Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 501
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
жълтурчо, много съжалявам! Този път е толкова трънлив и никой не заслужава да преминава през такива мъчения. Ти си герой, да знаеш! Все пак имате едни снежинки които си ви чакат и ти пожелавам от сърце останалите да се превърнат в здрави дечица!
Милото, стиснати палци да чуете добри новини съвсем скоро!
Fallingstars, и тук...стиснати палци всичко да бъде напред!

# 391
Жълтурчо, ПИД + ЗЕТ ще е успехът, сигурна съм ❤️❄️❤️

# 392
  • София
Здравейте, момичета! Понеже днес пускахме изследванията за преди процедура, че всичките са изтекли и исках да ви кажа, че вече е задължително и изследване за Covid. Цената му е около 25лв на човек там в лабораторията. Общо всичките необходими изследвания за двамата излезнаха 342лв. Успех на всички!

# 393
Какъв е тестът за ковид? Предполагам от бързите.

# 394
  • София
Какъв е тестът за ковид? Предполагам от бързите.
Не попитах, но за тази цена предполагам от бързите.

# 395
Как ти направиха теста? С кръв или секрет?
Успех с процедурата Мими!

# 396
  • София
Какъв секрет ти взеха кръв или секрет?
За изследването на Ковид - кръв

# 397
С кръв не се ли гледа за антитела? Не разбирам какво показва тогава. Ако си го изкарал преди 3 месеца, пак имаш антитела, но може да не си заразен вече Mask

# 398
  • София
С кръв не се ли гледа за антитела? Не разбирам какво показва тогава. Ако си го изкарал преди 3 месеца, пак имаш антитела, но може да не си заразен вече Mask
И аз не знам. Важното е, че не ни се обадиха, така че явно не сме болни 😁

# 399
Мен ме изпратиха в Геника на Плиска. Ходи се със записан предварително час и се взема секрет от носа и гърлото и кръв от пръста. 145лв pcr+ антитела. Тези са за 25лв не ги знам какви са...

# 400
Момичета и аз правих миналата седмица тест за COVID19 в клиниката. Кръв вземат и на резултата е IgG и IgM- бърз тест се води 25 лв или 30 лв не си спомням защото плащах и други неща.

# 401
За PCR теста се взима материал от носа и гърлото, а за бързия тест за антителата - кръв от вена или пръст.

# 402
Жълтурчо , много съжелявам за неуспеха . И ти стиска палци на ЗЕТ да е вашето бебче 🍀❤.

Fallingstars направо не ги разбирам тези доктори , хората си признаха ,че са допуснали техническа греша в заповедта и че транаферите да разрешени а докторите още се чудят wtf ?!?!? Пиши какво са ти казали като питаш другия път пак !
За тестовете за covid се пуска един кръвен  (и от дватамата ) в първия ден или преди да стартирате , и после 2-3 дни преди пункция пускате пак ,но този път PCR .
Късмет момичета ! ❤🍀

# 403
pipi8, както вече казах въпросът е не до чудене, а до желание да се направи необходимото.
Скрит текст:
А именно отправяне на официално запитване до здравното министерство още в самото начало. А не гадаене, тълкуване по усмотрение и най-вече оставяне на пациентите да вършат мръсната работа.
А за тестовете очевидно всяка клиника процедира различно. Вратичката за момента е тест преди пункция. Какъв вид ще е, вече е друг въпрос. Докато не се напише още по-ясно, всеки ще действа, както прецени.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 08:42 от 💎Bling-a-ling💎

# 404
Bling явно е така на всякъде прицедурат различно , но мисля ,че без pcr не правят дори пункция .
Дано утре поне с отпадането на извънредното полужение автоматично отпадне тази простотия в заповедта ! 🤗🍀

Общи условия

Активация на акаунт