Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 145
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Познах, че е на земята Grinning
Ама е голяма лисица, човекът как да я остави да спи на пода?! Joy
Много ме кефи как му вади душата с памук Joy

# 46
Познах, че е на земята Grinning
Ама е голяма лисица, човекът как да я остави да спи на пода?! Joy
Много ме кефи как му вади душата с памук Joy
Забелязахте ли как се подсмихна накрая Joy

# 47
Дрийми, дай да й сложим още една червена точка - Марио бяга от нея, ама тя не се дава Joy
Моски, както обещах - не една, а няколко червени точки заслужи Зорница днес. Това с лягането на пода ме разби 😆. Получих си недвусмислената емоция към Марио 🥰. Но и добре го изработи, той кисел, кисел, ама какво да я прави 😂.
Сега ще изгледам пак, че някои диалози ми убягнаха.
Операцията е в нощната смяна, когато обявиха часа на смъртта, казаха пет и нещо. Така че, Марио е извикан по спешност.

По какво съдите че в промото Марио е в кабинета на Зорница или пък на Захариев?

# 48
  • София
Дрийми, аз мисля, че Марио е отишъл да си взима изследванията
В първия момент се заблудих по паравана. Но нито в кабинета на Зорница, нито в този на Захариев има огледало, а и разположението на оборидването е различно.

Много ми хареса музиката тази вечер, особено тази която вървеше при сцената им в хола.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 23:42 от rosi_ta

# 49
Роси, и аз мисля че е отишъл за резултатите. Да видим дали ще разберем в епизода или нашия приятел анонсаджията ще разкаже преди това 🤣.

Обаче познах, че Зорница ще разбере за Кари и ще й светне лампичката. Другото не, но пак добре - КПД-то ми на гадателка е 50% 🤩.

# 50
На втори прочит не мога да реша кое ме забавлява най-много- как тя мрънкаше, че не й се получава да заспи и той й каза - и тука на пода ще ти се получи, така ли?
Или като й каза - идвай веднага, стига си ме дразнила
Или жестът му с ръка да скача на дивана 😂🤣🤣
Малко ми напомниха тази вечер на началото им - Марио е киселяк и се буррсучи, а Зорница тайно му се възхищава и е силно влюбена в него.
Имам усещането, че ХръХръ повече няма да им е фактор. 🤔

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 02:19 от Mosquita

# 51
На втори прочит не мога да реша кое ме забавлява най-много
.
.
.
Или жестът му с ръка да скача на дивана 😂🤣🤣
Хаха, а тя рипна като кученце 🤣 И мен ме досмеша на това.

# 52
Забелязахте ли как се подсмихна накрая Joy
Аз затова казах, че е лисица. Много добре знаеше, че няма да седи дълго на пода и само се ослушваше, кога ще я викне при него. Joy

# 53
Не може да й се отрече, много умело го изигра горкия Марио. Ама и той накрая леко се усмихваше, колкото и да му се искаше да е сърдит Joy
Като цяло в тоя сезон Зорница е повече жена с всичките хубави и лоши страни на това и на мен ми харесва.

# 54
Да не казвам голяма дума, защото в този сериал са възможни всякакви обрати Joy, но сцената недвусмислено показваше, че тия двамата са в пълна хармония. Всичко друго е недоразумения и ще бъдат изяснени.

# 55
Злати, и от известно количество епизоди насам доста недвусмислено показват и двамата къде се намират в емоциите си и наистина всичко е въпрос на един разговор, в който да изгладят недоразуменията. Ама го отлагат, че иначе няма да има нищо драматично Joy

Иначе на мен снощи просто ужасно ми напомниха на Марио и Зорница от пети сезон Grinning

# 56
  • София
Моски, този път си мисля, че Марио беше напълно наясно какво е в красивата главица на Зорница и че му крои номер Wink. Опита се да непреклонен сърдитко, но как да я остави да спи на земята - ми може да и настинат яйчниците Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Охх, докато се изкажа и вие сте сменили темата Simple Smile

# 57
Mоски, това за един разговор ми напомня на едно интервю с двама актьори, които го играят двойка и говорейки за героите си през сезона и за един специфичен епизод. Актрисата казва, че всичко е можело лесно да се разреши, като героинята й говори с гаджето си, но така няма как да има история и тя е щяла да приключи веднага и какво щели да правят през епизода..  Grinning

# 58
Ами, Майче, да, нещо такова се получава и тука. Сега смучем от пръстите драми. Иначе и снощи, и предния епизод, когато стана ясно, че той й разказва за Кари, беше видно, че няма нищо тревожно в техните отношения. А, и неслучайно Марио не отговори нищо за ХХ, щото дори на него му е ясно, че няма как да ревнува Joy

Анонса излезе, скучен е, няма да го пействам. Единствено пише - какви ще бъдат резултатите на Марио?
Явно довечера ще разберем.

# 59
  • варна
Много сладка сцена снощи! Така естествена и непринудена им се получи!
Зорничка, типично по женски, успя с хитрост да омилостиви добрия мечок, а той пък пуфтя, сумтя и накрая се предаде.😀

Общи условия

Активация на акаунт