През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 928
  • 687
  •   1
Отговори
# 255
Аз лично гледах и за позиция за рефлукс.

# 256
sweet_lady, видях че си писала в темата за Света София, ти при кой се следиш?

При д-р Стоянова, но тъй като е в болничен сега съм при д-р Василева. Иска ми се вече да се ориентирам за избор на екип, но тъй като Стоянова е в болничен не знам към кой да се насоча.

# 257
  • София

При д-р Стоянова, но тъй като е в болничен сега съм при д-р Василева. Иска ми се вече да се ориентирам за избор на екип, но тъй като Стоянова е в болничен не знам към кой да се насоча.

И аз съм при нея, все се надявам да се върне, но още не съм се чула с нея. На теб каза ли ти кога ще се връща?

# 258
Момичета, тази вечер ми се случи нещо много странно. Излизахме навън, а то беше доста хладно и сякаш оттогава не мога да се стопля. Усилих отоплението, навлякох се и пак не мога да се стопля. Все едно на гърба ми е хладно. Много странно...
Мерих температурата - нямам. Дали може да е от бременността?

Хубава вечер! 🤗

# 259

И аз съм при нея, все се надявам да се върне, но още не съм се чула с нея. На теб каза ли ти кога ще се връща?

Не, не знам кога ще се връща. Другата седмица съм на преглед и мисля да питам акушерките. Сега обаче се чудя дали изобщо може да се разчита за раждане при нея, да не останем без екип в последния момент. Frowning1

# 260
Момичета, тази вечер ми се случи нещо много странно. Излизахме навън, а то беше доста хладно и сякаш оттогава не мога да се стопля. Усилих отоплението, навлякох се и пак не мога да се стопля. Все едно на гърба ми е хладно. Много странно...
Мерих температурата - нямам. Дали може да е от бременността?

И аз бях така миналата седмица. Стоях малко на хладно и после цяла вечер не успях да се стопля.

# 261
  • София
Не, не знам кога ще се връща. Другата седмица съм на преглед и мисля да питам акушерките. Сега обаче се чудя дали изобщо може да се разчита за раждане при нея, да не останем без екип в последния момент. Frowning1
Te и акушерките нямат никаква представа. Поне вече не можеш да запазваш час при нея през Супердок, което ми говори, че и тя не знае кога ще се връща. Аз съм на преглед на 18ти, ако тогава все още я няма ще й се обадя да попитам. Малко ми е неспокойно така, че реално ни прехвърлят на някой, който тепърва трябва да се запознава с това как протича бремеността и това, че още не знам с кого да говоря за избор на екип.

# 262
Te и акушерките нямат никаква представа. Поне вече не можеш да запазваш час при нея през Супердок, което ми говори, че и тя не знае кога ще се връща. Аз съм на преглед на 18ти, ако тогава все още я няма ще й се обадя да попитам. Малко ми е неспокойно така, че реално ни прехвърлят на някой, който тепърва трябва да се запознава с това как протича бремеността и това, че още не знам с кого да говоря за избор на екип.

На мен също ми е неспокойно и вече започнах доста да го мисля. Да се надяваме, че ще се върне скоро, иначе трябва да изберем някой друг.

# 263
  • София
Здравейте!
А каква козметика ще вземете? За измиващ продукт и лосион някакъв питам? За крем за подсичане си имам вече препоръчан.

# 264
Аз ще взема на А Дерма - екзомега. Много хубаво се отразяваше на кожата на синът ми. Ухае много хубаво!

# 265
Здравей!

Относно козметиката все повече клоня към Abc/ Bioderma или Uriage. За Мустела чета много противоречиви отзиви и не смея. Има немалко момичета, които са доволни и от Бочко. Аз пък се чудя дали да купувам олио за тяло за масаж. Бебето ще е лятно и не знам доколко е удачно допълнително омазняване, но пък само с олиото ставало масаж, та се колебая...

# 266
Аз мисля да взема предварително Бочко и след това спрямо типа на кожата на бебето ще купя медицинска козметика, ако има нужда от такава. Олио най-вероятно няма да използвам през лятото.

# 267
Защо да е само с олито, аз като си мажа тялото с крем си правя и масаж. Би трябвало да може и с млякото.

Queen bee, каква ти е козметиката за подсичане? Аз прочетох хиляди мнвния за различни варианти и вече се чудя какво да вземам. Моята козметика ще е на Себа мед и си мисля дали да не заложа и на крема им на подсичане - всичко да е от една серия.

Аз вече съм в последна седмица на 7ми месец. Имам чувството, че бебето ме рита в ребрата от ляво и от дясно, което значи че може би още не се е завъртяло. Дали е проблем това?

# 268
  • София
То с козметиката май е като с памперсите - проба-грешка. Мен ми подариха едно измивно гелче на Мустела и едно олио, както и някакви мострички. Ще пробвам с тях, а втори вариант ще е  Биодерма. За крем против подсичане заложих на Судокрем.

# 269
Екзомегата е чуден лосион. Аз с нищо няма да мажа, нито смятам да правя масажи. Първото ми дете се разви чудесно и без да си усложнявам живота.

За подсичане ще ползвам крема на юриаж, мн съм доволна. Судокремът по мой спомен имаше някаква вредна съставка вътре.

Медиса, аз съм в края на 32ра седмица и моето продължава да се върти, има мн време още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт