Професионални серии за коса 136

• 38 025
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Showbeauty, пробвала съм на Марион. Дават добър цвят, който се пада след няколко отмивания. За проба са супер.

# 436
И аз търся нещо такова. Докато бях студентка използвах оцветяващи шампоани, накрая сложих едно червено дето така и не се отми.. та оправях нещата с боя. Освен това ми изсушиха доста и гледката не беше приятна.
Не беше на тази марка. И аз ще съм много благодарна за идеи.

# 437
Това е маската чудо на Маракеш
.  https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/original-chuvstven … 7-ml   

Вече спрях да боядисвам цялата коса, а само корени. Минах на боя лакме Collage, и не мисля да сменям с друга вече.

Благодаря, ще я пробвам тази маска... Smile
А на Лакме мисля имат и безамонячна боя.. Някой има ли отзиви дали е трайна и покривна (гледам русите нюанси)?

# 438
В нотино, при покупка на два продукта на Лореал, доставката е безплатна

П.П- Сега като погледнах маската на Serie Expert Inforcer 500 мл е на цена от 26лв с безплатна доставка 😱😱😱

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 07:14 от Showbeauty

# 439
  • Варна
Аз се чудех между нея и Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein... За моята суха руса коса коя да подбера?

# 440
По темата Макадамия, вижте снимката на маската на Рибите от днес:

# 441
Здравейте, момичета! Косата ми започна много да се къса и цъфти след трайно изправяне, което за съжаление си причиних преди година и половина. Използвам професионални продукти,ограничих топлинната обработка, не я боядисвам, скъсих я доста(в момента ми е до гърдите, а беше с 15см по-дълга) подрязвам връхчета на всеки два месеца, но продължава да цъфти. Прочетох, че за моя проблем препоръчате Маракеш,но въпросът ми е олио или крем да си поръчам? Принципно предпочитам кремообразните форми, защото олиата ми утежнява повече косата, но все пак реших да се допитам до вас от какво сте доволни вие. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 20:53 от Syreen_84

# 442
По темата Макадамия, вижте снимката на маската на Рибите от днес:

Визираш капачката, че не е плътна ли? Това е най-малкия проблем. На фалшименто, на капачката пише топно 500мл.Идиоти! Тя винаги е била 470мл

# 443
Здравейте, какъв вид плекс използвате по време на боядисване и от къде го взимате?
Днес попитах във добър фризьорски салон за добоядисване, че да ми стане еднакъв цвета, нали сама се изсветлявах, поискаха ми снимка на косата и ми казаха, че тя не подлежи на повече изсветляване, заради състоянието си. Знам си, че е изтощена, но все си мислех че не е толкова зле, някакси успявам да я докарам визуално да изглежда прилично, но явно само в моите очи е така..

# 444
Здравейте, момичета! Косата ми започна много да се къса и цъвти след трайно изправяне, което за съжаление си причиних преди година и половина.
Минах през същото, отидох в салон, който се занимава почти само с това, използват бразилски чист креатин... Дрън... Първите няколко месеца-магия, излизам от банята, изсъхва сама и е с перфектна прическа.
След това - ад... В общо линии докато не отрежеш увреденото косата няма да е същата. Мога да ти предложа еластисайзър естриим, винаги слагай серуми за връхчета, олио за да загладиш визуално положението. Така поне няма да се заплита и да е като слама.
Същевременно започваш масажи на скалпа, според типа коса комбинирай с масла и серуми, за да стимулираш по-бързо израстване на здрава и силна коса. Вземи си и хубави витамини и биотин.

# 445
Здравейте, какъв вид плекс използвате по време на боядисване и от къде го взимате?
Снощи си купих този, досега не съм ползвала плекс вкъщи. От Американския Амазон го взех.

# 446
Здравейте, момичета! Косата ми започна много да се къса и цъвти след трайно изправяне, което за съжаление си причиних преди година и половина.
Минах през същото, отидох в салон, който се занимава почти само с това, използват бразилски чист креатин... Дрън...
Да, уникално красива и лъскава беше косата първите два-три месеца, прилагам и снимка.

Обаче сега представлява това, при това днес съм след фризьор и издухана със сешоар(тоест по принцип имам и доста стърчащи коси). Ясно си личи до къде е израсналата здрава коса-до нивото на ушите.Още доста време трябва да я почакам. И все пак ще се радвам някой, който е ползвал олиото и/или крема Маракеш да сподели от кой е по-доволен при цъфтеж.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 20:54 от Syreen_84

# 447
И аз бих ти препоръчала кремообразната форма, като е хубаво след нея да нанасяш някой хидратиращ термик(на Керастаз или Олиосета).
На снимката ти косата не изглежда толкова зле, колкото я описва, но ако наистина е изгорена, лека по лека трябва да я изрежеш, до като не порасне нова здрава коса. Simple Smile

# 448
Днес попитах във добър фризьорски салон за добоядисване, че да ми стане еднакъв цвета, нали сама се изсветлявах, поискаха ми снимка на косата и ми казаха, че тя не подлежи на повече изсветляване, заради състоянието си. Знам си, че е изтощена, но все си мислех че не е толкова зле, някакси успявам да я докарам визуално да изглежда прилично, но явно само в моите очи е така..

Руса ли смяташ да я правиш? Само боя или още изсветляване ще правиш? Наистина мисля, че ще си съсипеш косата от последващо боядисване и никакъв плекс няма да ти я защити... Според мен вземи някаква безамонячна боя колкото да покрие този цвят и започни екстремно подхранване на косата. Тя е много фризи и ще започне да се накъсва яко... Започни маслени маски или Еластисайзър, вземи серията Терапист на Керастаз (ш+м) или Абсолют рипеър на Лореал. Финиша на Маракеш за връхчета и някой от термиците на Керастаз под формата на крем. Трябват ти силни и тежки серии за изтощена коса, може да редуваш с някоя хидратираща по-лека серия... Но наистина не отлагай с мерките, защото после няма възстановяване на дължините и трябва да ги скъсиш доста....

# 449
Момичета, има ли смисъл да слагам Олаплекс 3 , ако не съм правила терапия?

Общи условия

Активация на акаунт