Имаш ли фитнес цел? Попитай Станимир Михов как да я постигнеш!

• 121 679
  • 572
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,

имам направена Артроскопия на дясна ТБС - бурсит на големия трохантер и калцификати / операцията е от м.април 2024г. /.
Оказа се, че са изчистили само отпред възпалението и е махнат 1 калцификат от сухужилието в крака.
Предстои ми нова отворена операция през м.януари 2025г, да изчистят в задната част на таза възпалението и да отстранят още калцификати.
Разбрах, че се прави предоперативна гимнастика за заякване на мускулатурата.
Какво бихте ме посъветвали, какви упражнения или фитнес уреди да използвам за да натрупам мускулна маса в бедрата.
В къщи имам велоергометър, ластици, топки.

Поздрави,
и Благодаря за отделеното време!

# 496
  • София
Здравейте,

имам направена Артроскопия на дясна ТБС - бурсит на големия трохантер и калцификати / операцията е от м.април 2024г. /.
Оказа се, че са изчистили само отпред възпалението и е махнат 1 калцификат от сухужилието в крака.
Предстои ми нова отворена операция през м.януари 2025г, да изчистят в задната част на таза възпалението и да отстранят още калцификати.
Разбрах, че се прави предоперативна гимнастика за заякване на мускулатурата.
Какво бихте ме посъветвали, какви упражнения или фитнес уреди да използвам за да натрупам мускулна маса в бедрата.
В къщи имам велоергометър, ластици, топки.

Поздрави,
и Благодаря за отделеното време!

Здравейте. В този случай ще е удачно да Ви направят препоръка от мястото, в което ще извършват интервенцията.

Моят съвет е да ги потърсите и да попитате какво допълнително може да направите, за да се подготвите за успешна операция.

След като Ви препоръчат конкретен подход/натоварвания/упражнения, ще мога да съм полезен с насоки, например ако не разбирате конкретно упражнение или последователност на препоръките.

Поздрави,
Станимир Михов

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 11:01 от Рaдост

# 497
Здравейте,
По време на бременност как се препоръчва да св тренира ! Аз тренирам 3-4 пъти силово и ми в трудно да спра

# 498
  • София
Здравейте,
По време на бременност как се препоръчва да св тренира ! Аз тренирам 3-4 пъти силово и ми в трудно да спра

Здравейте. Строго индивидуално е, трябва да се консултира с лекар - кои упражнения са подходящи и кои не в различните месеци и спрямо това как се чувствате.

Поздрави,
Станимир Михов

# 499
Здравейте,

Здравейте. Строго индивидуално е, трябва да се консултира с лекар - кои упражнения са подходящи и кои не в различните месеци и спрямо това как се чувствате.

Поздрави,
Станимир Михов
Благодаря за отговора!

# 500
  • София
Здравейте,

Поздрави,
Станимир Михов
Благодаря за отговора!

Няма за какво и съжалявам, че не мога да съм допълнително полезен в случая.

-Станимир

# 501
Здравейте,

Бихте ли споделили литература относно мускулни групи, упражнения, изпълнение?

Благодаря.

# 502
Здравейте, г-н Михов, имате ли наблюдения върху хранителната добавка Nasar pack и какво е вашето мнение за нея? Питам, тъй като за първи път попадам на такъв тип продукт, с опаковани 10бр. дневна доза хапчета. Благодаря!

# 503
  • София
Здравейте,

Бихте ли споделили литература относно мускулни групи, упражнения, изпълнение?

Благодаря.

Здравейте. Споделете малко повече или задайте по-конкретен въпрос.

Прекалено обширен отговор рядко може да е приложим и полезен точно за Вашия случай.

Поздрави,
Станимир Михов

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 13:45 от Рaдост

# 504
  • София
Здравейте, г-н Михов, имате ли наблюдения върху хранителната добавка Nasar pack и какво е вашето мнение за нея? Питам, тъй като за първи път попадам на такъв тип продукт, с опаковани 10бр. дневна доза хапчета. Благодаря!

