С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 680
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Добре, че нямах мъж като си купувах моя мотор. Сигурно щяхме да се изтрепем.

# 571
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има уведомителен режим за покупките, без обсъждане. Но хората трябва  много добре да се познават, за да липсват въпросителни, и да е ясна необбходимостта от индивидуалната покупка.
Според мен партньор се допитва, когато не е наясно с необходимостта от определена вещ, а не за да му позволи жената / мъжа/.
Егати и живота, ако трябва да питам дали да си купя обувки , или чанта. Ако няма какво да "ручаме", няма да купувам и толкоз.
Отношенията са доста прости в едно семейство, но това е процес на напасване. В по-дългите връзки такива несъответсвия изобщо не стоят.
Ще видите, момичета. Стига да е правилният човек, всичко е лесно.

Сиси , на твое място вече дечко да е в прегръдките на таткото. Какво го мислиш толкова.Blush

Точно онзи ден  уведомих мъжа ми, че ми е "подарил" чанта, той пък беше купил вино без повод ,и се получи идеално Grinning

# 572
Подсетихте ме нещо. Коледа преди няколко години, с ММ летим за България. Гледам аз в еюти фри парфюми, червила, той изчезна, загубих го. По едно време ми звъни, да се срещнем в едно кафе, отивам аз, грам внимание не ми обръща - суче из ръцете си последен модел телефон на Апъл. Ми нацупих се! Можеше поне да ми каже! Веднъж пък скри от мене, че си е купил таблет, същата марка, цял месец го държа в един шкаф. 😬

# 573
Подсетихте ме нещо. Коледа преди няколко години, с ММ летим за България. Гледам аз в еюти фри парфюми, червила, той изчезна, загубих го. По едно време ми звъни, да се срещнем в едно кафе, отивам аз, грам внимание не ми обръща - суче из ръцете си последен модел телефон на Апъл. Ми нацупих се! Можеше поне да ми каже! Веднъж пък скри от мене, че си е купил таблет, същата марка, цял месец го държа в един шкаф. 😬
Крие, мама да не му се скара Grinning

# 574
Да се оплача от мъжа на комшийката. Колкото пъти отида до тях за яйца, толкова пъти той си порка бирата на дивана.

# 575
  • Sofia

Надявам се да не те засегна, но това не ми звучи добре. Confused По принцип, склонен ли е да крие пари от теб и да се подсигурява зад гърба ти?

# 576
  • Швейцария
А какво беше неговото обяснение, че го е крил 1 месец? И на мен би ми станало неприятно.

# 577
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy
В качеството си на каква би искала отчет на парите му?
Без да целя да те обидя, но факт, мъжете си намират любовници за кеф, не за да им се отчитат финансово на края на месеца.За това си имат съпруги.   Smiley

# 578
Ама моля ви се моя мъж кри от мен че брат му и сестра му са от друг баща. Като се роди детето разбрах от леля му..

# 579
Само леля му да не му се окаже майка Joy
Извинявай, шегата на страна, неприятно е, че го е крил от теб!

# 580
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy
В качеството си на каква би искала отчет на парите му?
Без да целя да те обидя, но факт, мъжете си намират любовници за кеф, не за да им се отчитат финансово на края на месеца.За това си имат съпруги.   Smiley
Както обясних, от три години години аз съм официалната жена в живота му, но пак нито питам колко изкарва месечно (адвокат е), нито се меся. Ако иска да сподели с мен за нещо, ок. Ако не, пак е ок. Няма да изперкам, ако се появи нов автомобил/мотор в гаража.
Това е зрял мъж, който може сам да си прави сметка на парите. Не ми е дете, за да се допитва, а и му имам пълно доверие, че няма да се разори с покупките си.

# 581
  • Sofia
Не ми е дете, за да се допитва, а и му имам пълно доверие, че няма да се разори с покупките си.

Според мен, във вашата връзка той е този, който те възприема като наивно дете. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:34 от Blаck Cat

# 582
Чайчо,Чайчо... Много си наивна за възрастта си.
Интересно ми е ако му родиш дете и караш втора година майчинството, дали ще си толкова спокойна ако си купи нова кола или мотор без да ти каже? А след това трябва да издържаш и себе си и бебето с 380 лв.

# 583
Аз също работя в такава сфера, че не разчитам да изляза за две години в майчинство. В сектора, в който работя жените се връщат много скоро на работа - понякога в рамките на два месеца след раждане.
Разбирам, че всеки говори на база собствен опит, но моля, не проектирайте Ваши изживявания върху мен.
Колкото до това възприема ли ме като дете, би било нормално, бях на 23, когато се запознахме.

# 584
  • Euskal Herria
Както обясних, от три години години аз съм официалната жена в живота му, но пак нито питам колко изкарва месечно (адвокат е), нито се меся.
Заедно ли живеете?

Общи условия

Активация на акаунт