Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 57 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • в Кошера
Ако ти кажа колко стъпки слагах преди него и пак, не и не Sad А е много удобен-покривен и с добър фактор.

Двете основни неща, заради които не оставам без него. Yellow Heart

Определено си е до кожа, от суха до суха... разлики бол! Peace

# 376
Не мога да кажа нищо за овлажняващ ВВ крем, понеже 25 год имах обратния проблем, но не сте ли опитвали да смесвате тези "неовлажняващи" кремове с капка-две козметично олио за лице или дори обикновена жожоба? Аз имам остатъци от стари и любими матиращи ФДТ, които ашладисвам по гореописания начин, защото съм твърде стисната да ги изхвърля. Стисната като холандски евреин, Маделийф мисля ще ме разбере добре Wink

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 22:32 от Agent Provocateur

# 377
  • Нидерландия
Да много добре те разбирам Агент 🙂 не мога да миксвам с олио нищо по лицето, много ми мазнее и запушва пори. За сега карам eжедневно с един Loreal но ми е на свършване а го няма на европейските пазари. Гледам някакъв нов рекламират на Loreal (тук за Холандия) бб ще взема да отида да го видя. Иначе слънцезащитата ми е влажен и го ползвам за база и тогава всичко отгоре се размазва супер както и имам ампули които хидратират.

# 378
Разбирам. Абсолютно съгласна, че овлажняваща слънцезащита и грижа помагат много!
Ще ти препоръчам да прегледаш ревютата и на следните (не ВВ кремове, но пък бюджетни)

Loreal Lumi Cushion
https://www.amazon.com/LOr%C3%A9al-Paris-Match-Cushion-Foundation/dp/B01643J3G8

Missha Cover Glow Cushion
https://www.yesstyle.com/en/missha-cover-glow-cushion-6-colors-2 … ml/pid.1073343854

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 22:52 от Agent Provocateur

# 379
В момента съм с Нарс https://www.spacenk.com/uk/en_GB/makeup/complexion/tinted-moistu … MUK200008444.html но не мисля че съм улучила точния си цвят ( добавили са нови цветове и има малка разлика във формулата според мен ) Само аз си го виждам - има нещо "розовеещо" макар че според всички които съм попитала твърдят че даже не забелязват че съм "тонирана" Simple Smile За съжаление с този дерматит в момента само 2-3 пъти съм го слагала, за да дам окончателно мнение - но отначало стои на лицето сякаш не може да попие хидратацията ( това е разликата която виждам със старата формула ) Кожата ми се променя постоянно от нормална към суха. Интересно, че откакто ми забраниха кремове и грим ( 10 дни вече ) някакси се нормализира, не ми дърпа, и имам едни розови бузки всички мислят че съм сложила руж ( никога не съм била собственик на такъв продукт )
Преди това имах овлажняващ тониран крем на Шисейдо, идваше ми тежък не от към хидратация а от покривност.
С Нарс купих и серум фондейшъна на Ординари, влюбих се и пролетта откарах с него. Единствения му минус е че няма слънцезащита, а още не съм намерила такава с която да ми комфортно с грим.

Имам мерак на това https://www.spacenk.com/uk/en_GB/makeup/complexion/tinted-moistu … color=UK200001587 но цената ми е голяма спирачка.

Както се разбира почитателка съм на такъв тип продукти,

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 23:30 от Casual

# 380
  • Нидерландия
Casual, наистина ли не ползваш абсолютно нищо от 10 дни? 😱 Има ли резултат? По добре ли си?

# 381
Casual, наистина ли не ползваш абсолютно нищо от 10 дни? 😱 Има ли резултат? По добре ли си?
И аз не мога да повярвам Simple Smile Имам чувството че тези компреси с лайка много добре ми се отразяват на кожата. Слагам на цялото лице, не само на бузите където е проблема. Сутрин слагам крем в околоочната зона, и спирала.
Има подобрение, странното е сега , че изчезват папулките и по някое време пак се появяват. Ако не се оправя до петък ще отида на контролен преглед.

# 382

С Нарс купих и серум фондейшъна на Ординари, влюбих се и пролетта откарах с него. Единствения му минус е че няма слънцезащита, а още не съм намерила такава с която да ми комфортно с грим.

Как е покритието на серумния на ординери, колебая се между серумния или покривния. Притеснява ме да не е прекалено прозрачен, а и в цветовете съм в колебание. Ти кой цвят използваш и как е спрямо кожата ти.
Аз се колебя между 1.2N и 2.0N, някъде четох, че 1.2 бил много светък, другаде, че 2ката бил тъмен.

# 383
Серумния има покритие точно колкото на тониран овлажнител. Чак е учудващо като видиш течната му консистенция. Матчнах в този сайт https://www.temptalia.com/foundation-matrix/match спрямо други продукти които съм ползвала. Даде ми три варианта 1,2N беше на първо място, 1,1N и 2.0N. Реших се на 2.0N защото в клипове в Тубата ми се сториха мега светли първите два. И се оказа точния ми цвят за извън лятото.

# 384
И при мен така, първо сложих на римел 100 ivory и ми даде 1,2N на ординери, после сложих на миша ББ крем 23 номер и ми излезна препоръка за 2.0N. Май ще е двойката, дано да не бъркам, натрупала съм толкова отворени фон дьо тени, ББ, СС кремове, че не ми се иска още 2броя да отворя и да застояват. Идеята ми беше да взема и двата цвята и да ги смесвам, но много стават, няма смисъл от трупане.

# 385
  • на дъното
Може ли някой да каже, който е ползвал ББ ма Миша колко като времетраене седи този така хубав сочен ефект върху лицето? Харесах как ми пасна 23 номер,нооо след 4-5 часа изчезва цялата прелест от покривност и всичко останало 🤔 Така се надявах,че съм открила точния тонален продукт за моята кожа,но се разочаровах 😔

# 386
Моят стои цял ден на лицето ми, наистина, без петна. Вечер даже трудно го чисти мицеларната и гледам да измия с измивен гел.

# 387
Може ли някой да каже, който е ползвал ББ ма Миша колко като времетраене седи този така хубав сочен ефект върху лицето? Харесах как ми пасна 23 номер,нооо след 4-5 часа изчезва цялата прелест от покривност и всичко останало 🤔 Така се надявах,че съм открила точния тонален продукт за моята кожа,но се разочаровах 😔
Със сигурност при мен не стои повече от 4 часа. Вечер даже няма почти никакви следи на тампоните за грим.

# 388
  • в Кошера
Моят стои цял ден на лицето ми, наистина, без петна. Вечер даже трудно го чисти мицеларната и гледам да измия с измивен гел.

При мен също. Peace

# 389
Днес за втори път нося 23 номер на миша, ами сивее ми, колкото и да се слива в кожата пак си личи сивотата. С кой цвят моге да го смеся, за да добия нормален неутрален тон.

Общи условия

Активация на акаунт