Професионални серии за коса 136

• 37 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Руса мама, Икоо четките също не наелектризират и не накъсват. Yellow Heart
Marble-beach, бих ти препоръчала да изпробваш екстеншънист термика, ако искаш термозащита отново под формата на крем.

# 511
Момичета, сега получих от Нотино това :

За топлонна защита и приглаждане.
Някоя от вас да го е пробвала, поръчвам за първи път ?

# 512
Аз имах стария вариант на този крем и серума им, но те се активират при употребата на Steampod пресата. Innocent

# 513
Имам нужда от мнение от някой, който е запознат със самия косъм - преди малко се оскубах и взех, че си разгледах един косъм. Значи, в началото, дето е корена е супер тънък, а в края е дебел, бая по-плътен. Едно на ръка, че по дължината на места е удебелен, на места не, но не трябва ли в краищата да е тънък, а не в корена?
В корена ми е естествената коса, краищата са поизгорели, изрусени.
Благодаря предварително:)

# 514
Аз имах стария вариант на този крем и серума им, но те се активират при употребата на Steampod пресата. Innocent
А при друг тип топлинен уред, не ?

# 515
Аз съм използвала и двата вида в старите опаковки, и крема и млякото и дори и да не изправях със стиймпод, само като сушах със сешоара косата се усещаше по-плътна и пригладена. Мисля, че и други потребителки бяха споделили ефекта. По едно време май доста от нас го накупиха от Нотино.

# 516
Не мога да кажа със сигурност, но виждам, че пише Steam-activated, макар че аз съм ги използвала и без Steampod.

# 517
Някой може ли да сравни ефекта от крема-термозащита Цимент на Керастаз? Или да го сравни с Кератина? Или ако може да поговорим за всичките им термозащити, така ще помогнем на тези, които искат да ги пробват за първи път.
Значи аз съм имала Нектар термик и Кератин термик. И двата ми харесваха, ползвах ги като финиш даже без да суша или ползвам топлинен уред. Нектара беше една идея по-хидратиращ, ползвах когато исках омекотяване и заглаждане на косата. Кератин термик прави по-плътна косата, маха фриз и подрежда някак косата. Сега ми е интересен Цимента... Протеинов ли е дали може да заплете косата?
Този за дълга коса предполагам ще е хидратиращ и заглаждащ като Нектара... Хайде кажете как ги усещате?

# 518
Някой може ли да сравни ефекта от крема-термозащита Цимент на Керастаз? Или да го сравни с Кератина? Или ако може да поговорим за всичките им термозащити, така ще помогнем на тези, които искат да ги пробват за първи път.
Значи аз съм имала Нектар термик и Кератин термик. И двата ми харесваха, ползвах ги като финиш даже без да суша или ползвам топлинен уред. Нектара беше една идея по-хидратиращ, ползвах когато исках омекотяване и заглаждане на косата. Кератин термик прави по-плътна косата, маха фриз и подрежда някак косата. Сега ми е интересен Цимента... Протеинов ли е дали може да заплете косата?
Този за дълга коса предполагам ще е хидратиращ и заглаждащ като Нектара... Хайде кажете как ги усещате?

Аз съм използвала само Цимента - (светлозелен) . Косата ми не се заплита, става по плътна (тънка е по принцип) . Когато не го слагам имам усещането,  че косата ми е като перушина.

# 519
  • София
Аз съм имала Цимент термик и нектар термик.
Ноо държа да отбележа че не третирам много чести косата ми с преши и маши.
Винаги я подсушавам със сешоар (без четка) и веднъж в месеца я минавам с преса, веднъж с маша.
Така че не знам доколо мога да дам мнение за защитата от топлинна обработка.
От цимент термик не усетих никакъв ефект, просто беше като крем финиш.
Но нектар термика за мен е невероятен. Усещам страхотен аромат, худратира много добре косата и направо ми преобрази крайчетата. Преди не можех да ги среша а сега са меки и хидратирани.
За мен по-скоро е като финална грижа преди сешоар.
А ароматът му е страхотен, жалко че не остава задълго в косата.

