Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Anastasiya.glam, вижте дали това ви помага:
Скрит текст:
Аз също искам да си избера от тази марка сс крем, за да го ползвам лятото вместо фондьотен, но все не улучвам цвета си когато пазарувам онлайн Neutral Face
В Лили съм го виждала, когато не беше позволено да се излагат тестери, а аз държа да го тествам, защото вече имам няколко продукта с грешен цвят от друга марка, а не ми се дават пари за нещо, което няма да мога да го ползвам. СС крема поне трябва малко от малко да се адаптира към кожата, но знам ли, нямам опит с подобен продукт. Уж гледам сайтове, които сравняват цветовете и дават предложения с марки за търсения от мен цвят, но за съжаление нещо не се получава номера при мен.
Моят номер е fair. За сравнение имам:
51 light vanilla Healthy mix Bourjois
1W L'oreal true match
Цветът е почти 1:1 с тези и е с жълт подтон. Като гледам снимката от вас, мисля да взема Tan и да смесвам с fair и да го напасвам с тена, който имам.

# 406
Ilean, кой цвят в друг ФДТ подхожда на кожата ти? С какъв подтон си?

# 407
Повече от 7 г. вече ползвам MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3IN1 № 75 GOLDEN, но за съжаление откакто подновиха опаковката на продукта, този цвят никъде не се предлага вече. Предполагам са го спрели. Пробвах № 60 SAND от същата марка, жълтее на моята кожа. Затова си мисля, че съм с неутрален подтон с наченки на розово сякаш, но не съм сигурна дали правилно се определям.
От въпросния СС крем на Lumene, се чудя между Medium и Light. Дали съм в правилната насока? Сега гледам има и -25% намаление.

# 408
И  аз ползвам MF Facefinity 75 GOLDEN, CC Lumene лятото, когато имам доста тен използвам цвят Тan, през останалото време от годината - Мedium.
Missha BB - 27.

# 409
Здравейте момичета, след години изпробване на много различни марки фон дю тени все още съм в търсене на любимец. Със суха кожа съм и търся нещо с по - голямо покритие. В момента използвам NARS Natural Radiant Longwear Foundation и по препоръки и добри отзиви от много влогъри съм си поръчала Hourglass Vanish Seamless Foundation Stick, NARS Sheer Glow Foundation и GIVENCHY Teint Couture Everwear Foundation. Някоя от вас дали е ползвала някои от тях и може ли да ми сподели впечатления?

# 410
Привет! Аз също съм със суха кожа. Какво не ти харесва в този, който използваш в момента?
За нещата, които си поръчала- Vanish стикът е добър, но за суха кожа по-добър е make up forever стикът- всъщност е най-доближаващият се ФДТ до Светия Граал за мен. Givenchy ми е прекалено сух, с каквото и да го нося отдолу- за сериозно покритие и дълготрайност предпочитам Smashbox 16 hour hydrating, YSL all hours, Lancome Teint idole, Urban Decay Naked.
Пробвала ли си Dermablend liquid camo?

# 411
Привет! Аз също съм със суха кожа. Какво не ти харесва в този, който използваш в момента?
За нещата, които си поръчала- Vanish стикът е добър, но за суха кожа по-добър е make up forever стикът- всъщност е най-доближаващият се ФДТ до Светия Граал за мен. Givenchy ми е прекалено сух, с каквото и да го нося отдолу- за сериозно покритие и дълготрайност предпочитам Smashbox 16 hour hydrating, YSL all hours, Lancome Teint idole, Urban Decay Naked.
Пробвала ли си Dermablend liquid camo?

Не се задържа много време на кожата ми Sad.
Благодаря за препоръките, уикенда мога да се разходя до някой мол и да пробвам този на Lancome и MUFE

# 412
Ако търсиш дълготрайност пробвай YSL all hours, Lancome и MUFE Simple Smile.

# 413
  • софия
А къде точно продават MUFE?

# 414
Само в Сефора

# 415
  • София
Ния, този стик ли? Какво покритие има, билдъбъл ли е? Кога ще извадиш торбата да ни разправяш за нея?Simple Smile
https://www.makeupforever.com/us/en/face/foundation/ultra-hd-sti … -MI000042230.html

# 416
Това е стикът, да. Покритието е сериозно, а изравняването на неравности- несравнимо с друго. Обаче наистина е за суха кожа онли, ако си с нормална към смесена не е ок- лъсваш бързо и яростно Simple Smile. Билдва се чудесно и стои цял ден без пудра.
Торбата съм я извадила, ще седна да пиша тези дни, че при мен беше доста динамично напоследък. 😘

# 417
  • София
Не зная и аз каква ми е кожата вече! Трябва да го видя този стик, защото отдавна го обичаш, но вече MUFE няма в Debenhams и не ми е лесно да видя на живо продуктите ...
А, когато можеш пиши за вълшебната торба, бърза работа нямаме:)

# 418
  • където си пожелая...даааа...
Някой знае ли дали вече може да се тестват продуктите? Специално ще ходя до София, заради пудрата-ФДТ на MUFE, но за да я пробвам, трябва тест, няма как да отсипят:)).

# 419
Вече може, да, вчера в Сердика бяха заредени всички цветове, които вкарват в България от пудрата. Но ако идваш до София само за това, бих погледнала първо в The Mall. Имай предвид също, че пудрата изглежда по-Светла в контейнера, отколкото върху кожа.

Общи условия

Активация на акаунт