СЕПТЕМВРИЙКИ в лятото горещо, готвят се за най-щастливата си среща!

• 16 916
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!
Знаете ли , все по-често се усещам че, преглеждам термините на септемврийките и пресмятам коя ще е следващата. Стискам палци на Денис на 21-ви , а след това пък може да е Валентин. На теб миличка Валентин ти пожелавам скоро да се отървеш, имам предвид да не преносваш, защото май-вече доста ти тежи коремчето.
За праха за пране на бебо- аз също като Ирини имам намерение да ползвам Сано Максима. Страхотен прах и действително е икономичен, въпреки цената, която за това малко количество е стряскаща.
За имената на бебока - не знам дали се сещате, но допреди няколко дни аз бях убедена от доки, че ще имаме момиче. Затова му избрах едно име, в което съм просто влюбена, а именно Дара. Сега във вторник пък ме изненада, че може да е момче. Така че, за мъжко име сме избрали засега Мартин. Много ми беше трудно да избера име на момче. Не знам как е при вас.
Ирини, искам нещо да те попитам, понеже знам че, ти също ще раждаш в Шейново. Не е ли препоръчително за запис на тоновете на бебето да се отиде именно в болницата, където ще се ражда. Моята лекарка ще ме праща във Втора градска болница, плащало се 12 лв. на запис. Тя ме праща там, защото преди е работила там и предполагам са се навързали лекарите. И оттам следва другия въпрос ако си отида в Шейново, там ще плащам ли за записи на тоновете?
Знае ли някой каква е цената на VIP стаите в Шейново? Ирини, може би ти пак ще ми кажеш. Иначе за епидуралната упойка знам че е 150 лв.
Сладурче , чудесно е, че сте си вкъщи с бебока. Включвай се когато намериш време. Сигурно покрай бебешора време не ти остава.
Лек ден на всички ви желая. Днес е такава жега, че май няма да се показвам навън. Ще чакам вечерта бъдещия татко да ни разходи около блока Joy

# 166
Здравейте и от мен!
Сладурче, добре дошла отново при нас! Много се радвам, че всичко е минало добре и вече си гушкаш сладкото бебче. Болката се забравя, въпреки че след първото ми раждане, което беше доста тежко бях сигурна, че никога повече няма да се подложа на това изпитание. Laughing
 Не се притеснявай, че бебчето е мъничко,  те и наддават повече. Само да е здравичко, да папка и спинка, всичко ще бъде наред. На теб пожелавам много бързо възстановяване.
Снощи пак за малко да тръгвам към родилното, след като повече от 2 часа контракциите ми бяха първо на 7, а после на 5 минути, но изпих 2 но шпа и докато мислено си правех план за действие - какво  още да взема в последния момент, кога да се обадя на лекарката, за стволовите клетки и така  съм заспала. Събудих се чак в 10! Много се радвам, че и този път се размина, въпреки че бях учудващо спокойна и уверена. Дано да издържим до 23 или 25.08, за когато е предвидено секциото. Момичета, знаете ли колко по-рано трябва да се направи резервация за ВИП-стая в Шейново?  Знам, че в момента е голяма лудница там, а аз в понеделник ще разбера точната дата. Дали тогава няма да е късно?
 Вече си направих теста за алергии и учудващо за мен самата се оказа, че не съм алергична към никоя упойка, но въпреки това алерголога ми препоръча 3 дни преди операцията да пия Аerius и преди операцията да ми се направи инжекция, най-вероятно урбазон. На вас казвали ли са ви нещо подобно, но в понеделник ще уточним подробностите с лекарката ми.
svetlodara, ВИП-стаите в Шейново струват 40 лв. на ден.
 Лек ден и приятни емоции на всички мами!

# 167
stes аз от вчера пия Аerius ,последното ми е за неделя!Преди самата упойка ще ми сложат 2 инжекции 1-алергозан и 1-Метилпреднизолон

# 168
За Шейново ситуацията е следната:
епидурална - 150лв
ВИП - 40лв на вечер - Не може "да се запази" предварително. Какт одоки каза - не е на хотелски начала. Получаваш единствен оустн агаранция от твоя си доктор и това е. Току що говорих с една мама от августинките, която роди преди 10тина дни и миказа, че не се е докопаладо вип /но и май не еимала твърда предварителна договорка/. Било нещо страшно - в 1 ден - 20 родилки от които повечето - секцио. Явно капацитетът на болницата не е изчислен за такъв "прираст" на населението.
За тоновете -аз ходя на ЖК в Шейново, но отделно и док, при когото ще раждам е от там. За тоновете ходя в частния му кабинет и съответно плащам. В ЖК досега никой не ми е повдигал въпроса за тонове  Confused
Зия, Стес - радвам се "че с ее разминало" момичета. Стес, 1 седмица все ще дочака бебечто ти. Само почивай повече.