Здравейте. Не съм запознат с конкретната хранителна добавка, но този тип "pack" е един от най-старите варианти за прием, налични още от 1983-та година с популярен продукт, който и до днес е на пазара - Анимал Пак, т.е. не е нещо ново и непроверено.

Поздрави,
Станимир Михов

# 505
  • София
Здравейте Г-н Михов, не зная как да си помогна. Правени са ми 2 режима. Успях да отслабна 4 пъти, но нито веднъж не запазих постигнатото. Сега пак опитвам, 2-3 дни спазвам и следва страхотно оливане с храната. Най-много ме бори желанието за сладко, от там натрупах килограми. Като започна, не мога да спра, изяждам огромни количества. 94 кг съм, поради заболяване приемам антидепресант. Режимите, които съм спазвала са от д- р Митко Ригов и от Руми Илиева. Проблемите с храненето започнаха преди 16 г., когато развих депресия по време на бременност. До тогава съм била слаба, в рода ни няма хора с наднормено тегло, аз съм първата. Поздрави и благодаря! Успешна 2025 г. Ви желая!

# 506
  • София
Здравейте Г-н Михов, не зная как да си помогна. Правени са ми 2 режима. Успях да отслабна 4 пъти, но нито веднъж не запазих постигнатото. Сега пак опитвам, 2-3 дни спазвам и следва страхотно оливане с храната. Най-много ме бори желанието за сладко, от там натрупах килограми. Като започна, не мога да спра, изяждам огромни количества. 94 кг съм, поради заболяване приемам антидепресант. Режимите, които съм спазвала са от д- р Митко Ригов и от Руми Илиева. Проблемите с храненето започнаха преди 16 г., когато развих депресия по време на бременност. До тогава съм била слаба, в рода ни няма хора с наднормено тегло, аз съм първата. Поздрави и благодаря! Успешна 2025 г. Ви желая!

Здравейте.

Щом сте успели да постигнете резултати 4 пъти, но нито веднъж не сте ги задържали, то е време за много по-различен подход.

Моята препоръка е за по-умерен хранителен режим, с който по-бавно да се приближавате към целите си, но той да даде възможност да го запазите и след Х седмици или месец.

В реалността нещата работят така - върнем ли се на старите си навици, то се връщаме и на старото си тегло/визия.

Опитайте да въведете промени в храненето и тренировките, които ще задържите много дълго време напред, макар и те да са по-малки като общо натоварване или като промяна спрямо сега.

Това е и подход, който препоръчвам на моите клиенти, тъй като предварително с повечето уточняваме колко важен е дългосрочният резултат не само за външен вид, но и за поддържане на добро здраве.

Поздрави,
Станимир Михов

# 507
  • София
Много Ви благодаря, г-н Михов, къде провеждате тренировки?

# 508
  • София
Много Ви благодаря, г-н Михов, къде провеждате тренировки?

Здравейте. Не провеждам тренировки във фитнес зала, но работя с клиенти по индивидуални програми. Какво точно включва и как работи може да разгледате тук: https://stanimirmihov.com/fitnes-programa/

Ако имате въпроси съм на разположение и по вайбър: +359886430083

Поздрави,
Станимир Михов

# 509
  • София
Здравейте!

От януари миналата година започнах да тренирам два пъти седмично кикбокс и 1-2 пъти седмично табата. Намалих огромните порции, намалих сладкото, започнах да ходя много пеша. И с всичко това успях да сваля 20кг, обаче от поне половин година имам застой. А определено имам нужда поне от още 15кг. Не знам какво да направя за да задвижа отново нещата? Оценявам факта че се чувствам добре, подвижна, тонизирана, изчезна безсънието и хормоналните нарушения, обаче вече се дразня на липсата на резултат.
Чудех се дали не е удачно да пробвам с някаква добавка? 

Благодаря Ви предварително! Хубав и спорен ден!

Общи условия

Активация на акаунт