Консултации с аюрведа специалист

• 167 849
  • 967
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Здравейте, и аз се интересувам за хормонален баланс. Цикълът ми е ту на 40 дни, ту на 23 - от 1 г все се редуват двата периода, а преди това беше точно на 25 дни.
На каква възраст сте?

На 45 г. Ясно ми е, че функциите затихват, но ми се иска, колкото се може повече да ги удължа с билки, добавки...

# 961
  • Варна
Здравейте, и аз се интересувам за хормонален баланс. Цикълът ми е ту на 40 дни, ту на 23 - от 1 г все се редуват двата периода, а преди това беше точно на 25 дни.
На каква възраст сте?

На 45 г. Ясно ми е, че функциите затихват, но ми се иска, колкото се може повече да ги удължа с билки, добавки...
По-добре недейте. Не вървете срещу Природата. Тя знае най-добре какво е добро за Вас.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 09:37 от Рaдост

# 962
И как разбрахте, че затихват? Приятелка на 52 е с цикъл, съседка - също. На АГ бяхте ли?

# 963
  • София
Да, била съм, имам изследвания на хормони.

# 964
А, това е друго. При някои е дори преди 40.

# 965
Аз да си кажа - много съм доволна от шатавари - аспарагус още го наричат, много добре ми регулира хормоните.

# 966
Привет, поръчайте една билка за хормонален баланс и здраве при жената? Става въпрос за случаи, в които цикъла е удължен до 30-35 дни

По принцип ли е на толкова дни, или отскоро?

От скоро, като освен това по вредата на цикъла има течение в тъмен цвят, което продължава около седмица. Генеколог потвърди чрез преглед, че няма проблем, остановени болести също няма, изследвани са и хормони, няма привиден проблем никакъв.

# 967
  • Варна
Привет, поръчайте една билка за хормонален баланс и здраве при жената? Става въпрос за случаи, в които цикъла е удължен до 30-35 дни

По принцип ли е на толкова дни, или отскоро?

От скоро, като освен това по вредата на цикъла има течение в тъмен цвят, което продължава около седмица. Генеколог потвърди чрез преглед, че няма проблем, остановени болести също няма, изследвани са и хормони, няма привиден проблем никакъв.
Може да пиете известно време, 2-3 месеца Див ямс, 2 х 1 капс, след храна.

Общи условия

Активация на акаунт