Консултации с аюрведа специалист

• 140 208
  • 843
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Здравейте, г-н Викторов, имам комплексен проблем и не знам откъде да започна. На 40г-жена, с голямо затлъстяване, на моменти тревожност, омазнен черен дроб, кръвното започна да е около 130/90, щитовидната ме притеснява също. Освен това завишени СУЕ и ЦРП.
Ще съм благодарна на насоки, много съм объркана.

Пишете ми на мейл help@ayurveda-health.org
Консултации за такива неща са платени.

# 826
  • София
Здравейте, интересувам се как да предотвратя повява на бактерията streptococcus pneumoniae при дете на 6г. възраст. Появява се постоянно и капките за нос, които се изписват вече не действат? Благодаря предварително

# 827
  • Варна
Здравейте, интересувам се как да предотвратя повява на бактерията streptococcus pneumoniae при дете на 6г. възраст. Появява се постоянно и капките за нос, които се изписват вече не действат? Благодаря предварително

Опитайте с аюрведичните капки за нос Ану тайла и спрете всякакви млечни продукти на детето.

# 828
  • София
Благодаря Ви, а по колко пъти и по колко капки се слагат? И за колко време се капят има ли такова?

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 21:22 от I.R.

# 829
Тези капки силно ме заинтригуваха, благодаря за споделената информация.

# 830
  • Варна
Благодаря Ви, а по колко пъти и по колко капки се слагат? И за колко време се капят има ли такова?

2-3 пъти на ден по 1-2 капки в ноздра. Може да се ползват дълго време.
Добре е, преди да се накапят, да се почистят ноздрите със спрей с морска вода или по друг начин, за да намали секрета преди накапването.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 14:02 от Рaдост

# 831
  • Варна
Тези капки силно ме заинтригуваха, благодаря за споделената информация.

Моля Simple Smile

# 832
Здравейте! Ще се радвам за вашият съвет.
Как да подсиля имунитета на детето ми на 5г? Лятото махнахме третата сливица, защото беше огромна и възпалена…
Ефект за сега не виждаме. Това, от което най-често боледува е зелена хрема, постоянно е с някакви бактерии в носа, както и запушен нос. Сливиците му в устата са по-уголемени.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 833
  • Варна
Как да подсиля имунитета на детето ми на 5г? Лятото махнахме третата сливица, защото беше огромна и възпалена…
Ефект за сега не виждаме. Това, от което най-често боледува е зелена хрема, постоянно е с някакви бактерии в носа, както и запушен нос. Сливиците му в устата са по-уголемени.

Спрете всички млечни продукти, без изключение, поне за 4-5 месеца, както и всякакви сладкиши освен домашно приготвени, но много ограничено.
Сироп Септилин според указанията на опаковката и капки Ану тайла, по 1-2 капки в ноздра 2-3 пъти дневно.
Успех!

# 834
При подобно състояние на моето дете и на мен много помогна клеева тинктура с малко вода и гаргара, убива бактериите, но не става за 2 дни, стига детето да няма алергии. С капките и спреьовете за нос са с кратка употреба, често пише до няколко дни само, постоянна употреба не е препоръчително. Какво може да се ползва по-дълго евентуално?

# 835

Спрете всички млечни продукти, без изключение, поне за 4-5 месеца, както и всякакви сладкиши освен домашно приготвени, но много ограничено.
Сироп Септилин според указанията на опаковката и капки Ану тайла, по 1-2 капки в ноздра 2-3 пъти дневно.
Успех!

Благодаря Ви! Колко дълго да слагам капките в носа? Simple Smile

# 836
  • Варна
При подобно състояние на моето дете и на мен много помогна клеева тинктура с малко вода и гаргара, убива бактериите, но не става за 2 дни, стига детето да няма алергии. С капките и спреьовете за нос са с кратка употреба, често пише до няколко дни само, постоянна употреба не е препоръчително. Какво може да се ползва по-дълго евентуално?

Капките Ану тайла могат да се ползват до 2 месеца.

# 837
  • Варна

Успех!

Благодаря Ви! Колко дълго да слагам капките в носа? Simple Smile

месец-два...

# 838
  • София
Здравейте! Има ли аюрведичен лек при единични камъни /3 мм./ в околоушна слюнчена жлеза?

# 839
  • Варна
Здравейте! Има ли аюрведичен лек при единични камъни /3 мм./ в околоушна слюнчена жлеза?

Дъвчете бавно и дълго, докато станат на каша, малки парчета ябълка (зелена кисела за предпочитане), дълго време, няколко часа на ден. Спрете всякакви животински продукти.

Общи условия

Активация на акаунт