# 169
Здравейте и от мен в тази ужасна жега,наистина не е за излизане!
Сладурчерадвам се ,че вече сте вкъщи,когато имаш време се включвай да разказваш за бебчо и за раждането!
Най-вероятно в понеделник ще ми правят теста за упойки и много ме е страх да не стане нещо предварително и аз да не съм подготвена,защото по принцип съм алергична,но ми казаха,че трябва да ми направят теста в началото на деветия месец,иначе било рано!При вас кога ги направиха?
Денис,направо не мога да повярвам,че до срещата ти с бебчо остава толкова малко,много се вълнувам,а представям си на теб какво ти е!? Crazy
Ирини,и мен ме налягат едни мисли ooooh! и не мога да заспя спокойно-за раждането,за мен ,за бебчо,притеснения и така заспивам,събуждам се през нощта и пак продължавам да мисля,но нека не ви занимавам с моите проблеми Crazy

# 170
момичетаааааа, влагалищният ми секрет е чист!!! Толкова се радвам!!!
...и мен ме налягат едни мисли ooooh! и не мога да заспя спокойно-за раждането,за мен ,за бебчо,притеснения и така заспивам,събуждам се през нощта и пак продължавам да мисля,но нека не ви занимавам с моите проблеми Crazy[/color][/color][/color][/color][/color][/color]
аааа ще ни занимаваш и още как  Naughty аз поне настоявам Wink
За упойката, д-р Велев ми каза да не си правя тест за алергии!

# 171
Браво,Ирини за резултата Hug!
Отдавна се каня и аз да ти благодаря,че сподели това за депилатоара на Виши,наистина ми свърши чудесна работа и на мен!  bouquet

# 172
Здравейте и от мен, леле адски жеги са пак, направо не се издържа. Няма ли да плисне един дъждец малко да поохлади? ooooh! ooooh! Виждам , че обсъждате прането на бебешорските неща и се чудя и мая на майка ми, която иска да пере всичко на ръка със бебешки сапун #Crazy newsm78, луда работа. Вчера й занесох всичко , което имам тъй като из къщи започнахме ремонт и няма как сега да се занимавам с това и няма и къде да прибера дрешките, но поне да са готови. Иначе за по-нататък и аз съм замислила да взема Сано, много го хвалят, дано си заслужава.
Момичета как сте с емоциите, аз последно време се улавям , че се разплаквам на най-малкото нещо? CrazyЗапочвам да си мисля как ще се справя с новото човече, как ще го преобличам  и къпя, все си мисля че ще ме страх да го пипна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173
Привет мамчета!
Сега се връщам от лекарката ми и  ето новините:
В триизмерния вс. е по правилата с юнака от 2,267кг на 3-ти сега вече е 2.280 - 2,290 и няма нищо притеснително, дори и сплацентата ми кочто е трета степен, но с отлични показатели.Доплера е перфектен също. Доста ме стресира прегледа за гъбички,защото имах остатъци от лекарството и не ми взе секрет сега а чак във вторник. Направи ми накаква дезифектантна промивка кочто мислех че е прозрачна и изведнъжвигдам кръв и  Shocked Shockedразтресох се!!! А това бил цвета на разтвора-кафеникав като йод малко. Чак сега излизам от стреса - паниката е неовладяема разбрах.Така че като дойде момента едва ли ше съм толкова самоуверена Wink

Маря Ф има логика в това което казва свеки,но можеш да го обградиш с възлавници и пак ще му е уютно.Ние вероятно юе сме с малка люлка 90/42 /на колелца/но и с легълце което сме харесали преди още 4 месеца.Люлката ще подарък от баща ми и мам.

Ирини може обрива да е и от високите токсини Thinking

Денис стискам много палци.Вземи си лепенки за вс случай немокряеми, въпреки че това би трябвало да е тяхна грижа.

