Професионални серии за коса 136

• 38 014
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Bonibon dete2 пробвали ли сте с мус,примерно на Label M или Keune,има и други марки за къдравелки.Нанася се като пяната,но не е втвърдяващ,става и за рефреш.Винаги на влажна коса се нанася и се изсушава с дифузер.Може и косата да се остави да изсъхне сама,но хубаво се намачква.Има и гелове,но не тези,които ползват мъжете,а гелове за къдравелки,мисля,че As i am имат такъв

# 121
Vanessa, не съм пробвала подобни продукти, би ли дала линк, че има толкова продукти на Keune, че направо се обърках. Но си харесах тези Ш и Б
https://www.arlen.bg/product/4834/promo-komplekt-s-keratin-za-iz … -300ml-250ml.html
Ползвали ли сте ги? Или да ме посъветвате каква профи козметика да пробвам в този ценови диапазон. До момента ползвам масовите марки.
Този комплект на Keune или нещо на Loreal да пробвам за възстановяване и увредена коса.
Примерно това
https://www.arlen.bg/product/8324/izglazhdasht-komplekt-s-podhra … ss-unlimited.html
Или за оформяне ето това дали ще ми свърши работа
https://www.arlen.bg/product/4079/teksturirasht-krem-za-razroshe … roisse-150ml.html

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 07:11 от dete2

# 122
Трайната боя Platinum хубава ли е?

# 123
Момичета, от доста време забелязвам нещо странно и ми е интересно и при вас ли е така. Когато слагам серум/лосион за скалп (ползвам различни), нанасям го на влажна коса и съвсем внимателно разтривам с пръсти в скалпа и то в продължение на само 1-2 минути (тук чета, че някои от вас го правите по 10 минути, аз нямам нерви за толкова време). После като разреша косата обаче падат по 10-ина косъма. Ако не сложа серум/лосион, при разресване на влажна коса ми падат само по 1-2 косъма. Не, че 10-ина са голяма загуба, но все пак... дали наистина падането им е предизвикано от масажа по скалпа или така или иначе това е коса, която е щяла съвсем скоро да си падне и сама?

# 124
Най-вероятно е коса, която е щяла да падне скоро.

# 125
Момичета, от доста време забелязвам нещо странно и ми е интересно и при вас ли е така. Когато слагам серум/лосион за скалп (ползвам различни), нанасям го на влажна коса и съвсем внимателно разтривам с пръсти в скалпа и то в продължение на само 1-2 минути (тук чета, че някои от вас го правите по 10 минути, аз нямам нерви за толкова време). После като разреша косата обаче падат по 10-ина косъма. Ако не сложа серум/лосион, при разресване на влажна коса ми падат само по 1-2 косъма. Не, че 10-ина са голяма загуба, но все пак... дали наистина падането им е предизвикано от масажа по скалпа или така или иначе това е коса, която е щяла съвсем скоро да си падне и сама?

Когато използвах ампулите за сгъстяване на Керастас и при мен беше така. Аз масажирах 10-ина мин и ми падаше ужасно много коса. В продължение на 3 м ги ползеах всеки ден. Косата ми направо оредя жестоко. Но и имаше ефект от ампулите, започна да расте нова коса.

# 126
Привет! Влючвам се в темата с голям интерес. Извесно време покрай бременността занемарих грижите за косата, последва страхотен косопад след раждането. Успях да овладея нещтата с терапията на Ревалид. Сега искам да я съживя. Миналата седмица взех дийп кеър, еластисайзър и съм приятно изненадана от ефекта. Сега е много мека, появи се и лек блясък 😊
Проблема ми е с омазняването, мия косата на 3 дни. Търся си подходящ шампоан и балсам, който да не я отежнява. С чувствителен скалп съм, получавам сърбеж често от експерименти с нови продукти. Чудя се на серията за чувствителен скалп на Лакме, ако имате отзиви ще съм благодарна или предложения за нещо друго изпитано.

