Клиники в Истанбул - тема 9

• 42 901
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
При влизане в Турция не ви искат пср тест, трябва да се уточните с лекуващата болница, дали пср се изисква при започване на лечението или при пункцията.
Има голяма разлика.

# 346
значи в Мемориал искат ПсР от Бг ако отиваме само за ЦС , спермограма и преглед , а при стимулация искат и от Бг и веднага при пристигване при тях . Идеята беше че вие в Турция ако ходите ще ходите за нещо такова не да си пазарувате от Одрин ( темата не е това ) та така или иначе ако вашето лечебно заведение иска ПСр то ще си пускате от тук то си важи ако отивате само за 1 ден и няма нужда да пускате и за навръщане . Но не вярвам да има лечебно заведение което няма да ви иска тест това би било ужасно безотговорно предвид че ще е за лечение .

# 347
ПСР теста не важи за пътуващите лица по хуманитарни причини и свързаните с тях лица. Вижте заповед на Мин здр. РД-01-405/15.07.20 т.8 буква а. Аджибадем също не изискват тестове.

# 348
Значи всеки сам да си пише с неговата клиника , Аз мога само да обобщя че от РзИ Хасково ми отговориха че за инвитро лечение от днес се прибираш в БГ в този отричателен ПСР тест това е . ако иска някой да се обажда пак да пита то стана ебати цирка .

# 349
Голяма мешаница е, не по наша вина, ние сме пациенти със свити сърца кога ще сме бременни:cold_sweat: . Аз съм решила Септември живот и здраве, да стоя цялата процедура около 20 дни, за да не се занимавам  и с пътувания, декларации, напрежение и накрая да очаквам пък и да съм бременна. Нека Господ е с нас и на всяка една в тази борба да се развият добре нещата. Целувки!!!

# 350
Да разсеям малко темата с карантината и да задам един въпрос леко встрани. Предполагам, докато сте в изчакване повечето пускат контролни хормони или се следят при лекар в БГ. Исках да попитам ако има във форума момичета от Велико Търново ако може да препоръчат добър АГ за изброяване на антрални фоликули. От скоро живея в града и опитът ми до сега е плачебен, а ми се иска да съм наясно с този фактор, тъй като при мен проблемът е НЯР. Предварително благодаря Simple Smile

# 351
в клиниката на др Тургут- Момарт, не се изисква тест, но ако правите изследвания в лаборатории може да се изисква. цената е около 200лири (50лв)

# 352
Споделям, че на 31 юли, 1-2 август клиники те няма да работят поради Байряма в Турция. Това доста обърква нашите планове, защото точно тогава ще ми се падне ден 9-10 за цветна снимка:(та може би трябва да обмисля варирант за цветна снимка в БГ   и после заминаване за консултация. Та има ли препоръки къде се прави качествено и без болезнено?

# 353
Момичета искам да питам нещо . Как си запазвате хотела за стимулацията като при някои е 9 дена при някои 14 ?

# 354
Момичета искам да питам нещо . Как си запазвате хотела за стимулацията като при някои е 9 дена при някои 14 ?
На място. Преди да тръгнем запазваме за една седмица и после според ситуацията, те долу горе от болницата ти казват колко имаш до пункция и преценяваш.

# 355
Нощувките са потресаващо скъпи Sad  в темпототще ми излезе 2600 за 17 нощувки , че и няма нищо по евтино .

# 356
Нощувките са потресаващо скъпи Sad  в темпототще ми излезе 2600 за 17 нощувки , че и няма нищо по евтино .
Близо до Мемориал ли искате да бъдете? Току що проверих през букинг Темпо излиза 56 лв нощувката. От къде го гледаш толкова скъп?

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 11:22 от Veronika Dimitrova_533999

# 357
от букинг .  точно този който е близо до мемориал че има и още няколко които са по далеч . студиото излиза я 2400-2600 зависи дали имаш закуска или нямаш . за 17 нощувки де .

# 358
Здравейте, момичета! Тази сутрин се чух с координаторката от Бахчеджи. Тя ми каза, че при тях не се изисква ПСР тест на идване от Бг. Отделно в Бахчеджи не правят този тест, но насочват пациентите към болници в района, цената е 200-250 лири.

# 359
Здравейте, момичета! Тази сутрин се чух с координаторката от Бахчеджи. Тя ми каза, че при тях не се изисква ПСР тест на идване от Бг. Отделно в Бахчеджи не правят този тест, но насочват пациентите към болници в района, цената е 200-250 лири.

За колко време излиза?  И с кого говорихте?

Общи условия

Активация на акаунт