Професионални серии за коса 136

• 37 591
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • София
kotenze_84
Принципно мат правя някъде две седмици след боя и следващите две седмици е ОК. Това при руса коса и мат с боя и коректор. Оксидант ползвам какъвто имам така или иначе той се разрежда сериозно с масла,балсам и вода,а и количеството е две супени лъжици.
Нямам налично масло/олио сега. Мога ли да сложа някое от тези: Owey за цъфтящи крайща, Loreal Mythic oil, Marocanoil олио, нощният серум на Керастас?
Мисля, че можеш да ползваш хубав зехтин, кокосово или някакво хубаво масло което имаш в къщи.

# 361
  • Варна
Ох,зехтин,кокос,арган,бадем кой каквото има,а и да не сложиш не е проблем. Не хаби лалга за такива неща. Слагай нещо,което по принцип не харесваш Grinning.

# 362
  • Варна
В olx попаднах на обява на Димитър за Nashi argan на доста ниски цени. Нея ли обсъждахте, че може би не са оригинални?
Точно този герой Grin
Аз се отказах, след щателно сравнение има очевадни разлики на Макадамия- капачка, грешни милилитри, окраска, долу няма номер.
Наши са по-скъпи по принцип, не ми се рискува.
На мен ми отговори, че Нали конкретно били купувани от Италия и били 100% оригинални, бих рискувала едно олио с опция преглед, но честно казано тъй като не съм ползвала досега не знам за какво да гледам, нито аромат.

# 363
  • Някъде там
И аз днес правих мат и съм доволна.
Правих го с боя 7.1 на дължините само където ми е по светла косата.
Гледам си новите растежи и  ми е чудно от епроуваж или от тоника на ФК е .

# 364
Момичета, моля да ми дадете съвет. Става дума за една приятелка, която след две изрусявания със супра и няколко боядисвания е докарала косата си до недобро състояние... Косъмът й е дебел, косата гъста и много суха по дължините. Коренът е по-скоро склонен към омазняване. Момичето ме пита за маска Керастас, която да използва постоянно, но понеже не ги знам коя какво действие има, моля да ми препоръчате някоя за по-честа употреба. Иначе я посъветвах да си вземе Епруваж, но понеже не е от бг, ще я купи като дойде тук. Живее в Англия и иска да поръча Керастас там. Благодаря предварително!

# 365
  • Някъде там
Момичета, моля да ми дадете съвет. Става дума за една приятелка, която след две изрусявания със супра и няколко боядисвания е докарала косата си до недобро състояние... Косъмът й е дебел, косата гъста и много суха по дължините. Коренът е по-скоро склонен към омазняване. Момичето ме пита за маска Керастас, която да използва постоянно, но понеже не ги знам коя какво действие има, моля да ми препоръчате някоя за по-честа употреба. Иначе я посъветвах да си вземе Епруваж, но понеже не е от бг, ще я купи като дойде тук. Живее в Англия и иска да поръча Керастас там. Благодаря предварително!
За мен за по честа употреба са маските Керстаз за дълга коса и Керастаз Генезис .
И двете са балансирани и доставят необходимото за косата.На поредни измивания винаги са с добър резултат.Като съм малко по пристрастна към Генезис .Може би защото скоро не съм си взимала маската за дълга коса.Ще взема да си поръчам маската за дълга коса да я редувам с Генезис .Дали ще е добре  според вас ?

# 366
Деа76 - прекрасни къдрици!

Ехеее, вярно ли? Дрогериен клас... 🤔 Супер би било. Ще го потърся.
Скрит текст:
Сериозният балсам на Tigi е чудесен, но най-евтината ударна хидратация е тази:

Като ходих в Лили миналата седмица и аз го купих това три минутно нещо  Grinning Честно казано, ако не го бяхте похвалили тук, изобщо нямаше да му обърна внимание, а наистина прави косата много приятна Simple Smile
Простете ми, следя 3-4 теми за коса и съвсем не съм обърнала внимание, че в темата за професионални съм препоръчала дрогериен продукт, но наистина вярвам, че по нищо не отстъпва на 10 пъти по-скъпи профи продукти.

Протеинов шампоан за честа употреба?

Хвалят много и този, не изсушавал (в комбинация с балсама към него):

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 17:06 от Agent Provocateur

# 367
Момичета, моля да ми дадете съвет. Става дума за една приятелка, която след две изрусявания със супра и няколко боядисвания е докарала косата си до недобро състояние... Косъмът й е дебел, косата гъста и много суха по дължините. Коренът е по-скоро склонен към омазняване.
Маската хронолоджист според мен би била нейното нещо. Може да комбинира с еластисайзър Екстрийм и някой хубав финиш, който визуално да прикрие щетите по краищата.

# 368
Ето снимки на оригиналното олио Наши:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 09:52 от krystal93

# 369
Имам крема на Лалга, лек и приятен за ползване, не е с УАУ ефект, обаче все по-често посягам към него, защото е един от малкото без протеиново усещане в косата и чувството, че има някакъв продукт по нея...
Получих спрея за блясък и UV-защита на Мароканойл, днес го пробвах като фин спрей тип мъгла e. Мазничък е, но веднага попи в косата, някакъв видим ефект не видях поне откъм блясък. Единствената неприятна изненада е, че няма миризмата на Мароканойл, което за мен е супер тъпо. Мисля си, че е по-добре да си ползвам хидратиращия им крем + олиото, отколкото този спрей... Но ще си го изразходя макар и да очаквах друго, поне слънцезащитата да има ефект сега лятото...  Rolling Eyes
Напоследък си дадох една дълга почивка от продуктите на Лореал, за да пробвам доста нови неща и да дам шанс на другите ми налични серии. Обаче забелязвам като цяло, че косата ми е в по-лошо състояние от преди. Колкото и да не искам да повярвам, Лореал спасиха косата ми и сега явно ми липсват... Лошото е, че някои любими мои серии са спрени, а други обновени с променен състав... Просто има продукти, които наистина преобразяват косата след продължително ползване... за всеки разбира се те са различни, но трябва да бъдат открити...
Обаче новите серии, които пробвах са истинско разочарование за мен, само Лалга е ОК, сега залагам и Генезис да ми допадне... А дано, че скоро нямам добро попадение...
А какъв е аромата на спрея за блясък?

Май няма никаква миризма, поне аз с моя задръстен нос не усещам...Smile Питах дъщерята на какво ми мирише косата след пръскането му, тя каза на нещо хубаво като цветя...  Но може друго да е, не знам наистина...
Днес пак го пръснах на суха коса... Ако прекаля с количеството или пръсна отблизо, косата веднага става на клечки като мокра/мазна. Обаче разреша ли или ако постои минута-две и е попило и даже изглежда като суха... Странен спрей е, дано не е менте... Защото е с нетипичната миризма на Мароканойл и нещо ефекта му не го виждам, поне за сега...

Никой ли не е ползвал СС-крема на Керастаз? Побутвам си въпроса има ли блестящи частици и разликата с другия им червен крем против слънце?

# 370
  • Варна
krystal93, благодаря Heart

# 371
Благодаря за съветите Blush! Предала съм, да избира Simple Smile.

# 372
  • София
Благодаря за съветите Blush! Предала съм, да избира Simple Smile.

Ако в след супра аз препоръчвам серията Therapiste

# 373
Извинете за лаишкия въпрос, но какво е супра?

# 374
Извинете за лаишкия въпрос, но какво е супра?
Екстра обезцветяващ/изсветляващ прах, като се размеси с оксидант става на емулсия

Общи условия

Активация на акаунт