The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Има ли хора, които гледат от чужбина сериала? Аз не намирам начин.

# 226
Аз ползвам с разрешение на брат ми неговия акаунт в НВО, но мга само през компютър.

# 227

И аз гледам през HBOgo в Германия.

# 228
По руските онлайн сайтове има почти всички съществуващи сериали, например:
http://seasonvar.ru

# 229
  • София
Някой гледа ли 6ти епизод ?

Скрит текст:

Изревах си очите на края. Не мога да приема че майка може да се примири с това да си остави детето на тази гнас, направо ме съсипа като каза само аз съм, без Хана...

# 230
  • Вестерос
Даа, много бързо мина епизодът!!
Скрит текст:
Джун беше в шок през цялото време.

# 231
  • София
Доста по-къси са епизодите, този беше 40 мин само, следващия май ще е по-къс даже.

# 232
Виждам, че на този сезон Елизабет Мос е и режисьор, не съм обърнала внимание на предните беше ли? Като при всеки  сериал с всеки пореден сезон спихва качеството на историята - освен, че са по-кратки сериите и няма особена динамика в последните поне две, нещата започват да изглеждат все по-неизпипан и неиздържани, Гилаед издиша в начина на представяне, а Джун става като герой от Умирай трудно. Сещам се за Изгубени или пък Игра на тронове и последните им сезони . Хем ми се иска още сезони и серии, хем ме е яд че неминуемо пада качеството.

# 233
Епизода е страхотен! Почти нищо не стана, а беше толкова емоционално. Завръщане към първи сезон и към книгите. Смятам, че сезона ни води към книга две, успешно. На мен лично много ми хареса.

# 234
  • Вестерос
И аз така мисля за епизода и за сезона Simple Smile

# 235
Много съм доволна от развитието ,Гилеад се изчерпа вече откъм сценарий ,сега ми е интересно Джун как ще се адаптира към живота в Канада...

# 236
Епизода беше постен за мен. Единствения силен момент беше срещата с Люк. Срещата с Мойра някак не ми беле доизпипана. Ретроспекциите винаги са много приятни, но аз не харесвам епизоди, в които не сецразвиват всички сюжетни линии- нещо и за Серина, Ник, Леля Лидия трябва да показват.

Иначе на мен са ми много интересни отношениятана Джун и Люк преди, Също и на Серина и Фред. И на двамата мъжете са някак далеч от мъжкаря- така наречения алфа модел. Интелигентни, тихи, неконфликтни, цивилизовани, хора на думите, не на действието, някак без особена инициатива. И как самите жени не се чувстват уверени до тях. Серина си беше поставила за цел да го развива и успя да изкара всичко грозно и комплексарско у него. А пък Джун сякаш през цялото време се съмнява дали е достатъчно добра за него и се старае да поеме тежестите върху себе си. Страхуваше се дали ще успее да му роди деца, страхуваше се да не му омръзне, страхува се дали няма да я обвини, че не е спасила Хана. Как пък веднъж не помисли, че и от него усилия трябват- да се старае да я задържи, да се старае да ги защитава и пази и т.н.Все повече се убеждавам, че филма е предупреждение към нас жените. Да внимаваме с всичко, което искаме и с всичко, което се нагърбваме. Защото ние сами моделираме мъжете и поведението им и после си търпим послдствията.

# 237
Ми тя и книгата е написана за жените.

# 238
  • София
Израелски трейлър

Скрит текст:

# 239
  • София
Ха, израелците ли се появиха отново? Grinning

Изгледах и аз. Хареса ми, имаше силен емоционален заряд. Епизодът бе дори под 40 минути мисля, но нз.
Единствената ми забележка е свързана с войника от Гилеад
Скрит текст:
при положение, че Джун е издирвана под дърво и камък, не би ли трябвало да имат нейна снимка? Отново недомислени неща, които се правят с идеята ако мине номера и феновете не забележат...

Надявам се съвсем скоро да научим нещо за
Скрит текст:
Джанин

И тръпна в очакване при срещата (защото за мен е неминуема) между
Скрит текст:
Джун и Серена и Фред. И двете страни този път от различната страна на барикадата

За Джун очаквам две неща
Скрит текст:
1) или се свързва с Мейдей и се връща в Гилеад
или
2) Активно ще работи с канадското правителство относно Гилеад и политиката им

Общи условия

Активация на акаунт