Парфюмни размисли и страсти - 241

• 43 495
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Минавам да благодаря на дамата, която препоръча тази опция за аромат на липа, който издирвам :
Скрит текст:

Беше най-бързото, с което мога да се сдобия онлайн без риск. Малко е, нетрайно е, но е точно това, което търся - пролет в бутилка Yellow Heart
Записах си и останалите предложения, които смятам да тествам на живо при първа удобна възможност Relaxed

# 466
  • Франция
d.k.не става въпрос само за капачката. Направи ми впечатление, че етикетът е залепен на криво.
Не само че е накриво залепен, но е и накриво отпечатан!
d.k., обърни внимание текстът върху етикета как е разхвърлян:
EDP France holding s.a.s
office 21, rue du mont
thabor...
За първи път виждам такова нещо върху етикет. Изглежда като преписано от някъде и насипано върху етикета, без да бъде дори подредено.

# 467
Минавам да благодаря на дамата, която препоръча тази опция за аромат на липа, който издирвам :
Скрит текст:

Беше най-бързото, с което мога да се сдобия онлайн без риск. Малко е, нетрайно е, но е точно това, което търся - пролет в бутилка Yellow Heart
Записах си и останалите предложения, които смятам да тествам на живо при първа удобна възможност Relaxed
Завиждам ти най-благородно за този аромат. Аз да се оплача - получих от намаленията Елисейските полета на Герлен ЕДТ, и вместо очакваната нежна, свежа, натурална липа, при мен се появи  нещо много неприятно - никакви пролетни цветя, никаква свежест, доста богато въображение ще ми трябва, за да усетя липа тук - само някакъв евтин сапун, нещо синтетично-химично, което не бих могла да нося. Ще го оставя да си "почине" /то... минаха 2 седмици вече, но ще изчакам още/ и дано има положителна промяна, че много се разочаровах! Rolling Eyes

# 468
Днес съм с https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html, тъй като го бяхте похвали в миналата тема. Бях си поръчала мостричка и днес го тествам за първи път. ММ, малко след като се бях напръскала, ме пръграща и веднага отбеляза колко хубаво мириша и пита дали това бил някой от новите ми парфюми Simple Smile от всичките ми други (26) парфюма, е отбелязвал така само още 2 Grinning ще го нося и утре и ще реша дали да го поръчам, защото аз не съм съвсем сигурна колко ми харесва Grinning нямам нищо на Hermes, но имам още 3 мостри да тествам.

# 469
Скрит текст:
Скрит текст:

Завиждам ти най-благородно за този аромат. Аз да се оплача - получих от намаленията Елисейските полета на Герлен ЕДТ, и вместо очакваната нежна, свежа, натурална липа, при мен се появи  нещо много неприятно - никакви пролетни цветя, никаква свежест, доста богато въображение ще ми трябва, за да усетя липа тук - само някакъв евтин сапун, нещо синтетично-химично, което не бих могла да нося. Ще го оставя да си "почине" /то... минаха 2 седмици вече, но ще изчакам още/ и дано има положителна промяна, че много се разочаровах! Rolling Eyes
Може би, ако пролетта беше истинска и по-топла, щеше да се развие по-добре. Тествай го на по-високи температури и дано се разкрие в цялата си прелест Simple Smile

# 470
  • Стара Загора
Guerlain Samsara edp ми е точно пролет в бутилка. Много свеж, приятен и пролетен парфюм. Напомня ми, когато всичко се е разцъфтяло и от цветчетата се носи много свежо и пролетно ухание във въздуха. Доста честно употребих "свеж" и "пролет", но това са думите, с които свързвам този парфюм. Heartpulse

А сега търся пролетен парфюм, но със зелени и тревисти нотки. Искам да има и лимони, лайм, прясно окосена трева. Нещо такова ми се носи - зелено Green Heart Rolling Eyes

# 471
  • Sofia
Точно вчера за пръв път от дълго време посегнах към Samsara edp . Само две леки пръски, дори не натиснах докрай пулверизатора, умори ме, удуши ме! Отвикнала съм на толкова интензивни ориенталци. Не ми е пролет, а късно лято, когато всичко е натежало от сладост. Моят е в червената бутилка.

Холът ми се изпълни с прелестен аромат , ето я красавицата ми.

Скрит текст:

# 472
Guerlain Samsara edp ми е точно пролет в бутилка. Много свеж, приятен и пролетен парфюм. Напомня ми, когато всичко се е разцъфтяло и от цветчетата се носи много свежо и пролетно ухание във въздуха. Доста честно употребих "свеж" и "пролет", но това са думите, с които свързвам този парфюм. Heartpulse
😱😱😱
Напомня ми будоар в харем, нищо от изброеното. "Свеж" е нещо, което и под дулото на пистолет няма да кажа за този парфюм.

Предупредих за Елисейските поля да не е без проба... Съжалявам!

# 473
  • Бургас
Ех, моите любими Елисейски поля, няма смисъл от шанс за мен разменяй го.При мен е най- прекрасната липа, няма евтин сапун, силно шампоанест е.Герлените са много особени и капризни, те избират пред кого да покажат прелестите си, хаха.Аз имам страхотна химия с повечето Герлени и съм щастливка.Two HeartsЗа Самсара обаче последното, което бих казала е , че е пролет в бутилка.За мен е един от много сложните Герлени с много сантал и мен също ме задушава.Nasomatto China white НЕ е за сляп удар за мен, супер особен ми е и никак не го харесвам.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 12:41 от Bright Crystal

# 474
Знам, знам, Тиквичка, благодаря ти, но аз съм си твърдоглава и правя много неща с ясното съзнание, че има голяма вероятност после да съжалявам... Виновна съм си, просто исках да "измрънкам" и да предотвратя възможни разочарования и на други съфорумки. Wink

# 475
Дано на теб повярват повече. Simple Smile
Bright Crystal добре е обяснила Герлените.

# 476
Искам да се върна на темата за Black Opium. От есента ми се искаше да придобия парфюм от тази линия, но отлагах заради други покупки. Макар да не му е сезонът, сега имам възможност да го купя, но се колебая коя версия да избера. Двоумя се най-вече между Intense и Nuit Blanche. Ще се намери ли някой да ме (раз)убеди?

# 477
Моят Долче Гардън дойде, не ми се чакаше да си "почине" от пътя и се напръсках. Добре, че не беше обилно, а само 2 фъс на китката - вкиснало, та се не трае.  Expressionless
След 30 минути все пак почна да избледнява началната гадост и вече усещам кокос и портокал, да видим нататък.

А това ми е ароматната аура от сутринта

# 478
  • Бургас
Аз съм от малкото хора в темата, които меко казано не понасят Долче Гардън, но реших да си замълча.Теста е задължителен.

# 479
Дано на теб повярват повече. Simple Smile
Bright Crystal добре е обяснила Герлените.
Няма да ми повярват повече, споделих го, защото са ми "по-пресни впечатленията". Може би след реформулирането в новите опаковки е различно, нямам идея. Друг е въпросът, че този, който беше показан и поръчах беше в старата опаковка. А Кристалчето съм я пропуснала в това обяснение на Герлените, може ли линк? Blush

Общи условия

Активация на акаунт