Съмнения

• 9 479
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм забелязала, че когато човек вземе правилното решение, му олеква. Вътрешният компас знае, подсъзнанието ти знае. Щом се чувстваш зле от мисълта тази жена да дойде в твоя дом - не го прави, не го прави просто! Не ходи и ти при нея. Нека да празнуват заедно. Това, че ти си там и се измъчваш, не е гаранция, че той няма да се върне при нея. Разбираш ли? Не си го причинявай.

И едно много важно нещо: Дали и с кого говори от тоалетната (момент, та това е отвратително! крие се от теб, като тийнейджър, и то в тоалетната!), е гадно, но на твоето дете да казва - махай се? Не е допустимо, не е приемливо, за това трябва да му направиш скандал, а не за говорене по телефона.

Аз не разбрах за жилището: на кого е? Под наем ли сте? Ти какво плащаш и той какво?

# 61
Я стига. Изкарахте жената ненормална.
Не,не е нормално да си крие телефона и да ти се сопа като говори ...там с който говори....Не е и нормално да се празнува РД в твоя дом. Има детски клубове, имат си свое жилище -да си ходят там.
Баси пича- тъче на два стана и авторката ще му трепери.
Разбирам донякъде да е баща на детето ти и някак и това да се опиташ да преглътнеш. Ма някакъв келеш да ми обижда детето в собственият ми дом....вратата се затваря от вън.

# 62
Оф, Ради, ти верно ли питаш и четеш тука всякакви постове и съвети да принасяш и отнасяш на някой си, който вика "махай се'" на твоето дете в собствената ти къща. Ами ти една отговорност имаш, бе жена, да осигуриш на това дете сигурен дом и добро отглеждане, а не там да се мотае из стаите някакъв вкиснат плужек, който нервира майка му и се държи грубо с него. Искаш друга връзка, ами всички искат, но като имат деца първо искат с тях всичко да е наред, пък после, ако си намериш добър мъж, ще си намериш, ако не, ще се научиш да се справяш сама, а не непременно да правиш компромиси, само за да има някой мъж у вас.
Спокойно, няма да останеш сама, просто тоя не става.

# 63
Това "Махай се" на детето ти на 100% всички се съгласихме, че не е ОК.
Може да пробваш и ти да направиш първата крачка за разговор.
Старай се да си спокойна, без нападки и истерии. Пък да става каквото ще! Поне ще се разберете.

# 64
Мисля, че крие нещо от мен. Аз съм в добри отношения с децата , те идват при нас често, но когато той говори с нея и аз просто попитам каквп е казала и той вече е ядосан.
Знаеш ли какво? Ако мразя нещо от дъното на душата си, то е някой да ме разпитва за лични работи. Честно, ако някой ме попита за мой телефонен разговор с когото и да било, ако ще и с папата да е, какво съм му казала, ще задейства най-ужасното магаре, скрито в мен и такива къчове ще отнесе, че ще лети около лампата като молец.

П.П. Дочетох. Как изобщо позволяваш на тоя парапитек да обижда детето ти? И ти се тръшкаш защото си говорел с бившата, а го оставяш да обижда детето ти! Браво на теб!

# 65

А нормално ли е да иска да празнуваме в моя дом рождения ден на детето му заедно с бившата? И те са го решили това заедно и когато казах добре, кога го реши, защо не ме попита той веднага каза само ти не си ок с това.

Ако и той живее в твоя дом - да, нормално е да иска. Въпреки това, той е само гост и е трябвало да се допита до теб, преди да говори каквото и да е било с бившата.

Като цяло, ако живее в твоето жилище и ти се фръцка - вместо да спи в другата стая, да слиза и да спи в колата си, следващият път.

