Какво трябва да има един любовник?

• 14 054
  • 410
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
Дааа, това е вярно, но ако някой има макар и лош брак, пак се присмива на необвързаните, че не ги били взели. Другият вариант също е забавен - един необвързан се подиграва на друг необвързан, че никой не го иска.

А, ако визираш мен, аз никога не се подигравам. Просто усещам хората как се чувстват и те сами се засягат. Даже една ме изтри от фейсбука си защото съм се била подигравала. Ми няма такова нещо. Даже им завиждам, че могат да си го слагат, пардон излизат с когото искат. Ама те били самодостатъчни и не искали с никого.Например Дидо сам си каза как стоят нещата, аз не знаех, че е любовник на омъжена жена.
Сетих се за един виц: Казват, че най-доброто средство против самотата била женитбата. Сега седя и си мисля, абе няма ли по - хуманен вариант.

Евала за вица, Кристина !
Много точно попадение по темата.
Любовниците точно това търсят - малко по-хуманен вариант.
Аз споделям мнението, че за да се  ожени човек, има нещо мазохистично в характера.

# 391
Дали защото форумът е специфично ориентиран, но от повечето теми струи едно такова виждане, че животът както и да си къркори винаги има една универсална посока - да се обвържеш и да го споделиш с друг човек.
Което е вярно за някои. Както е вярно, че други са саможиви, чувстват се добре, дори "най-себе си", когато са сами със себе си. Или след емоционално изцеждаща връзка не им се почват градежи отначало.
Та ако ще се подиграваме на някой е хубаво да не е за нещо, което всъщност е искал, иначе все едно го поздравяваме и вместо да му извадим окото сме му изписали веждите.

# 392
До сватбата и след сватбата.
Мъж да на си Simple Smile

# 393
Ако бях потенциален любовник, само от досадното говорене на потребителките, щяхда се възгищисам. Ако бях потенцилна любовница, от същото досадно говорене на потребителите. Изобщо не давайте повече акъл кой как да бъде добър любовник. Ще уморите всеки ищах в зародиш. Изключенията са единици.

# 394
  • София
На мъж не случили, та всички щения на любовника се хвърлят.
Ама, моля ви, госпожи, ще ги уморите и няма да ги наследите.

# 395
Ако бях потенциален любовник, само от досадното говорене на потребителките, щяхда се възгищисам. Ако бях потенцилна любовница, от същото досадно говорене на потребителите. Изобщо не давайте повече акъл кой как да бъде добър любовник. Ще уморите всеки ищах в зародиш. Изключенията са единици.

Ничии досадни или недосадни приказки не са в състояния да спрат поривите любовни.
Недей бра кахър, тя темата ще си умре и самичка, пък който е на зор, и без теми си действа.

# 396
  • София
Любовтааа е по-силна от всичко...

# 397
btw  умуваме си ние, а майката на Неймар отново е без гадже, няма справедливост и тва си е:
https://www.dnes.bg/notifikacii/2020/04/24/maikata-na-neimar-izh … -mu-s-myje.447325

# 398
Васко, не бре, просто някои са по-шумни. И в животЪт е така. Не значи, че са всевалидни, ама бръмчат. А тук всеки си бръмчи.
Изкуството да отсяваш в бг-мама е друга тема. Който не се е научил, да е. Ето нещо, което ще му е от полза и в живота.

# 399
  • София
Любовта и страстта обичат тишината. Не пищялките и бръмчалките.

# 400
Васко, не бре, просто някои са по-шумни. И в животЪт е така. Не значи, че са всевалидни, ама бръмчат. А тук всеки си бръмчи.
Изкуството да отсяваш в бг-мама е друга тема. Който не се е научил, да е. Ето нещо, което ще му е от полза и в живота.

Предполагам влагаш по-събирателен смисъл в  "бръмчене", а не само социални или креватни пеперудки. Ми да, всеки има нужда да побръмчи тогава, да пококетничи, да послъже благородно, да освети някакво парченце душа, в крайна сметка живота винаги е моноспектакъл през очите на живеещия го, бръмченето носи нови зрители, няма лошо. Колкото до бг-мама, и то тема, в която няма нищо конкретно и практично...не знам дали един екстроверт би учавствал, ще му е скучно просто на фона на живото общуване. Та ето, може да не сме всевалидни, но имаме нещо общо (не се бях замислял досега) и си бръмчим в хранителната си среда. Знаеш ли, че всеки човек бил макс. до 40-ти братовчед с всеки друг произволен, където ще да е. Е в бг-мама (и по форумите) значи са си малко по-близки хората, нещо като кръг от 38-ми братчеди. Какво да им отсяваш повече, ще вземат да не останат.

ъъъ и между другото, не се казвам Васко, то в интерес на истината никъде и не пише Васко, кръстих се вяско от "вясвам се" - което мислех да правя от дъжд на вятър като се регистрирах. Но взе, че ми хареса тук, какво да кажа, никой не е съвършен.
Тъп ник си е, де.

# 401
На мъж не случили, та всички щения на любовника се хвърлят.
Ама, моля ви, госпожи, ще ги уморите и няма да ги наследите.

Това е точно в десетката, поздравления, само да вмъкна, че любовника няма как да наследим.

# 402
  • София
Щото не си вързала както трябва гащите. И твоите и неговите.

vяsko, как се казваш? Може и на лични, ако пожелаеш. За мен са важни имената.

# 403
  • Далече, далече
Авторът сигурно вече е получил няколко "оферти" на ЛС и сега си упражнява уменията.

# 404
  • Fairbanks, Alaska
Позволи ми да те контрирам-за всяка уважаваща себе си жена, тук е най-неподходящото място за свалки.

Общи условия

Активация на акаунт