Малко трудна тема...за болестта рак - тема 4

• 79 491
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
...
След като научих, че доктор Шиндов е в болнични и тази седмица, започнах да чета усилено за Токуда, но моя приятелка се оплака от отношението към баща и там, каза ми, че никакво внимание не са им объркали и целия "преглед" е продължил минута.

Ние сме били няколко пъти на преглед при пулмолог в Токуда при д-р Лекова-Никова. Обърна доста внимание и ни насочи за последващите стъпки. Бронхоскопията на баща ми също правиха там, в гръдна хирургия, като сме правили и консултации при доц. Минчев. При него има много хора и се чака, но прегледа образните изследвания подробно  и според мен обърна нужното внимание. Успех!

# 661
Хора, от 15 минути плача и не мога да се успокоя! И този път успяхме да приспим тази гад и да спечелим време! Днес излезе резултатът от пет скенера, има отговор на лъчетерапията и няма метаболитна активност, нито нови лезии. Лекарите три пъти са я питали как се е лекувала от юни (скенер с прогресия) до момента, защото нямат обяснение на резултатите!
Вече вярвам в чудеса!!! Желая на всички ви да сте щастливи като мен в този момент!

# 662
zigzagi, чудесна новина! Heart
Много се радвам и ви желая от тук нататък все такива резултати да имате!
От три седмици не бях се усмихвала, вие го направихте! Hug

# 663
Браво, zigizagi!!! Само така за напред и дълги години спокойствие ви желая! Отдъхнете си!

# 664
Хора, от 15 минути плача и не мога да се успокоя! И този път успяхме да приспим тази гад и да спечелим време! Днес излезе резултатът от пет скенера, има отговор на лъчетерапията и няма метаболитна активност, нито нови лезии. Лекарите три пъти са я питали как се е лекувала от юни (скенер с прогресия) до момента, защото нямат обяснение на резултатите!
Вече вярвам в чудеса!!! Желая на всички ви да сте щастливи като мен в този момент!
Поздравления! Така да бъде, амин дай Боже и за всички!

# 665
Браво!!!
Страхотни новини! Все така да продължавате!

# 666
zigzagi, много се радвам за добрите новини! Дано никога повече не се налага да ѝ се притеснявате и да я борите, гадината!

# 667
Благодаря ви! Дай Боже за всички хубави новини и дълголетие!
Чак сега се поосвестих и си отдъхнах!
В последната седмица ми е много трудно.
Мъжът ми е с тежък Ковид, имаше опасения за положителни тестове и в семейството на брат ми, и се чудехме как ще й кажем, кой ще я закара на скенер, и кой ще се грижи за нея....

# 668
Чудесна новина и надежда за всички! Все така да е!

# 669
Здравейте, бях писала скоро ...
Преди 2 мес откриха на майка ми тумор на яйчниците, оперираха я в Плевен и ги отстраниха, но за съжаление се оказа че те не са първичното огнище и се насочиха след това куп изследвания и прегледи,  днес я изписаха от Варна  Св. МАРИНА с установено огнище в корема и диагноза: карцином на стомаха Т2N1M1
стадий 4, моля ви дайте съвет къде да ходим и какво да правим...
Сега чакаме да кажат дали състоянието и позволява да мине Пет скенер

# 670
Zigizagi, Hug
Чудесни новини! Браво, заслужаваш ги заради безкрайните усилия, които влагаш в борбата!
Много здраве и добри новини за всички! Heart

# 671
Zigizagi , браво!!!!🤗🤗🤗

# 672
Zigizagi, само така. На война като на война. Мачкайте тази гад.

Някой ползва ли Стевия течна като подсладител. Много му е трудно без сладичко и сега е открил този подсладител. Само не знам дали няма да пречи на ХТ.

# 673
Благодаря!
Мед и кленов сироп може да хапва.
Или да му правиш бонбони със сушени плодове, тахан, какао и ядки - има много здравословни рецепти.
Стевия съм опитвала веднъж и ми се стори гадна.

# 674
Ние ли нещо не сме разбрали? Нали мед не е позволено. Той си обича много сладко, но разбрахме, че не се препоръчва и нищо сладко не хапва. Излъгах..шоколад черен по едно парченце на седмица му отпускам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт