Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 502
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Е вече мога да споделя...
Тайничко се надявах 10 опит да е успешен и с детенце накрая, но уви и сега не е бил момента. Реших този път да се възползвам от положението и никой да не разбира, че започвам процедура ( родители, близки, в работата за първи път имах възможност да не ме усетят, та дори и тук) от суеверие. Чела съм много, а и банините поговорки до 3 месец да не се казва, та реших и това да пробвам.
На 26.04 ми беше пункцията с извадени 15 яйцеклетки, оплодиха се 7. На 3 ден върнахме 1 хубав ембрион и 1 не чак толкова добър и дугите 4 ( 2 на 5 ден и 2 на 6) ще ги изследваме ПИД. Вече на 1 имаме резултат с даун, въпреки, че кариотипите и на двамата са ни ок, та ще чакам останалите 3...
Та днес 12 ден от трансфер по кръгла 0 не съм виждала...
Какво е това изпитание, което плащам не знам. Господ психика да ми дава, че друго не ми осната...

# 376
Жълтурчо, съжалявам Yellow Heart Аз лично нямам вяра в тридневните. Стискам палци другите да имаш здрави сред другите ембрита. Поне ще имаш реални надежни. Другото си е руска рулетка Pensive

# 377
Момичета мина пункцията,обаче никой нищо не казва. Вече е 14 :00 часа. Кога ще ни пуснат??? Кога ще ни дадат информация дали са изкара ли нещо? Иначе са звънна ли на мъжа ми и е дал материал,но нищо не са му казали. Вече съм кълбо от нерви.

# 378
Ех, Жълтурчо, не знам защо е толков трудно понякога.... Много съжалявам и от сърце ти желая някое от замразените ембриончета да е вашето бебче!

# 379
Милото,  обикновено док минава да каже. Но е възможно и вече да не го прави, ако е натоварен графикът. Преди да те пуснат ще ти кажат. Би трябвало скоро да го направят. Зависи в колко часа ти е била пункцията.

# 380
Щом мъжът е дал материал, значи реколта има Blush

# 381
Днес имаше много пункции, клиниката беше пълна, а мъжете чакаха навън. Хубавото е, че мъжът е дал материал. Другото преди изписване в манипулационната. Няма повод за притеснение, започва голямото чакане.

# 382
Момичета от 8Ф,7Ф са наболи и ще чакаме вече да се оплождат. Благодаря ви на всички че сте насреща със съветите. Вече е Божа работа,какво ще се оплоди.Молете и аз ще се моля за вас, дано успеем всички и усетим тупкащи сърчица. ❤

# 383
Милото, хайде честито! Първа стъпка успешно премината. Дано имате повече ембриончета Wink

# 384
7 е добра бройка. При мен също извадиха толкова, 4 се оплодиха. Две върнахме веднага и две замразихме. И при двата трансфера имаше бременност. Успех!

# 385
Жълтурчо, силно стискам палци останалите ембриони, на които правите ПИД, да са хубави и ви сбъднат мечтата. Purple Heart

Милото, хубава бройка Я са извадили. Сега дано и се получат повече ембриони. Flowers Four Leaf Clover

# 386
Жълтурчо, искрено се надявам някое от тези три ембриончета да е вашето чудо и скоро да го прибереш на топло за цели 9 месеца. Прегръдки.

Милото, успех, дано това е вашия опит, дръж ни в течение.

И аз днес бях в клиниката за преглед и хормони на 2-ри ден, седях от 8 без 15 до 2 и нещо, беше пълна лудница. Но няма да се оплаквам, започвам стимулация и се надивам всичко да е наред.

# 387
Момичета , вече правят ли трансфери или още чакаме ?

# 388
Аз днес попитах доктора, но той нищо не знаеше и не беше чул за репортажа по БТВ.....

# 389
ЗЕТ не. Пресни явно по индивидуална преценка.
Fallingstars, то не е до чуване, а до желание да се направи каквото е нужно...

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 17:05 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт