СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 702
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В Междучасие, доколкото разбрах от самата школа, госпожа Михайлова е заета в неделя. Тогава заснемат видео уроците за БНТ (или Просвета), ако са различни. Това е причината да имат занятия през седмицата. Хубаво е, че се съобразиха и дадоха сутрешен и следобеден вариант, за да могат ученици и от двете смени да си присъстват на дистанционната школа.

# 121
Благодаря, Солничка!
Трябва да се прикачи файл( домашна работа)  в Google classroom, но искам да е видим само за учителя. Ще го разучаваме, досега са били видими за всички.

# 122
  • sofia
Има ли вече явили се на пробния изпит по БЕЛ в Междучасие? Да кажете как протича и дали минава гладко технически, че нещо се ошашавих. Хем дават линк, хем регистрация в izpitai.me, хем включена камера и микрофон, хем да има смартфон🤓🤔
     Да взема да изкарам курс за онлайн изпитване😀

# 123
  • София
Оги беше във вторник. Само му препратих мейла с указанията и се оправи сам. Не е споделял да има проблеми. Но той си има регистрация в изпитай.ме. Преди време като се ровичках през моя акаунт и ми даде някаква опция да поканя ученик или да му пратя някакъв линк за регистрация. И още от тогава си има регистрация, вързана с моята някак. Т.е. там си вижда резултатите от пробните, ако не греша.

# 124
  • София
Момичета, как се изпраща домашна работа в Google class room, така че да е видима само за учителя?

Трябва да е възложено в "за изпълнение", иначе не става. При нас половината не се научиха как да възлагат вече цял месец и само се карат на децата защо не предават в срок, а те не са задали срок, децата реално не цъкат много по стаите, гледат си какво им предстои и бързат да предават, че са огромни домашните.

Днес разбрахме, че всъщност от доста време имало 3 броя класни стаи, които си съществуват, учителите уж пращат нещо, но половината деца изобщо не знаят. В някакви чатове на децата някой някога написал паролите. А иначе тече официална комуникация по имейл с родителите. Като влезнахме, се ужасихме от материала, който трябва да наваксваме. А колко театрални декори и фасади имаме да творим...

Нямам думи, възмутена съм от пълния хаос в нашето училище.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 02:34 от didita4u

# 125
  • sofia
Zazu1, сигурно са ви предложили подходящ час, на нас са ни дали 14.00 часа в петък, което ни е невъзможно, та сега преговарям за друга дата.

# 126
Излезе допълнението на заповедта. Ще е по преценка на училището:
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d … 0%b1%d1%80%d0%b0/

# 127
  • София
Урааа!

# 128
  • София
Има ли вече явили се на пробния изпит по БЕЛ в Междучасие? Да кажете как протича и дали минава гладко технически, че нещо се ошашавих. Хем дават линк, хем регистрация в izpitai.me, хем включена камера и микрофон, хем да има смартфон🤓🤔
     Да взема да изкарам курс за онлайн изпитване😀
В момента тече пробния по БЕЛ и протича така: Влизат децата в Зум, като се съберат влизат в изпитай. Ме. Дават им код за теста, правят първи модул там. Отворените въпроси пишат или в сайта или на лист. През цялото време докато работят са с включени камери и една госпожа от школата ги наблюдава. Като свършат всички 1 модул им пускат преразказа да го слушат от запис, после имат време да го разгледат сами на екрана. После пишат на лист и накрая го изпращат на мейла на школата заедно с другия лист с отворените въпроси, ако са ползвали този вариант. През цялото време могат да комуникират с представителя на школата.

# 129
  • sofia
Благодаря много, renni79!  Значи трябва детето задължително да си направи профил в изпитай.ме.

# 130
  • у дома
При нас ка си фиксирани часовете-започват1 час по-късно и съответно свършват 1 час по-късно.

# 131
Благодаря, Солничка!
Трябва да се прикачи файл( домашна работа)  в Google classroom, но искам да е видим само за учителя. Ще го разучаваме, досега са били видими за всички.
https://www.youtube.com/watch?v=hU-KkOrtlCw

Скрит текст:
Това са нашите обеснения!

# 132
Благодаря, Molly!

# 133
  • София
Викаш с тази система да ни разпределят и в училищата Smile
Гешев ще ни оправи и нас.
Класиране за гимназиите според резултатите от PCR теста. Mask

# 134
Санака, голям страх ми е да не сме под карантина на НВО-то.

Общи условия

Активация на акаунт