Провалени планове покрай COVID 19

• 7 588
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Едно пътуване до Виена през април пропада, самолетните билети ще ги оправят с ваучер, хотела го канселирах безплатно..  Но имам купен Виена пас, който никак не е евтин, писах на сайта кога и как ще мога да го ползвам или да ми върнат парите, получих само автоматичен отговор, че са претоварени и ще ми пишат. Но кога нямам идея...
Имам планирано пътуване за декември, има време, да видим тогава какво ще е положението...
Сега се чудя тези билети за Виена, които ни ги връщат под формата на ваучери, за кога мога да ги сменя... Първо не се знае кога ще можем да пътуваме, второ се съобразявам с ученически ваканции, трето - не ми се ходи през зимните ваканции на децата (през ноември, декември и февруари) във Виена, а ваучерите доколкото разбрах важат до април 2021... Въобще много въпросителни... Другата алтернатива е да сменя дестинацията за някоя по-топла такава...
Добре, че за лятото нищо не бях планирала, сега не се знае дали ще имаме лятна ваканция въобще.... Rolling Eyes

# 31
Пътуванията за 2020 пътувах цялата 2019 - беше ми нещо като хоби - да проуча, да резервирам, да избера...
Родителите ми станаха на 60 години през януари, бях подготвила две пътувания - за баща ми до Румъния през май с Бохемия и за майка ми - до Австрия през август. Всичките за трима ни. Направих им ръчно  албуми за снимки, пътеводители, всичко, което можете да се сетите..
Румъния пропадна, в момента се разправяме да не ми пробутват ваучер, след като съм анулирала рано, а за август, ако стане и наистина стъпим на виенското летище, ще се разрева..
С едни приятелки планирахме уикенд в Будапеща от месеци.
Не мога да си позволя да пътувам често и много се радвах, че някак успях да се справя и да планирам финансиите за пътешествията...
Извън това изобщо пропускам всички пропаднали работни проекти, по които също работих над година.
Все се надявам, че нещата ще се оправят и всичко ще ни остане лош спомен. Simple Smile
Опитвам се да бъда над нещата, но явно животът, който сме имали ни е разглезил - свикнали сме всичко да е бързо и лесно...
Но да - най-важното е да сме живи и здрави, да имаме покрив над главата и какво да сложим на масата, с кого да споделим вечерята. Simple Smile
Кураж на всички разочаровани!

# 32
  • Пловдив
Дъщеря ми е 12 клас, освен проваления бал пропадна и кандидатстването в университет в Германия.Трябваше предната седмица да сме там за изпити и вече щяхме да имаме резултат, сега се отлага незнайно за кога.Иначе имахме резервация през букинг, анулирах и ни върнаха парите.Планувахме август Боливия и Перу, но не бяхме платили още, дано все пак се осъществи... Имаме и един платен уикенд края на юли в Бора бора Сапарева баня, не сме го отменили, ще видим какво ще стане.

# 33
Пътуванията за 2020 пътувах цялата 2019 - беше ми нещо като хоби - да проуча, да резервирам, да избера...
Родителите ми станаха на 60 години през януари, бях подготвила две пътувания - за баща ми до Румъния през май с Бохемия и за майка ми - до Австрия през август. Всичките за трима ни. Направих им ръчно  албуми за снимки, пътеводители, всичко, което можете да се сетите..
Румъния пропадна, в момента се разправяме да не ми пробутват ваучер, след като съм анулирала рано, а за август, ако стане и наистина стъпим на виенското летище, ще се разрева..
С едни приятелки планирахме уикенд в Будапеща от месеци.
Не мога да си позволя да пътувам често и много се радвах, че някак успях да се справя и да планирам финансиите за пътешествията...
Извън това изобщо пропускам всички пропаднали работни проекти, по които също работих над година.
Все се надявам, че нещата ще се оправят и всичко ще ни остане лош спомен. Simple Smile
Опитвам се да бъда над нещата, но явно животът, който сме имали ни е разглезил - свикнали сме всичко да е бързо и лесно...
Но да - най-важното е да сме живи и здрави, да имаме покрив над главата и какво да сложим на масата, с кого да споделим вечерята. Simple Smile
Кураж на всички разочаровани!

Не мога да пратя съобщение на лични (блокирано получаване)... Иначе Brussel airlines...Grinning

# 34
Благодаря! Не зная защо е блокирано. :/

# 35
Пропадна ми едно пътуване до Южна Франция. Беше спонтанно резервирано, няколко дни преди да обявят, че в Италия е плъзнала заразата. До този момент си мислех, че ще засегне само Китай.
Слава Богу, почти всички пари си върнах, без полетите на отиване.
Аз не обичам да проучвам или планирам отдалеч. Искам да си експлорвам на място,  което както се случи.
Полетът за връщане го преобразувах в пътуване до Южна Италия за септември. Дано до тогава всичко да е преминало. Имах и разни други планове за тази година, но очевидно ще отидат в следващата.

