Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 892
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И според мен по-скоро 6-ца.Боядисвам се с 7-ца и е по-светла.

Мога ли да купя оксидант на Матрикс и да го ползвам с друга боя? В случая с Лакме.

# 586
  • София
Аз пък много харесвам Лонг боб, или както и да се казва, с дължина до рамената. Самата аз се подстригах преди месец дори малко по-къс боб, а бях с коса до гърдите 😉. Доста освежава,но всеки знае какво му отива. Аз по принцип за коса не страдам никога, расте бързо и редовно сменям дължините 😉🙃.

# 587
Аз пък много харесвам Лонг боб, или както и да се казва, с дължина до рамената. Самата аз се подстригах преди месец дори малко по-къс боб, а бях с коса до гърдите 😉. Доста освежава,но всеки знае какво му отива. Аз по принцип за коса не страдам никога, расте бързо и редовно сменям дължините 😉🙃.
И на мен това ми е любимата дължина: свежа, кокетна и лесна за оформяне. А за ниски жени седи още по-красиво, защото уравновесява пропорциите.
Бях с коса до кръста почти и я скъсих до рамото и всички ми казват, че изглеждам много по-свежо и младежко. /158см съм/.
Така че, режете смело косите. Растят. Flowers Sunflower

# 588
На мен пък ми е много криво,че я отрязах,а уж исках и имаше нужда. Но като се сетя,че беше до кръста,о сега е до гърдите и  ми е някак странно. Определено харесвам такава дължина,дори и по-късо,но на мен не ми отива. Вече се убедих. И няма да я отрежа скоро. Едва ще дочакам пак да порастне.
Искрице на теб ще ти отива,и по-късо.

# 589
  • София
Качвам една снимка на преди и след, моля да не ме цитирате 🙃.
Пак съм за матиране, обаче забелязах, че на снимки по-червенее от в действителност 🙄.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 08:16 от Мишчица

# 590
Мишчица, имаме подобни коси. Може лида споделиш какви стилизанти използваш за къдриците си?

# 591
И двете щерки отразаха по повече от педя, много  ми харесват, а да не говорим косите им колко по-живи изглеждат. Не съм фен на дългите коси аз, Искрице, на теб всичко  ти отива, режи 😘

# 592
Аз от 5 години поддържам коса до раменете или в повечето случаи по-къса коса. Но наистина ми писна. Затова искам да си я пусна по-дълга. Но откакто го реших, тя спря да расте Simple Smile

# 593
  • Някъде там
Аз от 5 години поддържам коса до раменете или в повечето случаи по-къса коса. Но наистина ми писна. Затова искам да си я пусна по-дълга. Но откакто го реших, тя спря да расте Simple Smile
Точно това ме спира.
Оформянето сутрин,тук щръкнала,там щръкнала Joy .
Иначе плюсовете,бързо се изсъхва,малко продукти Simple Smile
Оформянето  ме влудява и давам зор да израсте,да я вържа на опашка,да не ми пречи когато  тренирам.
Според ММ е по добре да си пусна по дълга кося защото ми е по добре с дългата отколкото с късата.Максимум до гърдите,не по дълга.
Ще видим,обмислям го Simple Smile Поне режа смело.Затова и не мога да пусна дълга коса Grinning
Мишчица,разкошна коса.

# 594
  • София
Мишчица, страхотна!! Къдрава ли си по принцип? Ако не, сподели с какво направи тези разкошни къдрици.

Искрице, не бях видяла снимките преди да кажа "не". За толкова късо съм ок, аз друго "късо" си представях.

# 595
Моят цвят е станал някакъв супер извратен и дори не мога да го определя какъв е. Лошото е, че ми затвориха магазина, от който си купувах боя и направо не знам какво ще правя при следващото боядисване. Не ми се поръчва онлайн, обичам да гледам каталозите и да преценям на място какво да взема. Някой да помогне да определя какъв е тоя цвят, че да сменя марката боя евентуално.
Скрит текст:

# 596
  • София
Благодаря момичета.
Elena_of_Avalor благодаря 🌷. Къдрава съм си по принцип.

# 597
Снощи се боядисах с 6.35 и 9-ка оксидант на 3Deluxe. Нищо общо с каталога, но ми харесва. Дължините ми са адски сухи, другата седмица ще режа малко. И бретона вече си го замятам зад ушите😄

# 598
Танч, хубаво ти е. Хелия, ти на кичури ли си била преди това? Искрице, по принцип ако не е етажирана много, не е задължително сутрин да стърчи.

# 599
Неви, не съм била на кичури от 15 години. Такава ми е косата.

Общи условия

Активация на акаунт