Sunnypolly, ако имаш кърма защо ще го отбиваш наистина? Започни да го захранваш и постепенно кърменията ще намалеят до 1-2 на ден. И на мен малко ми беше писнало, но ако Преслав не се беше отбил окончателно преди 10-тина дни, нямаше да го отбия. Иначе ние сме на Nutrilon Omneo, (от скоро се казва Comfort), заради запека и повръщането на Преслав и му пасна добре. Сега вече е на 2, недостатък е че е малко скъпо 10лв. и наистина малко трудно се разтваря, ако водата не е топла, но за сега няма да го сменям. А вода преварявам от кана BRITA и смятам да го правя до годинката, после или само от каната, или изворна на Девин, а може би най-добре ще редувам.
Бобко е много сладък.
(вече ставам банална, но думите не стигат): nadeto7, на Преслав му взимат кръв на всеки две седмици през последните два месеца и никога не е бил гладен! Никой не ми е казвал такова нещо! Как ще я вдигнеш от леглото и без да я нахраниш, ще я водиш по болници?! Нахрани си детето, няма да се отрази кой знае колко на резултатите. Това е мое мнение, разбира се!

miki3, нашето пишле само се заголва. От време на време го проверявам, а и докито каза на консултацията, че е ОК. Мисля, че вече е почти заголено.
Преслав повръща сутрин и вечер основно, когато е само на мляко, но вече не толкова, колкото преди. С пюретата няма проблем. А и когато се върти по корем, разбира се! 
veselina_s_p, и моя образ това пюре с тиквичките не ще да го помирише, ама то е наистина ужасно.

на лаптопа... Уж и двете имат инфра ред, ама не ми се получава... Ако някой има идеи да казва. Иначе моят синковец досега има над 10 часа материал сниман с камера още от видеозоните та до вчера, ама не знам как да пратя фирмче и изобщо как хда го отрежа... абе мъкаааааааааааа, като съм толкова технически неграмотна ми е направо неудобно. Сега намерих 2-4 снимки от преди 2-3 месеца та ще ги публикувам, а като го снимам като се прибере ке направя голям албум

сори, че стана толкова дълго, ама темата ми е много присърце и на мен (има една сватба тук след около 2 седмици, за която ми се ще да сваля 1-2 кила

нашият татко се изживява вече като мъченик, защото от раждането на бебето той е поел голяма част от домакинската работа и вече му идва в повече