Какво трябва да има един любовник?

• 14 056
  • 410
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз съм доволна от сексуалният живот вкъщи, така че секс кой знае колко не ми липсва и не ми е проблем да е зле в леглото.
Виж да ти дава други емоции като адреналин, спорт, гушкане, целувки и т-н.

# 46
  • софия
Брей и аз научих нещо ново и то е, че добрият любовник не е най-важното да е умел в леглото ! Чета ви внимателно и си водя записки Smile
А как ще знаем,че е добър в леглото ако не сме си легнали с него? За да си легна с някой трябва да ме привлече с нещо. С приказки Ама аз съм добър в леглото,няма да стане. Дариела не е глупавка 😁

# 47
  • София
Ми, пиши на автора, какво чакаш, Кристина?!

# 48
Авторът е мързелив. Такива с лопата да ринеш, мога и в реала да си намеря. Няма да ни се получи. Но понеже пита, аз му отговарям.

# 49
  • София
Не е писал, че е мързелив.

# 50
Един мъж с качества няма да пита какво им трябва на жените. Те жените сами ги надушват.
Повярвай ми мързелив е.

# 51
Колко адреналин пък да ти дава един любовник, то самият факт, че имаш любовник достатъчно вдига адреналина 😆 да се чудиш от мъжа ти ли да се криеш, от съседките ли, от другите любовници ли

# 52
Не търся мнения за това как да стана добър любовник на изневеряваща. В отговор на по-горен въпрос.

Търсех вашите идеи как изглежда един такъв и с какво разполага и на какво набляга... Техники, умения, диалог... като цяло какво очаквате от такъв човек. Приемете го като моя лична анкета. Много по-лесно ми е като седна на маса с момчета и започнем да говорим за това, но реално никой от нас не знае какво всъщност искате вие. Затова ви питам вас, за най-пълноценен отговор, от който може да науча нещичко. Лесно е.

Засега разбрах, че се набляга много на Акъл. Това класика в жанра.

Ще чакам продължение.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 18:41 от Valdemar90

# 53
  • София
Един мъж с качества няма да пита какво им трябва на жените. Те жените сами ги надушват.
Повярвай ми мързелив е.
Е, нали каза, че особени любовни качества не ти трябват?!

Антигона, това много уморително, бе. Звъниш на единия, на втория, на третия, една история преразказваш. Лека нощ нареждаш, добро утро, кой какво не разбрал..... ПФ.

# 54
  • Далече, далече
Ще чакам продължение.

Някои жени си падат по сладко. Може да ги черпиш със шоколади или бонбони.Grinning

# 55
Че уморително, я. Ти що си мислиш, че някои не си хващат любовник, от целомъдрие ли? Тц, мързи ги бе!

# 56
Повярвай ми мързелив е.
Е, нали каза, че особени любовни качества не ти трябват?!

Антигона, това много уморително, бе. Звъниш на единия, на втория, на третия, една история преразказваш. Лека нощ нареждаш, добро утро, кой какво не разбрал..... ПФ.

А аз нали ти казах, че искам да обикалям по планини, да тичаме, да караме колело, а господинът бас държа, че си лежи вкъщи на дивана, гледа мач, играе игри и излиза да пие бира с момчтата пред блока и не прави секс, защото никоя не ще да го търпи, тоя скучен и еднообразен живот, който може да предложи. Той и за това каза, че е егоист.
То ако има енергия да се размърда, ама не, уморен съм, бля,бля. Е то това за какво ти е?
Аз съм сексуална, не ми трябват кои знае какви умения, размери, техники, така че в тази част нямам проблем и не търся нещо специално. Това го пиша на автора, защото той се вълнува от женско мнение.

# 57
  • Варна
Единственото, което му трябва, е умението да накара жената да се чувства единствена. Ама не е лесно.

# 58
  • Тра-ла-ла
Много по-лесно ми е като седна на маса с момчета и започнем да говорим за това, но реално никой от нас не знае какво всъщност искате вие.
Драмата на поне всяка 3та жена...че мъжете все не знаят, не чуват, не усещат, не разбират. Че и не ги интересува кой знае колко какво иска жената Rolling Eyes Явно и ти, и коч къмпанито ти сте на един акъл и хал....

Ще те разочаровам, но няма универсален наръчник в 5 страници, от който да копи/пействаш ноу-хау и да го прилагаш при всяка жена Joy

# 59
В отговор на дамата, дето твърди, че съм мързелив. Не гледам мачове, не седя на дивани .... имам доста хобита. На 30 съм - определено енергичен. И да, разбира се, че търся женското мнение по този въпрос. Мъжкото и без да го искам, ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт