COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 480 577
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 22 830
На мен всичко ми изглежда, като голям скалъпен план: махнаха кпп-тата, отвориха заведенията, позволиха разходките и да не се носят маски и хоп...днес рекорден брой заразени.
Нищо чудно утре ББ да каже: ето, угодихме на хората и какво стана?...
И всичко да се върне с пълна сила.
Филмирам се или?...

Няма да се върне. Вълнуват ги туризма и парите. Няма да забравя как ББ се обясняваше на брифинг за Мангъров
 “ кара ме да кажа кой ще живее, кой ще умре” ( не знам точно в такъв ред ли беше ), сега май го забрави това. Ама нищо ново под/От Слънцето.

# 22 831
Зари нямам да. Аз лично поне десет сигнала съм пускала за неговите безобразия. До общината. Глас в пустиня.

# 22 832
  • Bulgaria
Самият факт, че под "открити пространства" влизат и затворените пушилни... Поне днес времето се опитва да вразуми малко народа.

# 22 833
  • София
.....
ИП пада, ама мерките нали ще важат още, със заповеди на Ананиев, който може да си затваря и отваря каквото си иска. Да си протестират, имат право, все пак е демокрация. На 2.5 дистанция. В Гърция даже им рисуват къде да застават като протестират Joy
Да си протестират, само да не решат да окупират Орлов мост, че това стана модно в последно време.

# 22 834

Не винете хората за това. Мерки нито се налагат, нито се вдигат необмислено. В борба с криза, управляващите са тези, които носят отговорност, тези, които трябва да вземат решения, тези които трябва да мобилизират и канализират положителна обществена енергия.
-Точно хората виня за това -не са слепи и глухи гледат,чуват,виждат и в БГ и по света-има телвизии,радиа-просто не им пука и са на контра със всичко.Всъщност управляващите ги запознаха със всичко,молеха,заплашваха и от тук нататък всичко е само и единствено въпрос на съзнание и самосъзнание.[/b]Не може да стои до всеки полицай или друг ,че да го пази и да му припомня..моля ви се 7 годишната ми кръщелница е наясно и сама си спазва всичко без да е стресирана...да не говорим за големи хора..
В България мерките бяха безумни, подготовка на болниците така и не се случи, никой не обясни на хората какво се случва, какви са целите, какви са перспективите. Тестове така и не се осигуриха в достатъчно количество...
-
Ето за това вече е виновна държавата и управляващите-тук спор няма,но само за болднатото.И даже мога да добавя-че не опазиха домовете с най-уязвимите...Какво се случва слушаме всяка сутрин не само у нас и по света,а какви са целите-да не се натовари системата това се предъвква толкова пъти,че не знам кой не го разбра....

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:02 от reninel

# 22 835
Сега пак този Ричард Алибегов. Не можело да се работи така, ами тогава ще работи само този, който може и който се адаптира бързо. Който не може, няма да работи и това е.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 20:41 от Не се сърди, човече

# 22 836
  • Bulgaria
Хайде да премислим малко нещата относно предстоящите избори. Дали една изпусната ситуация ще му осигури бъдещ мандат?

# 22 837
https://www.24chasa.bg/zdrave/article/8532865
Статията говори за щастлива хипоксия и добро повлияване от хепарин. Изводите съвпадат с наблюденията от аутопсиите на Александър Цанков.

# 22 838
Репортажът с дългокосия, с видео - да му се полюбувате: Отново на заведение: Спазват ли клиентите и персоналът правилата за безопасност?
На този етап глоби за нарушения няма да се налагат, ако здравето на посетителите не е застрашено
А как ще се разбере дали не е било застрашено, при положение, че изискванията не са спазени?
На фарс заприлича всичко...
Странно ... току що чух, че заведението му от 600 места обичайно,  сега с новите изисквания ще стане със 60 ???
Направо не съм предполагала как са били набутани хората вътре!

# 22 839
Ох, кое е заведението на тоя мазньок? Да знам да не стъпвам там никога 😂

# 22 840
За озонотерапията проф. Генчо Начев каза, че се занимава от 1979г. с нея и каза, че в повечето случаи ефектът е временен.

# 22 841
Този с дългата коса, дето най-много рева за обектите си за хранене, сега е от нарушителите и пак реве, че как така трябвало да отвори пространството, клиентите дъжд щяло да ги вали и нямало да издържи бизнесът две седмици. Аз го разбирам той какво иска, ама вече прекалява.
Този като го видя и направо ми се гади-мазен и нагъл..ами като не можеш да отвориш таваните-махни или отвори страничните стъкла...ненаял се!Ще донесе от 9 кладенеца вода да лапа..М-у другото отвращението ми е още преди кризата и да знам за вируса ...имаше пак някакви изяви.....
Е как,нали искаше да се пуши вътре в рафито,че му падала печалбата.

# 22 842
Зари нямам да. Аз лично поне десет сигнала съм пускала за неговите безобразия. До общината. Глас в пустиня.
Човекът сигурно плаща на който трябва!

# 22 843
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Репортажът с дългокосия, с видео - да му се полюбувате: Отново на заведение: Спазват ли клиентите и персоналът правилата за безопасност?
На този етап глоби за нарушения няма да се налагат, ако здравето на посетителите не е застрашено
А как ще се разбере дали не е било застрашено, при положение, че изискванията не са спазени?
На фарс заприлича всичко...
Странно ... току що чух, че заведението му от 600 места обичайно,  сега с новите изисквания ще стане със 60 ???
Направо не съм предполагала как са били набутани хората вътре!
е, сега вътре не работи. а вън са разредени масите за 60 човека. кво се чудиш ? може и на 2 етажа да е заведението.

# 22 844
За озонотерапията проф. Генчо Начев каза, че се занимава от 1979г. с нея и каза, че в повечето случаи ефектът е временен.
Може ли препратка към изказването, какво значи "временен"? Защото прегледах докладите от Италия, Испания днес и от Македония, подобренията при пациентите не са отчетени като временни.. проф Начев опит със заболели от коронавирус ли споделя?

Общи условия

Активация на акаунт