Сладурче, ти си с изпълнена мисия-живи и здрави вече сте в къщи! Това е геройството!!!

Доника, а аз си мисля как ще дам на някой друг освен на баща му да го пипне бебко, но и за раждането ми нахлуват едни мислииии ooooh!
за сега чао и след 2-3 часа пак ще ви прослушам как сте Simple Smile

# 174
Имам позната,която роди преди няколко месеца при д-р Велев и на нея не и е правил тест за упойки,по време на раждането анестезиолога я е питал има ли алергии,тя е казала,че има,но въпреки това са и сложили епидурална,Слава Богу всичко е наред,сега се радва на малкия си мъж!Тя е много доволна от д-р Велев,така че Ирини,направила си предполагам най-добрия избор!
Аз все пак искам да се застраховам,защото не само,че съм алергична,но и малко професионално изкривяване Crazy,хич не е хубаво да знаеш толкова много ooooh!,но какво да правя-професия,аз умишлено ви спестявам някои свои коментари и страхове Wink
И аз ще си го купя този депилатоар на Виши,че все повече ме мързи и ми е трудно ooooh!

# 175

...За праха за пране на бебо- аз също като Ирини имам намерение да ползвам Сано Максима. Страхотен прах и действително е икономичен, въпреки цената, която за това малко количество е стряскаща....
Искам да споделя с вас че моя плененик е вече на 4 години и се го прали само със Sano Maxima,аз дори и в момента пера с този прах защото мъжът ми е с много чувствителна кожа и само ми прави проблеми.Дано Бебо не наследи тази бяла кожа,за която се плаща със бцебъзможни алергии.Така че прахът е super,много икономичен и дори е антибактериален.Незнам дали знаете че има и омекотители на Sano Maxima за бебета в 4 разновидности- бял,розов,син и зелен.На мен наи-много ми допада белият, но жкус другар няма.
Искам да благодаря на Ирини че ме включи в списъка на будещите майки.  Hug

# 176
Здравейте мам4ета  Simple Smile
Ре6или сме с мъжът ми да отидем при лекар в София за преглед-еднократно-,мислех в мед.център Фемина или при д-р Мазнейкова.....вие при кой лекар 6те ми препоръ4ате?Искам да направя пълен преглед,от вас съм 4увала 4е правят и запис на Бебо на диск  Simple SmileИскам да видим кг на бебо ,органите,за6тото тук ехографите са по стари4ки.
О4аквам ва6ата помощ !

# 177
Irinii и Alexal  и аз като вас имам непрекъснати притеснения относно това как ще започне раждането, кога, как ще мине и т.н. Но за разлика от вас тези мои притеснения не са само вечер, а целодневно. Когато се занимавам с нещо друго като, че ли позабравам да мисля за това, но то си ми е в главата...

Добре, че вчера изпрахме всички дрешки, пеленки и т.н., че днес от сутринта нямаме вода. За сметка на това пък имахме ток и успях да изгладя всичко, с няколко почивки разбира се.

# 178
Привет на всички!
Да се оплача и аз: до сега не страдах от кой знае какво безсъние, но вчера направих грешката да поспя следобед и тази нощ беше кошмар. И едни мисли такива като на повечето от вас... На това отгоре снощи разбрах нещо, което иначе не би ме разстроило така, но и то повлия на съня ми. Тази сутрин майка ми рано се обади и взе да ме обвинява, че аз съм виновна че това нещо се е случило, то е дълго за обяснеие, затова ще ви го спестя. А аз в безсилието си да й обяснявам и да се защитавам му дръпнах един рев. После се оказа, че все пак аз съм права. Но се чувствам ужасно, само лежа и като стана ми се завива свят, още не мога да се успокоя, а сигурно е и от недоспиването. На мъжа ми ще му се размине с готвената вечеря, защото нямам сили.
Знам, че ще се оправя, но исках да споделя с вас и поне малко да ми олекне. Като се замисля, не е станало кой знае какво, а как го преживявам. 

# 179
  • София
Здравейте момичета!

Страшно е горещо навън. Добре, че купихме климатик, че иначе как щях издържа не знам.
Не ви попитах дали всеки може да качва снимки в албумчето, за което се извинявам. Пуснах няколко снимки, но ако не ви харесват може да ги изтриете , няма да се сърдя.

Усмивки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт