Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 497
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Ами очевидно в нашата клиника не се процедира така. Като не е изрично уточнено какъв тест да се прави. Така или иначе няма какво да се лъжем. Докато не се измислят ефективни и точни бързи тестове, които да се прилагат на всяко ходене в клиниката, а като цяло и навсякъде, само си хвърляме прах в очите. Давността на всички тестове е никаква. Всеки може да се зарази по всяко време и докато разбере да е минало прекалено много време.

# 406
  • София
На мен pcr теста преди пункция ми се струва адекватна мярка. Все пак искаме да имаме здрави доктори и акушерки.

Наръсвам всички за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 407
Bling пише го в заповедта като цяло, задължителен е PCR твста преди пункция .
Но разбирам какво имаш в предвид . 

# 408
Нас ни стартираха вчвра без тест за Ковид, казаха, че ще правим само бърз тест при тях преди пункцията. Но аз този бърз тест не го разбирам, той не е ли за антитела? Дори да имаме антитела може да сме го изкарали преди 2 месеца и вече да не сме болни и да не сме преносители?

Пипи, в заповедта пише "ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е да имат", не пише задължително, което означава, че може и да не правят тест......

# 409
Да сега и аз видях , ох аз хъч не искам да МО бъркат в носа 😅🙈, по добре само с кръвен ,но не става 🤷🏼♀

# 410
Това за PCR не го помня, но помня препоръчителната част, което е огромна врата всеки да действа по усмотрение...

# 411
На мен ми взеха бърз кръвен тест 2 дни преди пункцията,а на партньора не са пускали COVID19 . Днес ембриолога ми звънна и ми каза че от 7 яйцеклетки 5 са се оплодили. Утре ще ми звънне пак да ми каже как вървят нещата. Понеже ще замразяваме и не съм коментирала с доки нямам си и на идея на кой ден ще ги замразяваме. Как се смятат дните за замразяване???

# 412
Те ще ти кажат в зависимост как се развиват. Ако имате повече бройки може да замразят една част на трети ден и другите да оставят до пети. Днес броиш за първи ден.

# 413
Момичета аз утре следобяд съм на първичен преглед.Предвид създалата се обстановка допускат ли мъжете на прегледите?Не че моят държи да присъства, но ако се замотаем да чакаме повече ще му е скучно сам.

# 414
Попитайте на регистратура дали може да се качи. Днес като бях в клиниката ми направи впечатление, че мъжете чакаха долу.

# 415
Не се разрешава все още. Мъжете чакат в повечето случай отвън ако са придружаващи, ако ще правят и те изследвания се допускат само долу.

# 416
goldfinch, вчера казаха, че до отмяната на ИП няма да разрешат мъжете да присъстват и да стоят вътре, трябва да чакат отвън. След това не знаят дали ще ги пускат, не са решили.
ММ седя близо 6 часа в колата вчера и чак си беше бутнал седалката и беше задрямал....

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 12:29 от Fallingstars

# 417
Fallingstars, поне си е поотпочинал човека 
 Grinning

# 418
Момичета вчера ембриолога ми звънна сутринта към 9:20. Днес още не ми е звънял да ми каже как вървят ембриончетата ми. Притеснявам се много. На вас към колко са ви звъняли?

# 419
Следобед звънят. Понякога доста късно, ако имат много работа. Вчера по-скоро е било изключение. Не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт