🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 2

• 46 383
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Теодора на всичките си претенции казва " сирене Гуда"?

# 136
Кристина си знае, че е аутсайдер и си работи без напрежение Wink получава й се! Файчето, добър е, няма спор, но ми е по-симпатичен с изказването си за турбо-чалгата Кристина Laughing  Димитър.... очаквах да е брилянтен, а той все по лесното измъкване... Стягай се момче, на теб съм заложила! Крисето си е тотал щета от началото, що така я мъчат и излагат женицата, изявяваща се като старлетка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 137
Момичета абе чудя се нещо от няколко серий насам,каква е тази зелената украса? Прилича на елхичка Grin незнам дали се сещате тази вечер я имаше в чинията на Елени?

# 138
"елхичката" е броколи романеско - много вкусен и полезен зеленчук.
Най - щадящо стомаха за язваджии, от другите видове зеле (то е клас диво зеле).

# 139
"елхичката" е броколи романеско - много вкусен и полезен зеленчук.
Най - щадящо стомаха за язваджии, от другите видове зеле (то е клас диво зеле).
Criisi много благодаря!

# 140
Нещо не можах да разбера в какво се изразяваше толкова чудесния вид на сандвича на Линда. Сандвич като сандвич. Твърде много си личат симпатиите на шеф Роу към нея, даже и в оценката на третата чиния.
На Николай кнедлите ми хареса повече, обаче високомерното му поведение става все по-противно.
Добата прочел описанието на опаковката за желатина. Joy Презентацията на супата не ми хареса особено, но пък ми допада, че е използвал целия хляб.
Кристина пак не беше доволна от задачата – тя хляб не ядяла ли, какво ли. Като тръгна да прави бургер със сьомгата, хлябът ми се стори почернял. Изненада ме обаче с представянето си на Мастъркласа, макар че не беше перфектна. Супер щастлива, че Петя се провали. Хм.
И Куин вечно недоволна. Може ли да идеш в Мастършеф и да се надяваш, че все ще готвиш твоята си кухня?
Отношението на шефовете към чинията на Петя беше много неуважително. Единият нямало да пробва, другият ровичка в храната... Ако ако видя такова поведение в малко дете, ще му кажа, че така не се прави.
Подбраните от Димитър продукти много ми харесаха. На Виолина също беше приятна – аз обичам патешко магре. Някои кошници ме изприщиха – на Красимир и Неда примерно.
Чинията на Мартин ми изглеждаше много вкусна, жалко, че не беше сложил всички продукти. На Елени въобще не ми се стори апетитна, на Куин също.
Не знам защо, но този и предния сезон чиниите на шефовете хич не ми се струват апетитни - поне не на екран. Много сложни, завъртяни и с хиляда съставки и техники, обаче не ми харесват. На Токев ястието ми приличаше на манджа с грозде... Само мен ме нямаше вътре.

# 141
Изпуснала съм каква е историята на този прякор" Файчето"?

# 142
  • Sunshine state
Теодора на всичките си претенции казва " сирене Гуда"?
Може да се прави на американка, защото тук така му викат.И за мен е странно. 😆
Кристина ми е много неприятна, направо ми иде да я тествам за сифилис. 🙄🤮
Романското е новото авокадо, предполагам. В толкова много чинии го слагат, че.. Куин е моето разочарование. 😣

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 03:23 от Pupitka

# 143
  • Ню Йорк
На тази Кристина не и ли направиха забелжка да не ходи накичена като на ромска сватба?

# 144
Не. Направиха ѝ забележка за косата и ноктите и вече се е коригирала.
Петя готвеше със зелена блуза с Мики маус, коментираше със синя такава.
Да, наистина новото броколи го има в почти всяка чиния.
Чудя се роу ако трябва да избира между Виолина и Линда коя ще избере. Аз съм за Виолина. В пъти по- добре се справя!

# 145
И аз си мислех същото за Кристина - че е там за рейтинг, да има сеири и да гледаме със стръв. Обаче от толкова оплюване взех да й съчувствам.
Аз не мисля, че тя се радваше, че Петя не се е справила, а че самата тя се е представила добре.
На Николай харесвам готвенето, но не и него самият. Именно заради Кристина.
Колкото до Петя - голямо самочувствие, бе - съща Неда. И друго мнение освен нейното няма. Не ми е симпатична тази жена - според мен дори да си прав можеш да си деликатен и именно в това е тайната на дипломацията и на управлението с "кадифена ръкавица", а не да твърдиш, че си директна, а ти да си груба и недодялана, пък макар и права.

# 146
  • Sofia
На Кристина ѝ направи забележка Михалчев за пръстените,но и вчера месеше с тях Angry

# 147
Мартин пак с прегоряла риба.
Тази японска манджа нещо хич не ме впечатли, честно, не бих я яла.

# 148
  • София
Аз бих, хареса ми и ми се струва интересна като вкусове.

Оф, малко ми е по един път в седмицата.

# 149
Петя готвеше със зелена блуза с Мики маус, коментираше със синя такава.
Боже, колко си търках очите, да се уверя, че виждам разшични цветове Joy
Вече с нетърпение очаквам да махнат Кростина. Само като я видя, ми прилошава. Жалко, че нищо не показват от Димитър, там ми е интересно..

Общи условия

Активация на акаунт