Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 294 839
  • 50 335
  •   4
Отговори
# 33 315
На мен не са ми странни тези, които не се разболяват въпреки, че са под един покрив с позитивни. Странни са ми тези, които боледуват очевидно от ковид, после и антитела имат, ама никой тест не им го потвърждава.

# 33 316
Някой след преболедуване от Ковид да има повишени левкоцити и тромбоцити?

# 33 317
  • София
Писах в общата тема за ковида, но вече имам познат, който го повтори, 1г. и 4 месеца след първото боледуване. Работя на място, на което не ни задължават, но вчера приканиха за ваксиниране. От около 200 души, имаме към 17 ваксинирани. Повече са млади хора, мъже и сякаш се притесняват от неизвестните последици, безплодие. Не съм антиваксър,  но дали притесненията им не са основателни? Иначе вчера коментирахме, съгласни са да си плащат антигенни тестове, ако ни задължат за сертификат.
 Дая77, май трябва втори антибиотик.
Отдавна се установи че ваксината не води до безплодие. Имаше специално такова проучване.
Иии, в другите държави да не мислиш че са по прости, че се изповаксинираха масово??

Дай линк към това специално проучване? Simple Smile

# 33 318
Моя мъж взе да ме притеснява...Вече ще стане почти месец от болницата.Той обаче няма много подобрение.От 2-3дни взе да забравя,да се изнервя,да го дразни всичко,да избухва...много нервен.Опитва се да каже нещо и трудно съставя едно изречение.После почва леко да му тече мисълта,но после пак забива...Неориентиран,неадекватен един такъв.Казва,че като се напъне много да говори и почва да го боли главата от това,че му се губят думите..Дали стана нещо....трябва ли да посети лекар или пак е от онези чудесните пост ковид симптоми...

# 33 319
Моя мъж взе да ме притеснява...Вече ще стане почти месец от болницата.Той обаче няма много подобрение.От 2-3дни взе да забравя,да се изнервя,да го дразни всичко,да избухва...много нервен.Опитва се да каже нещо и трудно съставя едно изречение.После почва леко да му тече мисълта,но после пак забива...Неориентиран,неадекватен един такъв.Казва,че като се напъне много да говори и почва да го боли главата от това,че му се губят думите..Дали стана нещо....трябва ли да посети лекар или пак е от онези чудесните пост ковид симптоми...
От постковида е, ще се нормализира постепенно! Спокойна бъди...

# 33 320
Bronze, симптомите му са за невролог. Веднага. Васкулитът след ковид води до микротромбози в мозъка. Предписват истински АК, с не аспирин протект, и се оправя човекът без проблем. А когнитивните и поведенческите проблеми отшумяват до шестия месец. Споко.

# 33 321
Липса на b12? Изследвайте нивото.

# 33 322
В болницата е бил 10дни на АК фраксипатин.След излизане аспирин протект всяка вечер.Както и милгама Н.Едва ли има липса на вит.Б12 след 1месец прием на милгамата.Незнам...

# 33 323
Колко високи са тромбоцитите? Правили ли сте скенер?

# 33 324
  • София
В болницата е бил 10дни на АК фраксипатин.След излизане аспирин протект всяка вечер.Както и милгама Н.Едва ли има липса на вит.Б12 след 1месец прием на милгамата.Незнам...

Ако не го усвоява правилно защо не?

# 33 325
Бронз, ако това беше моят мъж щях веднага да го заведа на невролог и ЕЕГ най-малкото. Зарежи пост ковида, не е ок това, което описваш.

# 33 326
Колко високи са тромбоцитите? Правили ли сте скенер?

Боледувах март месец, точно когато се разболях веднага отидох на кръвни и бяха изведнъж 900. Хубавото е, че 2 седмици преди да се разболея ми щукна да си пусна едни профилактични и си бяха в норма тромбоцитите и всичко останало. Така че имам съпоставка поне. Пия само аспирин протект вечер, вчера пуснах нови изследвания и пак бяха 900, а през месеците  до сега се редуваха...ту 780, ту 850...сега 900. Интересува ме според вас постковид ли е, защото преди да се разболея нищо ми нямаше. Всеки казва, че има някакви странични реакции след Ковид и продължават дори година.

# 33 327
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Възможен страничен ефект от фраксипарина
Трябва да говориш с лекар

sudden severe headache; loss of coordination; confusion; difficulty speaking or understanding speech; vision problems in one or both eyes; or weakness or numbness, especially on one side of the body

И превод : внезапно силно главоболие; загуба на координация; объркване; трудности при говорене или разбиране на речта; проблеми със зрението на едното или на двете очи; или слабост или изтръпване, особено от едната страна на тялото

Ако продължава да си го бие, трябва веднага да спре

Отивайте на лекар
Стискам палци всичко да е наред

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 09:12 от Роузи

# 33 328
  • София
Момичета, възможно ли е да имам синини по цялото тяло в резултат на коронавируса? Днес забелязах, че имам много синини- по краката, ръцете, тялото. Странното е, че последните няколко дни имам и силен сърбеж навсякъде.
Възможно ли е да има връзка с Ковид? Утре ми е 20 ден от първите симптоми.

# 33 329
Момичета, възможно ли е да имам синини по цялото тяло в резултат на коронавируса? Днес забелязах, че имам много синини- по краката, ръцете, тялото. Странното е, че последните няколко дни имам и силен сърбеж навсякъде.
Възможно ли е да има връзка с Ковид? Утре ми е 20 ден от първите симптоми.
Да пиете Аспирин Протект, Натаспин или нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт