Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 846
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, тази информация от турската клиника ли се изпраща?
Не, от нас към РЗИ. От клиниката само документ удостоверяващ лечението.

# 301
Но ние като сме от София кое РЗИ трябва да уведомим?

# 302
Но ние като сме от София кое РЗИ трябва да уведомим?
Ако ще минавате през Капитан Андреево РЗИ Хасково

# 303
Здравейте. Днес от РЗИ Хасково ми отговориха, че няма да има карантина за пътуващите за инвитро. Трябва да се прати информация преди излизането от Турция и влизането в България в делничен ден( за да могат да сведат данните до границата) за имената, ЕГНта, през кое КПП ще минем, на коя дата, и да покажем документ удостоверяващ лечението и няма да сме под карантина.
Здравейте. А ,, информацията", която трябва да се прати на РЗИ, свободен текст ли е или бланка/ декларация?

# 304
Здравейте. Днес от РЗИ Хасково ми отговориха, че няма да има карантина за пътуващите за инвитро. Трябва да се прати информация преди излизането от Турция и влизането в България в делничен ден( за да могат да сведат данните до границата) за имената, ЕГНта, през кое КПП ще минем, на коя дата, и да покажем документ удостоверяващ лечението и няма да сме под карантина.
Здравейте. А ,, информацията", която трябва да се прати на РЗИ, свободен текст ли е или бланка/ декларация?
Току що ми отговориха - в свободен текст, както и да се приложи документа от клиниката.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:29 от Veronika Dimitrova_533999

# 305
  • Живее на Луната
А ако се пътува през КПП Малко Търново, тогава към РЗИ Бургас ли се обръщаме?

# 306
А ако се пътува през КПП Малко Търново, тогава към РЗИ Бургас ли се обръщаме?
Предполагам, пишете им имейл, те би трябвало да ви отговорят

# 307
На мен от РЗИ Хасково ми казаха, че се пише имейл към това РЗИ, чиито служители се намират на съотвитният граничен пункт. Успех на всички!!!

# 308
Момичета може ли телефон ма кординатор от мемориал  ?

# 309

Здравейте, а преди да дойдем в Турция за ин витро трябва ли да подадем декларация  в съответното РЗИ , че отиваме на лечение? Малко се обърках, дали е нужно и на отиване и на връщане да се подава. Мисля, че някъде бях чела, че декларацията се подава още преди влизане в Турция

# 310

Здравейте, а преди да дойдем в Турция за ин витро трябва ли да подадем декларация  в съответното РЗИ , че отиваме на лечение? Малко се обърках, дали е нужно и на отиване и на връщане да се подава. Мисля, че някъде бях чела, че декларацията се подава още преди влизане в Турция
За декларация не са ми казвали, молба в свободен текст, няколко дни преди връщане с имена, ЕГН, адрес, документ от клиниката.

# 311
Здравейте! Ние с мъжа ми сме се насочили за ин витро в Турция. В България имаме 2 неуспешни опита, затова решихме, че няма смисъл да продължаваме тук. Миналия месец ми беше трансфера, резултат-нулев. Трябва да изчакаме да минат поне 2 месеца преди да започнем нова стимулация. Надявам се дотогава да се нормализират нещата с карантината. Все още не сме решили в кой център да идем, двоумим се между Бахчеджи и Мемориал.

# 312
  • Варна
Здравейте борбени момичета!
Пиша с молба, ако някоя от вас скоро планува да пътува до Мемориал да помоля да занесе важна за мен документация на Нериман!
Благодаря предварително! Свържете се с мен на лични!
Желая на всяка една от вас много късмет и успех и щастлив пухкав финал накрая!  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 313
Момичета, на тези, които скоро им предстои пътуване до Турция, с какво мислите да отидете?  С кола никога не сме ходили и ме притеснява голямото движение. А дали знаете болниците да предлагат услуга да ни вземат от автогарата например, а ние да оставим колата някъде около автогарата, за да не влизаме във вътрешността? Благодаря.

# 314
Didka Stoynova, ние ходим само с кола ( мм шофира) в Бахчеджи сме и много лесно се стига.  Трябва ви джипиес, почти през цялото време сте по магистрала, отклонението е почти до клиниката. Внимавате много за мотори. Там се карат целогодишно и трябва да сте толеранти и когато някой иска да се престрои да го пускате ( В БГ не сме и все гледаме да цакаме тоя който е до нас), ще забележите, че чукнете ли мигач и ви пускат, а не като тук да те затварят.
 Не знам в коя клиника сте и дали съм ви полезна Simple Smile. Ние както казах сме в Бахчеджи. Когато си уговорим час за преглед името ни се вписва в списък и паркираме в подземния паркинг на клиниката безплатно.

редакция: Последно сме били  Март месец, заради карантината при връщане в БГ все още не сме подновили опитите.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 20:01 от Кris_80

Общи условия

Активация на акаунт