Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 430
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 995
И аз забелязах Максима какъв крак вади в тази рокля Smirk В добър синхрон са и на снимката, на която Матилде е в млечно синьо, а Максима в млечно жълто.

# 1 996
  • Някъде там
Още един синхрон 💓

Много готини Максима и Матилде.

# 1 997
Много хубава жена е Матилде.

# 1 998
  • в сърцето на един мъж...
В един от филмите, не помня за коя от двете беше, се казваше, че в живота са си приятелки и често могат да бъдат видяни заедно, и двете са почитателки на музиката и често ходят на музикални събития.

# 1 999
Сега обърнах внимание, колко много си приличат трите. Усмивки, нос, скули, вежди...Това е от преди точно 9 години, последният ден на Кейт като неомъжена:

# 2 000
Съгласна с Есме:
Скрит текст:
Да, нямат и точно заради това се подразбира, че са звъннали (по принцип за всички от кралското семейство се подразбира, че честитят лично/по телефона), т.е не е нужно непременно да има статия за това. И все пак има, което на мен лично ми е един вид показност "ние звъннахме, да се знае". Мое мнение.
Само ще добавя, че не се учудвам от показността.

Да, имаше по-различно отношение спрямо Кеймбридж, едно такова пренебрежение се усещаше и едва ли не насила някой ги е накарал да честитят. По- добре да не бяха.
Скрит текст:

Имаше я тази тенденция с различните честитки за различните роднини. Не знам каква и е била целта, но на мен не ми направи добро впечатление. Ако не се лъжа и Уилям беше поздравен с "честит рожден ден на херцога на Кеймбридж" под снимка в профила на Кеймбридж, което много ясно го дели от останалите преки роднини.  Да не говорим за обръщенията към останалите "татко" и "бабче" към Елизабет и Чарлз и студеното такова към брат му. То ми направи много по-голямо впечатление от това, че не нарекли Шарлът с цялата и титла в друга честитка. Не изключвам и възможността да си е заслужил отношението, но проява на различно отношение имаше, колкото и да бе отричана в тази тема.

# 2 001
Хубави са си и майка, и дъщери.
Да имаш такава баба...

Скрит текст:

и дядо

# 2 002
  • Русе/София
Да имаш такава баба...

Скрит текст:

и дядо

Чудесно е,че децата не се отглеждат предимно от бавачки и гувернантки.Контакта,който имат с бабите и дядовците е незаменим.

# 2 003
Можеше и братята да се разбират както преди, ама...

Скрит текст:

# 2 004
Да имаш такава баба...

Скрит текст:

и дядо

Снимките на плажа били правени на втория му РД, в Норфолк.
Страшно време, насред лято с якета.
Иначе имаше предложения лятната им почивка да е в ОК.

# 2 005
Ама по къси гащи Joy

# 2 006
Яки баби:

# 2 007
Приличат ба Irish travelers. Лявата особено. Ужасен тен.
Скрит текст:
Не е най-добрата снимка за онагледяване, но става.

# 2 008
Кои са тези мадами? Smiley

# 2 009
  • Някъде там
Ооо те тези са толкова смешни винаги, бият Максима по шантави тоалети😀

Лили сестрите на шведския крал  Карл Густаф

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 16:12 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт