Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 956
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
грамаж не виждам в линка, но може и да има някъде.

# 286
Краве кисело мляко Боженци три! седмици стоя в хладилника без изменения нито външни, нито вкусови.
И отворено. Разбутано, може би две лъжици някой се бе хапнал.
Преди да тръгнем ММ искаше да го изхвърли, нарочно го оставих в хладилника.
Има ли мляко в киселото мляко...поне мааалко.
Верея ми е мухлясвало, но това беше отдавна.
Сега ви изчетох, че и то е под въпрос.

# 287
  • София
Аз Боженци бях забравила в хладилника, повече от три седмици. Беше си като ново.

# 288
Краве кисело мляко Боженци три! седмици стоя в хладилника без изменения нито външни, нито вкусови.
И отворено. Разбутано, може би две лъжици някой се бе хапнал.
Преди да тръгнем ММ искаше да го изхвърли, нарочно го оставих в хладилника.
Има ли мляко в киселото мляко...поне мааалко.
Верея ми е мухлясвало, но това беше отдавна.
Сега ви изчетох, че и то е под въпрос.

"Кортен" за около седмица стоене в хладилника му се наду капачката. Но самото мляко в срок на годност на вкус си е по-скоро като едновремешното - кисело, а не неутрално-сладникаво

# 289
Няма да купя "Стилена"душ гел на Медикса. Имам тестери, днес за разнообразие пробвах единият. Химически ми идва миризмата, а самият душ гел няма кой знае какви специфики за нещо хубаво по моят вкус. Защо не останат да си правят препаратите?

# 290
Киселото мляко Домлян 3,6% по БДС, което много харесах на вкус, стои в хладилника отворено вече
над 10 дни след срока на годност. Вкус и вид същите както при отварянето. Останалото количество е около
една трета.
Нещо, тези "бедесета", дето ги пляскат към картинките, за мен вече нищо не значат.
Ще опитам пак  Верея. Пуснаха и при нас новата опаковка 3,6% по БДС.

# 291
Вереята по бдс с оранжева опаковка не е като старата Верея. Не знам, по рядко е и не е с киселеещ вкус, а по скоро сладни.

# 292
Мерси, So Lucky*!
Пак ще си търся Добротицата. Само в един магазин наблизо я има, но не е чак такъв проблем.
Вече научих кои дни я зареждат.

# 293
грамаж не виждам в линка, но може и да има някъде.
Явно съм муня, не видях никъде грамаж. За 270 лв./кг не бих поръчала онлайн. За 135 евро килограма бих избрала от физически магазин за белгийски шоколад. Вкусовете не могат да се сравняват, но съм капризна, признавам си.

# 294
  • София /Абсурдистан
Мерси, So Lucky*!
Пак ще си търся Добротицата. Само в един магазин наблизо я има, но не е чак такъв проблем.
Вече научих кои дни я зареждат.
И аз купувам само Добротица от доста време.
Сега вече от скоро марката се продава и в Билла. Не пише по стандарт, но е много качествено.

# 295
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
За киселото мляко, според мен, от основно значение остава температурата на хладилника. Странно звучи, но в моят хладилник нищо никога не се разваля, освен едно прясно мляко на Ракево, но то си е с 3 дни срок принципно.
Каквото и колкото и да стои, киселото мляко не ми вкисва, нито надува капачката, а съм оставяла и домашно квасено по 10 дни, и нищо. Като чисто ново е. Последно леекичко беше започнало 4% на Ракево, но не съм сигурна дали и срока не беше попреминал. Ставаше си за ядене обаче.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 08:14 от CvEtEmOe

# 296
  • София /Абсурдистан
На домашното кисело мляко маслеността му го държи и може дълго да не се развали. И аз съм пробвала.

# 297
Да споделя за Добротица, забравено в хладилника след  месец...нищо му нямаше.

# 298
И в нашия хладилник много трудно нещо се разваля. Прясно мляко със срок 3 дни след отваряне си издържа без проблем около седмица (същото мляко в друг хладилник се е разваляло за няколко дни).

# 299
  • Sofia
Не ми хареса тази халва  от Тмаркет
Много твърда и ронлива

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 15:17 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт