Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Какви са промените в закона за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са мненията за епидуралната анестезия по време на раждане?
Форумът съдържа различни мнения от майки относно епидуралната анестезия по време на раждане. Някои споделят положителен опит, като предпочитат да не изпитват болка от контракциите, докато други изразяват опасения относно потенциално удължаване на раждането. Въпреки това има и майки, които са избрали да не използват епидурална анестезия и са имали по-бързо раждане. Важно е всяка бъдеща майка да се консултира с лекаря си и да вземе решение, което отговаря на нейните нужди и предпочитания.
-
Какви са промените в закона за майчинството?
Форумът обсъжда промени в закона, които засягат майчинството. Според участниците от 1 януари 2007 г. майките с деца под 9 месеца ще получават 90% от заплатата си до навършване на детето на 9 месеца. Тази информация е важна за бъдещите майки, които се интересуват от правните промени, които ги засягат.
-
Какви са мненията за финансовата подкрепа по време на бременност и майчинство?
-
Кои са най-добрите марки за биберони и шишета?

.Не знам вие как спите нощем,но на мен ми е мн.трудно,особено обръщането,ужас.А пък през час сигурно ми изтръпват ръцете и няма как.Иначе съм си взела една дебела възглавница и се крача върху нея как ли не,само и само да ми стане малко по удобно.
.
.Вчера влязох в 1 magazin да си купя прах,ми то имаше само 1 вид-Персил sensitiv и това е...Май ще трябва да разгледам и по др.магазини,или да си поръчам от БГ
.
Пък то до 12ти септември си има доста време.Ама после говорих с майка ми и ме поуспокои,че просто тази вечер нещо не му било на кеф на дребосъчето.Уф нямам търпение да си идва да си я нагушкам и нацелувам
.

това с дебелата възглавница е широко практикувано май, пък ако има и кой да те поразтрива докато ти се е схванало нещо ... 

Но сега вече разбрах 
Сърбят ме тези ръце за покупки ама сърбят 
и сутрин ми е много трудно да ставам за работа
...този номер с възглавницата и аз го практикувам от 5-я месец и съм много доволна...ве4е и на мен почва да ми става трудно обръщането и незнам докрая как ще изкарам...
Време е за работа
станах за подигравки на мъжа ми. Сега пак бързам да свърша със задачата ама нещо не ми се удава.
Виждам, че пазарувате, а аз дори не съм започнала-проблема е да реша от какво, пък после няма да се спра. 
Последния ми ден на работа и хем се радвам, хем ми е едно мъчноо 
Абе какво да ви разправям, чак призори заспивам.
. Лошото е, че точно в най-големите жеги трябва да се върна за резултатите, ама какво да се прави.
, още не ми е се е оправил крака от последното епилиране, което беше поне в 4тия месец. И затова съм на електрическа самобрасначка. Не знам после как ще се оправям. Депилатор нямам нерви да позлвам - и заради миризмата и заради чаканто. Нали сме се разбрали, че съм от мързеливите...
,направо загубих говор и картина