На мен ми изглежда, че има ревност към бившата. Но не разбирам защо първо с нея се обсъждат нещата, като става въпрос за твоя дом? Редно е първо теб да попита иначе невиждам нищо нередно да празнувате всички заедно.Бившата му жена все пак е майка на децата му. Но незнам дали плановете не са му от бивша да стане пак настояща. Отношението му към теб не говори да е особено щастлив във връзката ви. Дано не се окажа права.

# 66
Ако чувстваш нещо за нередно, не си мълчи, а търси разговор, обяснения. Никога не съм била фен на стъпването на пръсти покрай някого. Хората сме доста адаптивни и гъвкави психически всъщност. Не щадя никого аз, само тежко болен или беззащитен човек. Другите ще го понесат.

Този твоичкият ми е някакъв мега дразнещ субект и да търпиш, за да имаш някого до себе си, е доста глупаво. Некъв темерут ми изглежда. Като не му изнася нещо и се крие, спира да приказва, типично за разни примати нискочели. Поговори с него добронамерено, искрено и кажи задължително кое не ти харесва, не приемаш за добре за себе си и детето. Не ти харесва да се крие като мишок да приказва с бившата – казваш. Не ти харесва да нагрубява детето ти – казваш. Не ти харесва да кани бившата у вас – казваш. Няма какво да се свиваш.

Ако не му изнася, да си хваща гащите, телефона, темерутлъка и да си ходи. Пуяк.

# 67
  • София
Момиче, сама знаеш, че нещата не са окей. Преглъщаш, защото раздялата и болката те плашат - познато ти е, изживяла си го.
Я помисли сега, да преживееш същото, обаче с бебе на ръце.

Толкова силно си стиснала очи и замазваш точните неща пред себе си, че няма накъде.
Имаш дом и дете и вашата любов.  Неговата не ти е нужна за да дишаш, още повече, че едва ли я има.
Толкова мразя драми и мълчание, че да съм го пратила одма у майкини, бившини и на ......

# 68
Голям нагляр си завъдила у вас, авторке. Спри да го обикаляш на пръсти, прати го да си прави рождените дни някъде другаде и за Бога, не забременявай от него!

# 69
Днес той дори не ми говори, подминава ме влъщи... и то само защото питах съвсем нормално какво са си говорили.. мисля,че е прекалено.
Това не е нормално. Вместо да те подминава, седнете се изяснете.
Може би с този мъж ще преживееш поредното разочарование, но е по- добре човек да бъде сам, отколкото с някой, който не го цени.

# 70
Не бих посрещала бивши на човека с когото живея в дома си. Да, хубаво е за неговите деца да бъдат с мама и татко, ами нека празнуват някъде навън или в нейния дом в сегашната ситуация. Час, два, три......колкото продължи. Само децата бих приела, щом живея с техния баща, те вина нямат. Но да устройвам празник с бившата му, не. Още повече при неговото поведение вкъщи. Аз питането за разговорите не го приемам за разпит, нали може накратко да сподели или поне да не взема решение с бившата къде да празнуват без да пита авторката. Все пак с нея живее в момента. А отношението към нейното дете с това "Махай се!" изобщо няма да коментирам.

# 71
Аз наистина недоумявам що за майка ще се тръшка дали мъжът, който нагрубява детето ѝ, говори по телефона с бившата?! Сериозно ли това ти е проблем? Не, че гони детето ти, а че си говори с бившата?!

# 72
Мисля, че просто отрано попритиснахте твърде много авторката и за да не излезе "лошата" и да получи подкрепа, започна да си измисля това-онова.
Не ми се вярва някой ще има топките да се държи така в чужд дом, камо ли пък и да го търпят.

# 73
Аз пък мисля, че авторката я е срам от нещата, преживяла/изтърпяла с/от този човек и се срамува да сподели с нас, въпреки че форумът дава доза анонимност.

Спестява ни много неща.

Според мен е време да изгони льольо-то.

Голям смях ще е - където и да отиде, го гонят. Сигурно и за еване не става.

# 74
Влюбена ли си?

Общи условия

Активация на акаунт