Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 460
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, парфюмът на Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle минава ли за цитрусов или е тежък и сладникъв? Simple Smile
На мен ми мирише на църква

# 421
Честит празник, * SUPERGIRL * - да си жива и здрава, нека се сбъднат всичките ти парфюмни желания! Flowers Bouquet

Вече мога да се похваля с първи Мансера - взех го с идеята за летен парфюм, но се оказа доста плътен, свежите лимон и мента отшумяват сравнително бързо. Въпреки това ми харесва много и е точно за температурите в момента, за летните горещини бих заложил на нещо по-леко.

# 422
Честита Мансера! От кой сайт я купи?
Аз имах код за промоция в нотино, на сега ми изписва, че не е вече валиден.

# 423
Честит рожден ден Supergirl и Макадамия (със закъснение). Букетче ароматни момини сълзи за вас, току-що набрани!

Един нов аромат добавих към летните в пристъп на промоционално умопомрачение (наистина, изпадна за срамно малко пари в комплект с душ гел и крем) Daisy Dream Marc Jacobs. Досега нито една от маргаритките на Джейкъбс не ми е харесвала (меко казано) , но тази май ще се окаже скрита лимонка. След първоначалната алкохолна бомба, се оказа много хубав свеж летен аромат. Трябват му около 2-3 минути да улегне и става чудесен грейпфрут с круша, уистерия и личи, просто младост и безгрижие отвсякъде. Оня ден писах за Girl of Now колко ми харесва в началото и как с минаване на времето става един такъв обикновен и леко досаден, е, този е точно обратното: в началото е досадно спиртосан цитрус, но после става пухкава кукличка. Бутилчето е бонбон! Трайност: средна хубост - 4-5 часа

# 424
#bonbonka6, от elinor.bg поръчах - май имаха още бройки.

#tuali, прекрасни снимки, зареждат с пролетно настроение! Blush

# 425
Честито на рожденичките 🤗💐🌹🌷🌸🌷Бъдете здрави и много парфюмни удоволствия !
Аз да попитам отново .моля ви кажете ми China white ,става ли за насляпо ?Обичам пудрени аромати,но знам ли..Моля ви кажете ои няколко думи за парфюма,наистина ще са ми от полза.Отдавна съм го пробвала и нямам никакъв спомен

# 426
  • при морето
Прекрасни снимки!Пролетни,усмихващи!
Честит рожден ден на SUPERGIRL!Да е все така позитивна,лъчезарна и вдъхновяваща!
BalloonFlowers TulipBirthday

Аз да се похваля с нова придобивка на стар вече парфюм,но отдавна го бях заплюла и ето че му дойде времето да го имам.Красотичка златна е,и на ухание ми допада,макар че имах очаквания за по-силно удово чудо
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versace-Pour-Femme-O … iental-22819.html
Слънчев и усмихнат ми е,и свеж,за мое учудване.При мен няма уд,няма и кожа,смесицата е по-скоро от дъхави съблазнителни виолетки,фрезии и млади рози.От обяд трети път вече пръскам,за да го напластя и все ми е така деликатно присъствието му.Може би трябва да му дам време.

# 427
Макадамия, твоят празник го пропуснах, но със закъснение ти желая всичко най-хубаво, много усмивки и прекрасни парфюмни емоции! Flowers Cherry Blossom Heartbeat Gift
Скрит текст:

tuali, прекрасни снимки, продължавай да снимаш и да ни радваш! Със здраве да си носиш новата придобивка!

# 428
  • София
* SUPERGIRL *, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава и много щастлива!
Сбъдване на всички парфюмни мечти!

Парфюм за деня, измитите колби от бакара руж

# 429
Някой има ли JP intense classique? Изключително силен, в началото не ме дразнеше аромата. Сега вече ми прилошава от него толкова е силен.

# 430
  • София
* SUPERGIRL *  Честит Рожден Ден!
Жива и здрава, обичаща и усмихната да си!

Valeri Cirilov - радвам се да разбера, че откри Мансера, която ти допада. Надявам се, когато я напръскаш хубаво при носене, да се развие още по-добре. Hands Plus1

# 431
  • София
Някой има ли JP intense classique? Изключително силен, в началото не ме дразнеше аромата. Сега вече ми прилошава от него толкова е силен.
Имам го и го обожавам, както и другите Класици. Силни, излъчващи и трайни парфюми са определено.

# 432
..
Вече мога да се похваля с първи Мансера -...
Опиши го малко повече. Чета,че го определят като повече дамски, и че не се усеща никаква мента и лимони. Как го намираш ти,усещаш ли бадема, само за студено време ли става.Много ми е любопитан.Така се надявах да пишеш,че е ментов Sad

SUPERGIRL ,  Честит Рожден Ден Simple Smile Много парфюмни радости занапред Bowtie

# 433
Благодаря, #Deetron, наистина този път попаднах на точния парфюм. 🙂 По принцип харесвам и Cedrat Boise, но според мен е жестоко рефармулиран и няма общо с предишния звяр.

#Pe, много ме затрудняваш, изобщо не ме бива в описанията. 😀 Лимонът се усеща за кратко в началото, не е силно изразен и свеж - усещам го по-скоро като лимонов сладкиш. Ментата се задържа върху кожата ми по-дълго и все пак не бих определил парфюма като силно ментов. Бадемите придават много приятна кремавост и нежност. За мен Aoud Lemon Mint е абсолютен унисекс, нямам никакви притеснения да го нося, предполагам и доста дами също биха проявили интерес. Много добра трайност показва до момента - 8 часа без проблем.

# 434
BirthdayFlowers TulipЧестит рожден ден Supergirl Flowers Hibiscus  Flowers Cherry Blossom Wine Glass  и Наздраве!!

Аз днес съм със Скандал ,мм чудесен беше ,не е зъбовадец ,супер си беше днес и при хладно и топло..

Някой познава ли Casta Diva и Perdizione на  Noble 1942  ?

Общи условия

Активация на акаунт