Имах и термото на олиосета и въобще не е толкова добро, на мен не ми попиваше добре в косата и въобще нямах такъв добър ефект.

П.С. За справка косата ми е с тънък косъм, права, изсветлена и суха

# 520
Да ви споделя за казуса с Lalga. Днес пуснах комплека за връщане. Бяха много любезни по тел. Най-общо минобясниха, че цялата партида е такава. Нова формула, уж "по-икономична". По повод различаващият се аромат на маската-нищо не успяха да ми кажат.

От Нотино не поръчах нищо, много се изнервих с тези безплатни доставки, пък 100 условия.

Сега пуснах едни неща на Керастас от Арлен.

Напоследък взех много неща за подхранвваща грижа, сега съм на етап за продукти за скалпа.

За четките не мога да изкажа мнение. Цимент термик съм ползвала отдавна, бях много доволна. Но не мога да го сравня с другите.

Аз имам една чудиенка. Кога ли ще напускат по сайтовете травъл комплектите на Керастас? Искам да ползвам няколо серии, но не ми се взимат големи развасовки.

И още едно питане имам. Ако мия косата на два дена, по-скоро шампоани за честа употреба ли да гледам и от време на време да мия с "по-силни"? Косата ми освен тънка и рядка, се омазнява доста. Отделно от всички неща, където плескам и съвсем се утежнява.

# 521
Здравейте,
на скоро си взех този комплект "Комплект за хидратация Moroccanoil Hydration 2x500ml" от Beu***Mall (незнам колко е оригинален магазина но реших да пробвам) шампоан и балсам, но още при първото миене миризмата ми напомня на някакъв прах за пране или перилен препарат, само на мен ли ми се въобразява това или и Вие сте го забелязали ? Не, че не съм доволна от продукта но малко странна и остра миризма има.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 17:37 от Stella G.

# 522
Този за дълга коса предполагам ще е хидратиращ и заглаждащ като Нектара...
На моята коса Екстеционисте беше един нищо правещ продукт. Нито ми заплиташе като архитекта, нито омекотява като нектара. Подарих го на момиче с тънък косъм и рядка коса, мнооого третирана, без опит с професионални продукти - каза че мн и допада. Моята е плътен косъм, боядисвана и с балеаж.
Мнението ми се препокрива с :
Но нектар термика за мен е невероятен. Усещам страхотен аромат, худратира много добре косата и направо ми преобрази крайчетата. Преди не можех да ги среша а сега са меки и хидратирани.А ароматът му е страхотен, жалко че не остава задълго в косата

Скрит текст:
Спирам за известно време, да пробвам нови продукти, ще залагам на личните ми holy grail. Толкова неподходящи за моята коса съм натрупала, че ми мина мерака да пробвам и Генезиса.

# 523
Здравейте,
на скоро си взех този комплект "Комплект за хидратация Moroccanoil Hydration 2x500ml" от Beu***Mall (незнам колко е оригиналем нагазина но реших да пробвам) шампоан и балсам, но още при първото миене миризмата ми напомня на някакъв прах за пране или перилен препарат, само на мен ли ми се въобразява това или и Вие сте го забелязали ? Не, че не съм доволна от продукта но малко странна и остра миризма има.

За да си сигурна в миризмата, потърси и подуши олиото на Мароканойл. Мисля че само то все още е с оригиналната миризма. Появиха се продукти от марката и с друга миризма.... На мен оригиналната миризма ми е любима, не мирише на прах за пране, тя е несравнима и уникална... Новите измислени продукти миришат на нещо като ароматизатор с цветя и е странна миризма, но не е трайна...

Благодаря на включилите се за Цимент термик...Grinning

# 524
Изпробвах го, момичета Heart
Хубав е , заглажда и омекотява след минаване с пресата, хареса ми Heart

Общи условия

Активация на акаунт