Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 861
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, дами!Откакто е излязъл на пазара ползвам блър праймъра на Ив Сен Лоран(със златните частички).В момента няма наличен със златни, а със сребърни.Пишат, че е за кожи със студен подтон, каквато моята не е .Някой ползвал ли е двата?Има ли голяма разлика?

# 166
Влизам да препоръчам горещо the healthy foundation на physicians formula. Имах шишенце от него, което оставих някъде след 1 проба и съм си записала да си купя ново- има защо. Изключително естествен, не стои мокър, но е сатенено-озаряващ, продуктите върху него се нанесоха чудесно. Много, много красив завършек-естествено хубава кожа. Средно покривен е, но позволява напластяване, като не стига до пълно покритие. Прекрасен ФДТ- напомня ми на Диор Глоу, но ми харесва повече. Само апликаторът му е мега скапан- много мразя да нанасям ФДТ с огромен doe foot апликатор- не знам на кого му е хрумнала тази ‘гениална’ идея.

# 167
Влизам да препоръчам горещо the healthy foundation на physicians formula.
Скрит текст:
Имах шишенце от него, което оставих някъде след 1 проба и съм си записала да си купя ново- има защо. Изключително естествен, не стои мокър, но е сатенено-озаряващ, продуктите върху него се нанесоха чудесно. Много, много красив завършек-естествено хубава кожа. Средно покривен е, но позволява напластяване, като не стига до пълно покритие. Прекрасен ФДТ- напомня ми на Диор Глоу, но ми харесва повече.
Само апликаторът му е мега скапан- много мразя да нанасям ФДТ с огромен doe foot апликатор- не знам на кого му е хрумнала тази ‘гениална’ идея.
Останала съм с впечатлението, че doe foot applicators  си бяха направо писък и тренд преди известно време, или поне всяка втора инфлуенсърка толкова се прехласваше по тях, че чак да ти се догади Wink
Мерси за препоръката, прекрасна!

И да съм полезна и аз с нещо:
Physicians Formula The Healthy Foundation

# 168
Да си честита ти и в тази тема, само да дам акъл, че суочовете не са акуратни- аз съм със MW2, а ме ето като цвят с този ФДТ без филтри. Моля да не ме цитирате. На моят екран суочовете розовеят малко:
Махам си снимката, но MW е по-жълт от суоча.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:49 от Анонимен

# 169
  • на последния етаж
NiaV, за суха кожа ли е подходящ фдт-ът на Physicians Formula?

# 170
NiaV благодаря, че сподели, звучи добре, дано ми хареса.

# 171
Бих казала, че е за нормална, суха или смесена. На мазна кожа не мисля, че ще стои ок.

# 172
Докато сме на тема Физишън формула, да похваля техния праймър..Макар, че е бляскав, много добре блърва порите.Под фон дьо тен стои много красиво.(не знам как да скрия снимката)

# 173
Здравейте, да дадете насоки как избирате подходящия цвят за вашата кожа, когато поръчвате онлайн.

# 174
Здравейте, да дадете насоки как избирате подходящия цвят за вашата кожа, когато поръчвате онлайн.
В това мнение има 3 варианта
https://bg-mam.ma/p/1166673/40448122

# 175
Забравих да добавя за healthy foundation на PP- мирише на зла гад. Може би не чак на зла, но на wet and wild ФДТ, на нещо като боя 😏

# 176
Забравих да добавя за healthy foundation на PP- мирише на зла гад. Може би не чак на зла, но на wet and wild ФДТ, на нещо като боя 😏
😂😂😂

# 177
Е браво, направо ме уби с миризмата... Sad

# 178
Изчезва след нанасяне, но докато се мажа не ми е приятно. Същото е и с по-скъпи марки като Шанел и Бай Тери- не знам на кого му е нужно лицето му да мирише на рози...

# 179
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте, момичета! Моля за съвет:)) - целогодишно използвам ФДТ, но преглеждайки темата, виждам, че някои от вас лятото "остават" само по пудра:)). Въпросът ми е на смесена към мазна кожа, с разширени пори, кое е по-удачно да слагам през лятото - ФДТ или само пудра?  Като най-важно ми е да изравня тена - имам ужасна мелазма, особено видима през слънчевите месеци.
Ако мислите, че с пудра е по-добре, приемам всякакви предложения за марки, нямам и не съм използвала никакви до този момент:)). Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт