Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 226
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Роси, не знам, така ми се подреди в главата. Марио къса с нея, макар и временно. Вероятно после имат и някакъв спор, ако съдим по сцената със счупения аквариум. Майчето казва че е в склада с Марио. Тоест, той вижда чупенето. След това я дават Зорница с нов аквариум, гледа го и мисли. И отива при малката гад. От промото след епизода е видно, че тя го съблазнява.
Логиката ми е - Зорница минава през разговор в който Марио е непреклонен, че не може да я направи щастлива и бла бла. Тя го обича, иска да е с него. Гледа аквариума, който той й е оставил й решава, че майната му, като единственият начин да бъде с него е да имат дете и той да е спокоен, тя ще се жертва. Отива, прави секс с Хъхъ, забременява, отива при Марио и му казва - бременна съм, аре мирни сега и се прибирай вкъщи 😂
В епизод 45от новия сезон Зорница ражда момче с огромен нос и става ясно, че детето е от Марио 😂

# 482
Аааа, не, не, не и малката Гнида да спечели пак. Голяма несправедливост ще е!
Споко. Няма да му стане.

Откъде се появи тоя аквариум???😳

# 483
  • София
Няма ли някой да направи гифче с шамара, моля? Hands Pray

# 484
Доне, не знам. Знам само, че има един, чупи се и после има друг. И мърда рибка. Само си представете. Мъжа ти те зарязва, но въпреки това се грижи за теб и ти купува нова рибка. Как да не се жертва с един секс с противника колега Joy

# 485
Роси, не знам, така ми се подреди в главата. Марио къса с нея, макар и временно. Вероятно после имат и някакъв спор, ако съдим по сцената със счупения аквариум. Майчето казва че е в склада с Марио. Тоест, той вижда чупенето. След това я дават Зорница с нов аквариум, гледа го и мисли. И отива при малката гад. От промото след епизода е видно, че тя го съблазнява.
Логиката ми е - Зорница минава през разговор в който Марио е непреклонен, че не може да я направи щастлива и бла бла. Тя го обича, иска да е с него. Гледа аквариума, който той й е оставил й решава, че майната му, като единственият начин да бъде с него е да имат дете и той да е спокоен, тя ще се жертва. Отива, прави секс с Хъхъ, забременява, отива при Марио и му казва - бременна съм, аре мирни сега и се прибирай вкъщи 😂
В епизод 45от новия сезон Зорница ражда момче с огромен нос и става ясно, че детето е от Марио 😂
Моски, анатема! Да се покаеш 😂
Сценарият ти издиша - как си представяш ХХ да не се похвали, че е минал шефката. Абсурд.

# 486
Сценарият ти издиша - как си представяш ХХ да не се похвали, че е минал шефката. Абсурд.
[/quote]

Особено след като му каза, че ще го изяде след ударът в носа.

# 487
Хохохо, имам и тука отговор 😂
Зорница му казва - малка гнидо, това го забравяш за вечни времена. В отплата аз ще ти отстъпя шефското място на урологията, и без това ще съм в майчинство. 😎

# 488
Доне, не знам. Знам само, че има един, чупи се и после има друг. И мърда рибка. Само си представете. Мъжа ти те зарязва, но въпреки това се грижи за теб и ти купува нова рибка. Как да не се жертва с един секс с противника колега Joy
Рибката случайно да е цаца? Joy
Това е жизнено важно за историята.

# 489
Мисля че не, май е неква оранжева.

Дрийми, само уточнявам, че от все сърце се моля Христина да не е измислила такава чутовна глупост.

# 490
Хохохо, имам и тука отговор 😂
Зорница му казва - малка гнидо, това го забравяш за вечни времена. В отплата аз ще ти отстъпя шефското място на урологията, и без това ще съм в майчинство. 😎
В момента Зорница е бита карта и ХХ командва, има подкрепата на Тасев, на мен този довод ми издиша.

# 491
Мисля че не, май е неква оранжева.

# 492
Златна рибка е, те могат да живеят в подобни аквариуми.

Охх, Моски, потръпвам, само като те чета Joy

# 493
Майче,ако това ще те успокои, аз също, докато го пиша Joy

Дани, да, права си. Но аз се подготвям, за да не страдам после. Вече направо виждам как Зорница се разболява от короната и Марио резко решава, че не го интересува чие дете ще гледа 😂😂😂

И също да добавя, че изобщо няма да ви се разсърдя, ако проявите другарско чувство и ме опровергаете Joy

# 494
  • София
Все повече си мисля, че промото си е съвсем точно. Зорница държи тест И го гледа, значи мисли за бебе. ХХ минава, взима теста от ръцете и, разминава се с Тасев и хвърля теста, който е положителен. Не е ли възможно това да значи, че всъщност Зорница не разбира за бременност, защото тя не вижда резултата? И причината за това е в ХХ, и неговите игрички с Тасев.

Моски, ако си права си позволявам да запазя правото си да критикувам Зорница, ако продължа да гледам де, което ще стане само ако Велислав участва и науча, че за Марио са намерили нова жена. 😎

Общи условия

Активация на акаунт