СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 15

• 25 702
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Моят нещо не е добавен в класа по ИИ, и си прави оглушки. Май май е за добро

# 706
Бисе, и вашата домашна си я бива.

Сега си представете пролетната ваканция с разторварващо ИИ... Joy

# 707
Това е нашата задача по ИИ.

Обаче детето този път ще пропусне.
Ох, и при вас същата работа...

# 708
Е как може да нямате винаги под ръка кадастрон, гланцова хартия, плат и т. н.? Joy

# 709
Дидева, щот сме нередовни, затова🤯

# 710
  • София
Ние имаме също задачи по ИИ и музика ,но са нормални дори приятни.По програма е ясно това с декора.При нас беше да прочетат урок,някаква презентация беше пратила,и заданието беше да нарисуват театрален декор от приказка.Беше приятно .В друг час им изпрати без задача клип с техника, която дъщеря ми с удоволствие заварих вечерта да опитва, гледайки телевизия.Действа разпускащо и се зарадва на предизвикателството.Това беше пожелателно.Ето такова задания очаквам.Дори беше написала госпожата "ако желаете,ако имате материали....".По музика им дава урок или тема някаква,след което се изисква от децата отговор на няколко изречения по текста.Мисля че е ок.Просто щрихиране върху материала,но поднесено като разпускане и с цел обща култура.

# 711
Досега по ИИ детето винаги е представяло,   каквото трябва. Оказа се, че много деца не са, и госпожата търси съдействие от родителите. Този път няма са съдействам. Нито веднъж не получихме обратно връзка, ей така, да каже че е получила нещо. Писах й за потвърждение, че е получила домашните. Отговор- " да" . На последната предадена работа,реши, че ще ми накрая носа чрез детето и му написа:" Можеше и по- добре."
Да, вероятно е можело, но покажи грешките, дай насока, напътствия, нещо конкретно . Не. Детето отказва да се занимава повече, и аз го  подкрепям. Ако ще и 2 да има за годината .

# 712
  • София
Може да започна да припечелвам в кризата ако домашните за конструиране на мебели продължат. 🤣
Ма каква е тая идиотия?
Чакаме да поискат роман от 500 страници и една симфонийка между другото.

# 713
Това в разтоварващите дни между 13. и 16 април, нали? Joy

# 714
  • София
И-де-ал-но! (на т'ва не знам дали са му така сричките 😁).
Хем лежерно да се отдадат на изкуството.
Толкова много свободни дни все пак. 🤣

# 715
Е как може да нямате винаги под ръка кадастрон, гланцова хартия, плат и т. н.? Joy
Понеже при нас всички предмети не са шега работа и всеки е с високи изисквания, пазим всякакви материали.
Първата седмица от ДО имаха да правят някаква лодка и трябваше коркова тапа.., пихме вино, нямаше как детето да е без домашно Simple Smile
Като цяло заради този проект изкараха двамата с баща му 4ри часа в гаража

# 716
  • у дома
Нашето домашно по ИИ за следващата седмица е проект за корица на книга.Очаквам по бел да е И написването на книгата.

# 717
Ние корицата на книга я минахме още в училище .

# 718
  • у дома
Бисееее,да бяхте измислили проект на нещо по-момчешко,та да ни спестите усилията-моето обича напр Хари Потър,даже направо си му е любимата книга-не знам колко пъти е препрочитал всяка от тухлите....Пипи,въпреки,че е моята любима книжка от детството така и не стана любима книга на децата ми. Но ние по принцип и сега харесваме различен тип книге.

# 719
  • София
По какво е пробния изпит? Аз нямам мейл за пробен, а само за занятието от 16 ч при Михайлова.
По БЕЛ е. Той само на това ходи. Може да са разделили децата на групи, знам ли. Пращам ти на лично съобщение за всеки случай мейла. Другото е, ако вие сте първа смяна, да има и следобеден час някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт