Какво трябва да има един любовник?

• 14 066
  • 410
  •   1
Отговори
# 360
Кристина, не чета всичко, влизам, хвърлям поглед, "хващам" се за нещо, било положително, или отрицателно, и списвам. Така да е, щом казваш. Не спорим никак, коментираме.

Чакалеста, не всеки може да прави толкова хубаво вино, като "купешките". (в главата ми беше "купаЖ" Sweat Smile)
Съгласен съм за химията, ама все пия такива, от които не боли глава.
По-миналата зима пих на едно гости домашна Сира, невероятна, все едно професионалист я е правил. Wine Glass
Хайде компания ще правя с чашка Мерло. Wink

Tanch, много ми харесва как списваш и разсъждаваш. WinkYumHands Plus1

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 22:08 от FragranceFanatic

# 361
Скрит текст:
На мен пък тези, дето позволяват жените им да ги стискат за топките, са ми супер анти.
Мъжът трябва да уважава и обожава жена си ( както и тя него),
Скрит текст:
но да е ясно кой е мъжът вкъщи, а не да блее след нея като овца. Тези със стиснатите топки са ми жалки.

Всичко много хубаво, макар и клиширано.
Проблема е, че "Насила хубост не става"
Та тая думичка "трябва" обезмисля изречението.
Трябва много ясно, иначе за какво съм му, или той на мен? Ей тъй, колкото да не дремем сами ли? Не, мерси!

# 362
FF, домашно черено без захар и без вода. Не съм пила до момента по-добро, независимо от произхода. Надявам се есента пак да се получи.. 😀

# 363
  • София
Купешко, купешко.....
Темата замина по ягодите.

# 364
пак стигнахме до етапа по-добре сами, освен ако не сме с идеалният. Ама щом хората списват в темата, явно не е по-добре. Пък и то ако не опознаваш хората, как да намериш идеалният./i]

# 365
  • София
Кристина, би ли категоризирала само за себе си. Благодаря.

# 366
теб някъде цитирах ли те?!

# 367
Ми да, то проблемът е, че една като си науми кой е идеалният и почва да обяснява на друга как не би търпяла  мъжа ѝ, сякаш той умира  за нея.
пак стигнахме до етапа по-добре сами, освен ако не сме с идеалният. Ама щом хората списват в темата, явно не е по-добре. Пък и то ако не опознаваш хората, как да намериш идеалният./i]

# 368
И каква стана тя?
Явно има ли празно..
Идва любовника..
Защо?
Защото има дупки..
Финансови,емоционални,интелектуални или прости дупки..
Важно е да нацели!

# 369
Идеални няма. Ако търсиш идеалният, може и да не го дочакаш. 😉

# 370
Защо толкова те дразнят необвързаните? Много ясно, че ми е по-добре сама, отколкото с някакъв компромис до мен и да се вайкам колко съм нещастна, все едно друг ми го е избирал, щото това е коронен номер на много жени. Че аз и сама мога да съм нещастна, що ми е друг да ми го причинява? Слава Богу, на тоя етап не съм, като се почувствам нещастна, ще плесна една тема тук да питам " Какво да направя, че да се омъжа вече?".

# 371
Кристина, под "идеалният" сякаш да разбираме, този, с който бихте се търпяли, след първоначалното опознаване, пресявка и "подреждане" на картите, ако приемем, че сте се харесали физически и сексът е "тръгнал". Sweat Smile

# 372
вижте сега аз в темата за корона вируса не пиша щото не ме интересува. Майка ми работи в бърза помощ, цял ден кара с корона вирус и пак не ме вълнува.
Пиша в любовни теми, защото това ме интересува. За това и ми е странно искам да съм сам, самодостатъчен съм, ама хоп в темата с любовниците. Ми ние не щем сами. Младежът си търси жена, аз си имам мъж, ама сега ако срещна нещо изпепеляващо може пък и да преразгледам картите. 

# 373
Кристина, склонна ли си да поемеш този риск, ако знаеш, че би било мимолетно?

# 374
Кристина, склонна ли си да поемеш този риск, ако знаеш, че би било мимолетно?

Не, аз съм ужасно влюбчива. Не съм склонна вече да поемам рискове. Опарила съм се.

Общи условия

Активация на акаунт