# 127
Лакме и аз ги заглеждам доста, понеже са с добро намаление в момента и все пак се чудя има ли смисъл да се инвестират 50, 60 лв за два, три продука от които не знам какво да очаквам или за същите пари да имам един Керастаз, ама качествен. Май си отговорих сама : ))

# 128
  • Варна
Ох момичета,много пъти сме го дъвкали тоя въпрос. Гръмкото име Керастаз или Алтерна не е гаранция за вълшебен продукт и УаУ резултат непременно. А и с един продукт в профи козметиката не става ако ще не 60 ами 600лв. да струва.

# 129
  • София
Аз също забелязах оредяване и то значително на косата откакто почнах да правя масажи по скапла с комбинация от ЯЧРМ и арган. По съвет оттук добавих и розмарин който уж предотвратявал косопада от това но не спира.
Убедена съм че е от маслата и серумите които ползвам и не пада толкова много понеже пия хапчета против косопад.
Преустановявам маслата по скапла до 2 пъти месечно.
Явно се отразяват добре само на гъсти коси.

# 130
Ох момичета,много пъти сме го дъвкали тоя въпрос. Гръмкото име Керастаз или Алтерна не е гаранция за вълшебен продукт и УаУ резултат непременно. А и с един продукт в профи козметиката не става ако ще не 60 ами 600лв. да струва.
Повече от ясно е, че не става с един продукт, това важи както за косата, така и за лицето. Но винаги може да се започне от някъде, а и не всеки може да си позволи да си купи минимум три продукта накуп. Аз лично разполагам с продукти на керастаз и за това май предпочитам да си надграждам с тях.
На лакме съм ползвала олио био арган - много ми харесва, също и deep care drops в старата опаковка - уникално.  Преди време имаха един уникален шампоан, който ми запазваше русият цвят, но не го виждам или е с нова опаковка.

# 131
Да споделя мнение за нови продукти, които пробвах: взех си серията Mythic oil на Лореал: шампоан, маска и универсален крем. Днес използвах крема като pre-wash и като leave in. Много съм доволна от резултата за първо ползване, ще видим как ще ми се отразят в бъдеще. Честно казано не съм сигурна като каква бива определена серията, аз лично в почувствах по-скоро хидратираща

# 132
Аз също забелязах оредяване и то значително на косата откакто почнах да правя масажи по скапла с комбинация от ЯЧРМ и арган. По съвет оттук добавих и розмарин който уж предотвратявал косопада от това но не спира.
Убедена съм че е от маслата и серумите които ползвам и не пада толкова много понеже пия хапчета против косопад.
Преустановявам маслата по скапла до 2 пъти месечно.
Явно се отразяват добре само на гъсти коси.

Косопадът не винаги е сигнал за неправилна грижа.
Понякога се получава защото новоизрастващата (вече по-обгрижена) коса избутва вече  старите космени фоликули и изглежда така сякаш се появява силен косопад. След известно време новата коса се показва, косопадът спира  и на негово място се появяват нови по-плътни, здрави косми.
Дано съм го обяснила добре, ся не съм лекар, че да го напиша по-"научно" 😀

# 133
  • София
Еми да ама докато тия косми израстнат ще остана без коса

# 134
Еми да ама докато тия косми израстнат ще остана без коса

Аз съшото си казвам... днес бях на фризьор с идеята да ми вземе 1 см, колкото да се освежи леко, нямах нужда от повече... тръгнах си разревана с коса малко под раменете Sob направо ме боли, честно ви казвам... 4 месеца растеж отидоха по дяволите. Като знам колко грижи, пари и усилие съм хвърлила и как заради некопетентност това се опропасти се ядосвам много... знам че има и много по-лоши случаи, но за пореден път се обеждавам колко не струват фризьорите в БГ. Крайчетата на здравата прясно подстригана коса скърцат като тел, защото ми наклепа косата с неправилни продукти... замълчах си, разбира се и сега ще трябва да чакам половин година да ми се възвърне дължината и още толкова докато стигна мечтаната дължина.
С две думи: Момичета, много внимателно си избирайте фризьорите и обяснявайтепо 20 пъти какво искате.

Общи условия

Активация на акаунт