# 36
Италия по женски през май, Норвегия по работа пак тогава.
И много други подробности и пътувания в страната, планове за празнуване на рожден ден и други.
Но Здраве да е. Това са бели "кахъри." Ще му дойде времето.
Имаме още едно хубаво планирано пътуване, което вярвам, че ще се реализира,  в ранната есен е. 

# 37
  • In my tropical dream
...Норвегия по работа пак тогава.
Дай аз да ти я свърша, и без това съм тук и дремя по цял ден Stuck Out Tongue
...Имаме още едно хубаво планирано пътуване, което вярвам, че ще се реализира,  в ранната есен е. 
А дано!

Моята сестра пък се оказаха в патова ситуация. И тя живее тук и имат планиран ремонт на баните на целия блок през май месец. Няма да имат вода, ще има полеви душ и WC на партера за целия вход.  Те, естествено, бяха решили да си идат в България за този период. Ремонтът не е отменен Flushed  Къде ще се денат,  хем са и с бебче, което и ще има първи рожден ден в разгара на цялата тази каша...

# 38
Дайте аз да я свърша тая норвежка работа!😀
Ще се жертвам веднага, няма вируси-мируси. Миналата есен ходих и тази страна остана в сърцето ми завинаги ❤ Бих отишла още милион пъти!

# 39
Аз не съм ходила в Норвегия и сега имах билет, хотел. BlushНо никой не може вече да я свърши, защото я отмениха във връзка с вируса. Верно ли е толкова хубаво там, да си го планувам за някога след кризата?

# 40
Уникално е! Всичко там е като сбъдната мечта. Ние отседнахме в къща в едно селце на морето - Helgeroa, като от картичка! Обиколихме Larvik, Sandefjord, Tonsberg, Horten, Moss, Dramen, Oslo, чак и до Гьотеборг в Швеция стигнахме. А да не говорим колко още мноооого може да се обиколи, но ние бяхме за 4 дни само.
Следващия път мисля да обиколим на запад - към Берген. Даже по едно време си мислех за това лято, но уви.

# 41
  • In my tropical dream
Природата е много красива, а светлината понякога е мистична.
Градовете са чаровни, но няма впечатляваща архитектура, забележителности, изкуство...
Риск от кофти време винаги има. Лофотенските острови са уникално място, най-добър шанс за слънце има втората половина на юли и е претъпкано.
Мен лично пó ме влекат палми, топли морета или красиви столици.
Щом има интерес към Норвегия, да си копирам ЛС, което пуснах на ainmo:
Виртуален круиз по изумителното западно крайбрежие и фиорди Simple Smile
Днес пуснаха 5ч видео на живо от круиза Берген - Флом и поради големия интерес утре ще повторят Simple Smile
 Май обаче няма да го пуснат на запис, да си го гледа кой когато му е кеф. Та ако имаш възможност, пусни си го утре сутринта на второ устройство и си го остави за фон, към края е най-красиво Simple Smile
Welcome on board!
https://www.facebook.com/NorledAs/videos/715203609303676/

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 22:09 от Мартини

# 42
Ние искахме да заведем децата в Норвегия през лятото, а за пролетната ваканция искахме да им покажем Южна Италия.

Норвегия сме обикаляли преди 2 год с ММ със кемпър - тръгнахме от Осло, през националните им паркове към фиордите - по панорамните маршрути, беше абсолютно приказно!
https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/travel-tips-a-z/norwe … an-scenic-routes/

# 43
  • In my tropical dream
Круиза почна, качвайте сеее https://www.facebook.com/watchparty/689849038485396/

# 44
  • София
И аз бях запланувала 2020 за пътувания, но не стана. Детето е 8 клас, а аз тази година съм свободна откъм служебни ангажименти и щях да направя всички пътувания,които си мечтаех.Но уви - Египет с круиз отпадна, поне ни върнаха парите, за ранно море в Анталия добре че не заплатих предния ден и хоп вируса и у нас. Исках да отида ранна есен до Флоренция,не мисля че ще стане. При вампирите в Румъния за май.....надали.
Дори до Гърция или на нашето Черноморие ми се вижда мираж лятната почивка вече.
Толкова ме е яд, че вече и постоянното да сме живи и здрави ме дразни като ми го каже някой
🙄😔😣

Общи условия

Активация на акаунт