Отговори
# 6 570
За бабата - за антитела.

# 6 571
  • пустинята Гоби
За срещи с внуците има резон да се изследва наистина. Аз съм решила да спазим някаква карантина около Великден и тогава да идем при родителите ми, не сме ги виждали от Коледа. Няма как да ги виждаме навън, защото живеят в друг град, но да се надяваме, че няма да има проблеми.

# 6 572
  • София
Е, от аптеката пък колко да са надеждни?
А и нали търсим вирус неутрализиращи антитела, а не кви да е антитела, дето може и "кухи" да са Grinning

# 6 573
  • София
Какво ви казаха в кардиологията, има ли връзка с ваксината
Нищо определено - може и да е, може и да не е. Оплакванията в сърдечната област започнаха седмица след ваксината. ЛЛ беше препоръчала седмица преди поставяне и поне месец след това да пие кръворазреждащи. Но той май ги спря след седмица.
След ваксината имаше висок пулс и кръвно (по принцип е с ниско). Натрупали са се няколко фактора и се стигна до животозастрашаващо състояние.

Аз твърдо съм решила - чакам Спутника
Ако сте в Европа, може и да не дочакате. Какъв е зорът с тоя Спутник като е с повече реакции от Астра Зенека?

# 6 574
  • на земята
Аз попитах по горе за мнение за резултата,защото моят мъж има утре ас за ваксина.За мен този резултат е нисък,но личния лекар каза,че има,но дали да ходи на ваксина или да чака ,не е боледувал от Ковид,или го е карала без симптоми явно според изследването,да изчака ли с ваксината да ходи ли.
Имунология/Imunology
Име на теста (изследване)   Резултат     Единици   Референтни стойности
Антитела IgG SARS-CoV-2-VNT (Вирус неутрализиращи антитела)   3,96       AU/ml     до 1.00

# 6 575

Ако сте в Европа, може и да не дочакате. Какъв е зорът с тоя Спутник като е с повече реакции от Астра Зенека?

И аз това се чудя.

# 6 576
Общо взето търпя болка. Но, май се панирам.  Като реакция от Модерната имам болка в ръката, не ме притеснява. И силно главоболие. Преди около час изпих парацетамол. Не отслабва. Колко скоро мога да взема аналгин. Минали са 24 часа от ваксината.

# 6 577

Какви са били тези плашещи и странни странични ефекти?
доста дни след нея с инцидентни хипертонични кризи, яко главоболие, на моменти силна аритмия, ускорен пулс, тежест и изтръпване на долни крайници. Не ме притесниха стандартните симптоми като отпдналост, втрисане и леко повишена температура, защото знам, че са очаквани и в рамките на нормалното, но сериозно се уплаших за сърцето.
Вие имате ли високо кръвно, хипертония? Пиете ли лекарства за кръвно или сърце? На майка ми й играе кръвното пролетно време, въпреки че пие лекарства. Тя и на нервна почва го вдига. Затова малко ме притеснява при нея да няма подобен ефект.

# 6 578
  • София
Общо взето търпя болка. Но, май се панирам.  Като реакция от Модерната имам болка в ръката, не ме притеснява. И силно главоболие. Преди около час изпих парацетамол. Не отслабва. Колко скоро мога да взема аналгин. Минали са 24 часа от ваксината.

Аз пих Беналгин 2 часа след ваксината, защото още от ставането сутринта бях с главоболие. От максината глава не ме е боляла

# 6 579
Аз попитах по горе за мнение за резултата,защото моят мъж има утре ас за ваксина.За мен този резултат е нисък,но личния лекар каза,че има,но дали да ходи на ваксина или да чака ,не е боледувал от Ковид,или го е карала без симптоми явно според изследването,да изчака ли с ваксината да ходи ли.
Имунология/Imunology
Антитела IgG SARS-CoV-2-VNT (Вирус неутрализиращи антитела)   3,96       AU/ml     до 1.00
Може и да е карал ковид. Аз съм с 4.72 резултат след 4 месеца
от преболедуването. В коментар на моя резултат пише -  протективния пост-имунизационен титър, за който е необходимо концентрацията да е над  7 0.U/ml. Аз се изследвах в Токуда. Нямате ли някъде колко е протективния пост имунизационен титър? Според мен е хубаво да се имунизира. Майка ми беше с резултат 14, като минимума според коментара в изследването е 7 и тя изчаква да мине малко време.

# 6 580
Здравейте, може и да е кометирано преди в темата, но не съм я следила, пиша за първи път тук. На 28години съм с тромбофилия, родих преди 3.5 месеца, през бременността бях на клексан 0.4, всеки ден от +тест до 2 дни преди раждането. Има ли някаква информация за връзката между ваксините и тромбофилията, за мен препоръчително ли е да се ваксинирам или не? Извинете но покрай детето нямам време да чета много информация за ваксините, ако някой се е ваксинирал и е също с тромбофилия ще се радвам да се включи, за напред мисля да се консултирам и със специалист, но сега нямам време. Родителите ми са с по една доза АЗ, другия месец им е втората игла, майка ми е под 50г., не са имали странични реакции, освен болка в ръката и отпадналост.

# 6 581
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- вероятно личния ще ти препоръча Файзер или Модерна

# 6 582
  • София
Имунология/Imunology
Антитела IgG SARS-CoV-2-VNT (Вирус неутрализиращи антитела)   3,96       AU/ml     до 1.00
Спокойно може да се ваксинира с този резултат.

# 6 583
  • на земята
Имунология/Imunology
Антитела IgG SARS-CoV-2-VNT (Вирус неутрализиращи антитела)   3,96       AU/ml     до 1.00
Може и да е карал ковид. Аз съм с 4.72 резултат след 4 месеца
от преболедуването. В коментар на моя резултат пише -  протективния пост-имунизационен титър, за който е необходимо концентрацията да е над  7 0.U/ml. Аз се изследвах в Токуда. Нямате ли някъде колко е протективния пост имунизационен титър? Според мен е хубаво да се имунизира. Майка ми беше с резултат 14, като минимума според коментара в изследването е 7 и тя изчаква да мине малко време.
Нищо не пише.
Решихме да слага ваксина,утре има час.
Явно сме го изкарали преди няколко месеца или и аз не знам,аз имам същия резултат ,поставих си Модерна преди 10 дни.Изследвах от любопитство,явно съм го изкарала преди време,добре,че си сложи ВАКСИНА сега се надявам да се покачат антителата,рано е още след втората доза ще видим.

# 6 584
Питам има ли хора, които са поставили ваксина при наличие на стендове. Естествено, че е питал джипито си....друг въпрос е колко е компентно то.
Моят мъж - 2 броя има, ваксиниран с АЗ. Джипито каза 1 седмица преди и 1 месец след кръворазреждащи. За хората от ваксинационния център - няма му нищо, перфектно състояние. По-горе писах какви проблеми имаме. Дали е от ваксината - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт