Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 339 254
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 34 245
  • София
Колко дни продължи главоболието? Чувала съм за 4-5 дни.
При сина ми 5-6 дни, при мен десетина.

# 34 246
Колко дни продължи главоболието? Чувала съм за 4-5 дни.
При сина ми 5-6 дни, при мен десетина.
Благодаря!

# 34 247
  • Варна
и така до днес когато установих че имам отново 37,3 температура а ми е вече 19 ден. Обадих се на пулмолога да попитам нормално ли е да вдигам пак температура и тъй той ми каза че нормално можело и 1 мес след Ковид човек да вдига температура била остатъчна. Дали се е случвало това и някой  от вас да сподели че много се притесних вече. След прекаран Ковид да продължава да вдига температура?
Мисля, че е възможно, особено ако се чувстваш добре. При баща ми също имаше такъв епизод след оздравяването, каза, че 2-3 дни вдигал през деня температура 37,3-37,4, която следобед спадала сама, общото състояние си беше добро, сега е отзвучало. Около месец е минал от началото на симптомите.

# 34 248
Преди малко към 19:15 ч. в новините по Нова даваха репортаж. Преглед в Ковид зона можело да се прави само до 10 дни от положителен тест.
Също безплатните антигенни тестове пред Пирогов ставали с цена 20 лв.

# 34 249
Моля , дали може да ми помогнете с разчитането на една снимка на бели дробове? На лично благодаря много.

# 34 250
Съпругът ми е с положителен тест от 12 дни. Симптомите му бяха кашлица, която отшумя и температура вечер около 37.5. Вече 10 ден е на Клацид. Чисти дробове на снимка. Притеснява ме тази температура. Не я усеща, не пари на допир, мисли си, че няма и като я премери 37.5.ЛЛ се чуди на какво се дължи и от днес му включи в лечението Панцеф и Медрол.
До кога продължава вдигането на такава температура? Ваксиниран е, ако има значение.

# 34 251
Здравейте,
Къде може човек да бъде прегледан през уикенда в София ?

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 20:56 от apani

# 34 252
Момичета, аз съм на 14-15 ден вече обаче безсилието е безумно ! Едва се изкъпах. Вече съм в депресия и плача по цял ден не мога да се събера ! Липсва ми движението , бягането и всичко. Върнаха ми се фобиите и паник атаките. Направо е отврат. Стомаха ми се скапа от целия боклучак, който пия. От тия стероиди имам апетит като на слон. И се чувствам отвратително.

Не знам с какво да си помогна за умората и за това да не се чувствам сякаш искам да скоча от 7ми етаж.

Вече ми се изчерпаха идеите в домашни условия. Дайте идеи за някви похвати да се освестя . Не нога да се изкъпя даже толкова се изморявам. Плаче ми се вече.

Пс синът ми е ОК има енергия хапва и няма кашлица и гадене вече!

# 34 253
Момичета, аз съм на 14-15 ден вече обаче безсилието е безумно ! Едва се изкъпах. Вече съм в депресия и плача по цял ден не мога да се събера ! Липсва ми движението , бягането и всичко. Върнаха ми се фобиите и паник атаките. Направо е отврат. Стомаха ми се скапа от целия боклучак, който пия. От тия стероиди имам апетит като на слон. И се чувствам отвратително.

Не знам с какво да си помогна за умората и за това да не се чувствам сякаш искам да скоча от 7ми етаж.

Вече ми се изчерпаха идеите в домашни условия. Дайте идеи за някви похвати да се освестя . Не нога да се изкъпя даже толкова се изморявам. Плаче ми се вече.

Някакви силни витамини? Някой беше споделил това https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010007646 понякога и хемоглобинът е нисък, не знам как е за Вашия случай

# 34 254

Посъветвайте се с ЛЛ за антидепресант. Не трябва да се подценяват такива ситуации. И нещо за стомах - фамотидин е без рецепта и намалява усещането за тежест в стомаха и гърдите при дишане.

# 34 255
  • София
ДАЯ 77,и аз като теб съм на 14 ти ден,а съм мноого отпаднала....
Да ви попитам когато резултата от пср теста е излязъл около 19h,този ден ли се брои за първи ден от карантината или следващия?

# 34 256
  • Пловдив
Като цяло първо се опитай да намалиш тревожността, защото много пречи на възстановяването. Намери интересни книги или филми, с които да се развличаш вкъщи. Много хора стоят под карантина, но не са решили да скочат от 7 етаж Simple Smile Ние сме под карантина от 26 септември - първо заради болно дете в класа на дъщеря ми, после аз се разболях, една седмица след мен дъщеря ми. Повече от 4 седмици сме затворени. Но намираме начини да мислим положително.
Звучиш много объркана, но се постарай да не се тревожиш толкова.

# 34 257
Здравейте, пак. Онзи ден попитах за ковид.
Както и тогава казах карахме го март месец с пълна програма.
Но сега съм с 2 отрицателни теста.. Снимка чиста.
Но имам много задъден нос и секрет, който се стича назад.
От това и главоболие поносимо.
Та вече не знам има ли други вируси вмомента освен в ковид.
Понакашлям от секрета които се стича назад.
Но ме притеснява, че сърцето ни бие много бързо към 100 го меря..
Паник атаки имам на моменти и ги усещам, в това, че трудно поемам въздух.

# 34 258
ДАЯ 77,и аз като теб съм на 14 ти ден,а съм мноого отпаднала....
Да ви попитам когато резултата от пср теста е излязъл около 19h,този ден ли се брои за първи ден от карантината или следващия?

За първи ден следва да се вземе денят от положителният тест.
Момичета, жал ми става като ви чета. Дано намерите сили да изплувате.

# 34 259
От РЗИ като ми се обадиха ми казаха, че съм под карантина от 21.10., като това е деня в който правих пср теста, а резултата ми излезе на 22.10. следобед.
Казаха ми да броя 14 дни от 21.10. и на 15 - ия ден мога да излизам.

Общи условия

Активация на акаунт