Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 951
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хелия,и на мен ми харесва цвета ти.Не стои скучно като моя.
Искрица и твоя цвят е хубав,харесва ми.
Мимка,по назад има моя снимка (на белия кичур),боядисана съм с Лакме 7.17(да видиш цвета).

И аз съм в дилема.Фризьорката ми се обади и каза,че работи.Вкъщи винаги ходя с коса на кок и сега като не ходя на работа и не ходя с пусната коса се чудя дали да се подстригвам(отдавна съм за подстригване).

# 391
Хелия, а девствената коса преди корена няма ли да дръпне повече? Няма да нанасям съвсем корен(там където светва от топлината), но има още едни три пръста небоядисвана коса, просто се прелива и не личи.. да не стана на черти тъмно, по-светло, блестящ корен 🤪че с моите експерименти чак тогава ще ме смени мъжът ми!

Иначе предложената боя наистина е точният цвят!

# 392
Мимка, защо не си вземеш направо боята, с която те е боядисвала фризьорката?

Никъде не мога да намеря боя Paul Mitchel... Иначе това ми беше първоначалната идея... Grinning

А от друга страна салонът още не работи...

# 393
  • Street of Dreams
Хелия, шансът ти е с напластяване на боята. Друго не виждам. Или избор на по-тъмен цвят.

Сега, като се съгласихме, че ми трябва зелен коректор, пак да попитам къде и какво лесно мога да си намеря?

# 394
Хибискус, ефектът според мен ще е същия, какъвто си показала на снимката. Разлика ще има, но не вярвам да е чак толкова фрапираща. Мисля, че по дължините ще те хване по-добре.
При мен е обратното, след боя нямам разлика. После постепенно корените си стоят по-тъмни, а дължините изсветляват. Като изпада боята, косата ми от медна става жълта, че даже и зеленикави кичури ми се привиждат. Косата ми отказва да поеме трайно по-тъмни бои. Хората се чудят как да се изсветляват, а аз не мога да се потъмня.

# 395
  • Някъде там
Хибискус, ефектът според мен ще е същия, какъвто си показала на снимката. Разлика ще има, но не вярвам да е чак толкова фрапираща. Мисля, че по дължините ще те хване по-добре.
При мен е обратното, след боя нямам разлика. После постепенно корените си стоят по-тъмни, а дължините изсветляват. Като изпада боята, косата ми от медна става жълта, че даже и зеленикави кичури ми се привиждат. Косата ми отказва да поеме трайно по-тъмни бои. Хората се чудят как да се изсветляват, а аз не мога да се потъмня.
По добре да се чудиш как да се потъмниш ,а не да се изсветлиш.
Изсветляването е много по нещадящо за косата .
Тъй да ме  яд и да не искам кафява коса ама като си треперя над нея и си стоя с тъмна коса .

# 396
Искам да попитам нещо.
Ползвам от известно време разни масла и не мога да си обясня защо не ми действат така добре както преди. Единствено съм доволна от Стимуланта на Икаров-косата ми става лъскава и жива с него.Е нито един продукт бил той масов или профи не ми действа така добре.
 Кокосовото на нетретирана коса ми действаше разкошно-сега не. Арганово и бадемово ползвах заедно и поотделно-суха и безжизнена. А когато използвам профи маска и балсам-съвсем друго е полежението-косата ми изглегда по-добре. Не мога да си го обясня това. Бях посъветвана да мажа масла и да ползвам козметика с масла.
 Поръчах и олиото на Макадамия(ми то нищо не прави на сухите връхчета).
Вчера обаче с шампоана Меди и най-обикновената храна на Гарние+ Милк Шейк спрейче +малко арганово масло по краищата след баня и косата ми стана много мека,тлъста лъскава.
 Понякога масови продукти ми действат по-добре от професионалните,а тази маска я бях прибрала,защото първоначално не ми харесваше. Сега е чудна. Може би трябва често да сменям продуктите.
Не знам къде и какво бъркам. Явно не съчетавам правилно продуктите. Маслата след баня,нанесени само на връхчетата ми действат добре,но като преуош-не толкова.
Ще взема един ДПШ ,една протиинова и едва хидратираща серия и ще започна отначало да ги редувам.

# 397
Мис, просто състоянието и нуждите на косата се менят постоянно и може би това е причината. При мен например един и същ шампоан ( говоря за една опаковка, не различни) веднъж ми прави косата уникална, после я прави отврат. Затова редувам маски и шампоани в различни комбинации, само финишът ми е един и същ. През годините съм тествала всякакви продукти за коса - от профи до дрогерийни, но за себе си съм стигнала до извода, че профи продуктите не правят с косата ми нещо повече от дрогерийните.

# 398
  • Някъде там
С въпрос към вас.
Дали ще се получи добре 6.1 + син коректор в корените и по дължините 8.1 + син коректор .

# 399
Искрица, това и аз го обмислях, но още не съм пробвала и май няма да се боядисам скоро. Ако пробваш, моля да споделиш Simple Smile

# 400
Здравейте на всички. Имам чудесен късмет по принцип,та вчера беше поредното доказателство. Взимам аз тонер за коса на елеа,розовко едно чудно на картинката. Обаче... Някой явно решил майтап да си прави и при свършен факт разбрах. Вече когато измих косата и започнах да ровя коша,чудейки се защо е тъмно лилава...видях различните номера на кутията и на тубичката... Някой знае ли как по-бързо да го махна това нещо? Пише,че издържа 4-8 измивания. Много са ми... Естествената коса не е боядисвана ако е от значение. Приемам всякакви идеи.

# 401
  • В полите на Пирин планина
Здравейте на всички. Имам чудесен късмет по принцип,та вчера беше поредното доказателство. Взимам аз тонер за коса на елеа,розовко едно чудно на картинката. Обаче... Някой явно решил майтап да си прави и при свършен факт разбрах. Вече когато измих косата и започнах да ровя коша,чудейки се защо е тъмно лилава...видях различните номера на кутията и на тубичката... Някой знае ли как по-бързо да го махна това нещо? Пише,че издържа 4-8 измивания. Много са ми... Естествената коса не е боядисвана ако е от значение. Приемам всякакви идеи.

Маска с масла с нагряване.
Маска с витамин С + бебешки шампоан. Намачква се една лента дражета и се смесва с шампоана. Намазв се косата и се стои поне половин час. По-добре един. Ще свали лилавото.

# 402

Маска с масла с нагряване.
Маска с витамин С + бебешки шампоан. Намачква се една лента дражета и се смесва с шампоана. Намазв се косата и се стои поне половин час. По-добре един. Ще свали лилавото.
Четох го това,но пишеше че може да изсветли естествения цвят. Не знам колко е вярно,но ще опитам. Благодаря ти.

# 403
  • Street of Dreams
Съветвам те да не бараш витамин Ц-то. Изсветлява и изсушава косата, нарушава гладкостта. Сега от една временна боя да си разрушиш косата, няма смисъл. Или опитай с масла, или изчакай. На всяко миене цветът ще се променя. Погледни на късмета си с усмивка.

# 404
  • София
Пробвай и с дълбоко почистващ шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт