Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 278
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Злати, той не се разклати когато тя му се подигра пред целия свят, когато крещеше по него, криеше се и да не изброявам всички неща от началото на сезона, Та сега ли?
Според мен Марио ще види Зорница и ХХ.

# 346
Имам капка надеждица, че сценаристите няма да стигнат до там! Просто е нелепо!

# 347
А, не, Зорница и ХъХъ са след къса ето на Марио. Зорница иначе не би припарила до него.

Роси, айде, до вторник силно вярваме, че на Зорница не й е изпила чавка акъла Joy

Аз имам много причини да смятам, че няма да се случи нищо, обаче. След като си върнах разсъдъка Joy

# 348
Аз имам много причини да смятам, че няма да се случи нищо, обаче. След като си върнах разсъдъка Joy
Сподели, Моски. Имаме нужда от оптимизма ти. Аз имам само една причина, уви.
Но пък виж колко великодушно още не съм изяла Зорница 😂.

# 349
РОЗОВИ ОЧИЛА няма ли????????

ХХАХАХХХАХХАХАХАХАХАХ

Вече ми е смешно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В промото има и златна рибка, да си пожелаем, че това е абсурд и че няма да се случи.

# 350
  • София
Моски, защо мислиш, че е след това? То и за днешните шамари едно очаквахме, а друго се случи.

Залагам, че Марио е подарил златната рибка на Зорница, домашен Любимец.

# 351
Не знам за вас, ама аз съм в абсолютно отрицание до вторник, а след него - може да си продължа да съм в отрицание спрямо развитието. Grinning

# 352
  • София
Не знам за вас, ама аз съм в абсолютно отрицание до вторник, а след него - може да си продължа да съм в отрицание. Grinning

Майче и аз. След вторник или ще продължа или ще спра да следя сериала.
Значи по принцип съм черногледа, но това отказвам да го повярвам.  Ако с Банков имахме много знаци, то сега е просто абсурдно да гледаме такова дъно.

# 353
Не знам за вас, ама аз съм в абсолютно отрицание до вторник, а след него - може да си продължа да съм в отрицание. Grinning

Майче и аз. След вторник или ще продължа или ще спра да следя сериала.
Значи по принцип съм черногледа, но това отказвам да го повярвам.  Ако с Банков имахме много знаци, то сега е просто абсурдно да гледаме такова дъно.
Роси, някакси ако бе Банков, та дори Табаков - бих го приела и разбрала, ама с Гринч - НЕ!

# 354
Такава развръзка би обяснила промото на сезона обаче. Теста с черни линии, хвърлен от ХХ.

Аз епизода във вторник мисля да го пропусна. После според развръзката ще реша да наваксам ли или да приключа.
Ако всичко е каквото го показват, дори и сватбата не може да се мери с това.  А Зорница няма да мога да я погледна вече 😢.

# 355
Така, моите размисли по темата. Ще си ги кажа сега, че във вторник може да ми ги разбият на пух и прах Joy
По принцип досега Христина не е била Толкова елементарна в историите. Всяко нещо е имало някакъв смисъл, дори и бягството на Зорница от сватбата.
Освен Това в сериал си има герои за всичко и образът на лекето дето може да стигне до всякакви такива низости е на Петър. Карикатурите са Мазови. На Марио и Зорница любовта се описва като красива. Любов, грижа, подкрепа, разбиране, прошка. Това е от самото начало и дори сватбата не го наруши за мен лично. Да, Зорница стъпи накриво тогава, но имаше причина и да речем, че я разбирах тогава. Марио преживя огромна болка, но все пак прости и тя се опитва да го направи щастлив.
Аз лично нямам съмнение, че те все пак ще останат заедно, а това ми се струва невъзможно ако тя преспи с Гринч. Марио може да я обича, но не е все пак кръгъл идиот.
Освен това каква е идеята на един такъв секс. Какво ще разберем от него? Че ако мъжа ти не може да има деца, трябва д апрвспил с първия срещнат? Малко ми се струва абсурдно.
Осен това ако тя забременее от ХъХъ, как си представяме бъдещия сезон? Зорница и Марио отглеждат на ХъХъ детето, докато са тримата в болницата заедно? И всичко е ок, няма проблеми, то и за тримата не е драма. Абсурдно ми изглежда. Не виждам и каква ще е логиката да съсипят образа НА Зорница до такава степен. И все пак преди един епизод време ни намекна ха, че двамата ще се успокоят, ще решат, че не искат дете и то само ще се появи. Да беше 20 епизода по-рано, да са измислили друг сценарий междувременно. Ама сега ми изглежда крайно нелогично. И освен това в двете промота Гринч тръгва към нея, но тя не дава вид да тръгва да го целува.
Не знам, просто не намирам логика. Зорница може да преспи с него само ако това ще е краят на историята им с Марио и вече няма да има връщане назад. Което означава че ще я направят трагичния образ, дето накрая като нищо ще се хвърли отнякъде 😂
А, и освен това не виждам как Зорница би могла да работи с него ако преспят. Абе не мога да намеря логика да се случи,честно. И аз съм в отбора на отрицавашите 🤣

# 356
Моски, ти повелителю на положителното, ако си права, тържествено обещавам, че никога, ама никога няма да се оплача от хлапетата и всичко, което ми е скучно и тъпо!

# 357
Момичета , аз вече като страничен наблюдател мисля , че Зорница ще извърти някой номер на  онзи клоун .
Ако пък г-жа  сценаристката е решила да си избърше подметките с нея , просто спирам за  влагам време и емоция в тази тъпня .
Wine Glass  Cocktail Beers - кой каквото си избере Grinning !

# 358
  • София
Моски, припомни онази история от Анатомията, моля. Мисля че нещо подобно беше.

От първата минута след промото отказвам да повярвам в подобна гавра и със зрителите и с образите в сериала.

# 359
Коя, Роси подскажи ми, че то много истории там Joy

Сега гледах промото след епизода. Значи, Зорница го притиска към стената. В другия кадър обаче Гринч го прави, а тя не му е е метнала на врата още, не мога да си го обясня и да навържа сцените.

Предлагам до вторник да ми вярвате, че нищо няма да се случи. После може да ли се смеете че съм наивна Joy

Ааа и още нещо, мен от няколко дни ме гложди, че когато Зорница разбере че е бременна, ще са разделени с Марио. Много си го мислех това. И как тя ще отиде и ще го тупне по главата с теста а той ще й пада на колене Joy
Ако ще спи с Гринч, няма да се получи тая работа. Joy
Като казах спи, един виц - отишъл един младеж при дядо по и го попитал - дядо попе, грешно ли е да се спи с жена? А той му казал - не е чедо, ама вие не спите еее, не спите Joy

Общи условия

Активация на акаунт