всички спа центрове, козметични салони, скоро и аква парка ще отвори - са ноевия ни ковчег.  Колкото и да ме убеждават, че мога да се размина с въздуха , който дишам , с храната която поглъщам и приятелите си , които правят същото ... един ден ще се предадат.
До тогава се надявам някой да обърне очи към доказания начин за лечение - този на д-р Ройал Реймонд Райф. Оказва се в БГ има три работещи апарата на Райф-Хойланд и хора , които са в час.

# 14 794
На брифинга не казаха , че децата са на лекаря , а контактни с лекаря (по спомен той работи в детска рехабилитация).
За 1000 та бързи теста за антитела , които ще направят - основната идея не е какво ще покажат днес , а какво ще покажат след 30 дни. Тоест от тези 1000 човека , изложени на множество контакти ( полицаят на КПП днес пипа стотици документи) , колко ще имат антитела след 30 дни, изкарали са го безсимптомно. Това схванах аз от обяснението на доктор Симидчиев за идеята на теста ,правят си мониторинг на изложени на риск групи.

# 14 795
  • София
Сигурно 101-те, които откриват.

# 14 796
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=DYUl2tA09gI&t=156s

за тези на които им е интересна малко различна гледна точка към днешните ни проблеми

# 14 797
101-годишен италианец пребори коронавируса. Чудесна новина. Всеки има шанс ако има достъп до лекарска помощ.
Може и да е пускано вече, но нека размножаваме добрите новини. И това бабе на 95 години е оздравяло Relaxed

# 14 798
  • на пъпа на Златията
==
Т.е. от тези 4599 човека 276 са полжителни. Това дава заболеваемост около 6% към този момент.
==

Това от тестваните хора .
А по математическия модел на БАН  на всеки  2-ма доказан /намерен / има 8 неоткрити ?
Предположението е че  за сега имаме 1500 заразени ??
Сега смятай за България от данните до сега  по възрастови групи ,  колко ще го пекарат леко и няма да стигнат до болница , колко тежко , колко маски ще ни трябват , колко обдишващи апарати ще ни трябват ??

Казаха че имаме поръчани 300 обдишващи апаратиот Китай .

Тези пари вместо да ги даваме за инвестиции , за заплати на хората  за да сме по богати ,  ние ще ги даваме на Китай .

Колкото и малка страна да сме , мисля че след това трябва да си организираме икономиката за  самозадоволяване . т.. е  - да имаме предприятия  от различни сфери за да задоволяваме нушдите си .
Ама това трябва да го чуят олигарсите ни . Ама едва ли . Тия си инвестират парите по чужди производства.
Имахме и завод за мед. апарати ама го затриха .

# 14 799
Не ви следя много напоследък. Много ми се натовари психиката от този стрес.
Надявам сде всички да сте в добро здраве и в безопасност!

Една интересна публикация на астролога Филип Филипов, на която попаднах вчера. Аз лично го следя от години. Смятам, че е много сериозен и никога не би се изказал неподготвен.
В случая публикацията му не е астрологична, а просто навързва различни проверени от него факти. Иначе в страницата му има и астрологични прогнози, свързани с корона вируса, които са много любопитни, за съжаление не много оптимистични.
Доста ме впечатли статията за липсващите 21 милиона абоната на мобилните оператори в Китай след епидемията...

https://www.facebook.com/astrofilip/photos/a.2457401801144620/25 … ype=3&theater

# 14 800

Колкото и малка страна да сме , мисля че след това трябва да си организираме икономиката за  самозадоволяване . т.. е  - да имаме предприятия  от различни сфери за да задоволяваме нушдите си .
Ама това трябва да го чуят олигарсите ни . Ама едва ли . Тия си инвестират парите по чужди производства.
Имахме и завод за мед. апарати ама го затриха .

Аз мисля, че доста производства ще се изнесат от Китай и ще се върнат в Европа.

# 14 801
Скрит текст:
Нещо не мога по никакъв начин да разбера защо някой би решил, че е много добра идея да се фалира икономиката и здравните системи и да се избие маса народ. Също така, теорията за изкуствено създадения вирус - булшит, абсолютно си го е създала и ни го е набутала природата, за да се излекува от нас, хората, вирусът, който я убива нея.

Защото италианската икономика трябва да фалира. Италия не може да обслужва дълга си по този начин ако не се случи това. Само че ако се случи по нормалния начин ще има още един exit от ЕС. Да не говорим че европейските банки кредитори ще бъдат повлечени също в този процес. Затова се отпускат средства за борба с коронавируса и политиците си запазват мястото в управлението.

А правителствата, просто не знаят какво да правят, не се са сблъсквали с такъв проблем в "свободно" общество, което реве и рие с копитца за всяко ограничение.

Чакай малко, я ми припомни, ти не даваше ли доскоро Индия като пример в подкрепа на твоите теории, че само държави с висок дълг играят някакъв театър и участват в мащабна световна конспирация. Е Индия в момента е под пълен локдаун. Не че фактите някога са имали значение за вярващите в конспирации де.

# 14 802
  • Пловдив
http://onovini.eu/2020/03/истинска-история-ще-измрем-ако-не-сме/

Дано да не е вярно. Защото дори и да е измислена история, това е самата истина в момента. П.П. нещо не е наред линка....

За Турция. Потвърждава се това, което в момента се случва и в България.

https://novini.bg/sviat/balkani/589592

# 14 803
Докато имат финансов интерес, производствата няма да мръднат от Китай.

# 14 804
Скрит текст:

Ти се шегуваш Simple Smile За мен правителства, които знаят какво правят (в настоящата ситуация) е оксиморон. Никой не знае какво да прави.

Това не е вярно. Китай, Япония и Южна Корея знаят какво правят. Те овладяха ситуацията без драми.

А това видео можеше да бъде смешно ако не беше трагично.

Общи условия

Активация на акаунт