Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Получих Joy на Dior  и сета с Le parfum essential на Elie Saab. Нищо особено и двата, почти никаква трайност. Бих ги подминала спокойно, ако не бяха добрите цени. По принцип смятах да взимам Le parfum in white и съжалявам, че вместо него взех този сет.

# 136
  • Чукарландия
Какви капачки изкупувате, нещо не разбрах?!? 🙄
Не ти и трябва Joy Joy Joy
За тях се сетих първо, пък се оказаха колекционерски Grinning
https://www.alia.bg/grim/guerlain-rouge-g-de-kapachka-za-chervil … dalo-neo-gothic/#
Ако някой не е успял щото ги разграбиха Laughing
Линка е произволен.

Жива да не бях! 😂
Само това остава, да почна и капачки за червила да колекционирам, та да се свърши... 🤣🤣🤣

# 137
Получих Joy на Dior  и сета с Le parfum essential на Elie Saab. Нищо особено и двата, почти никаква трайност. Бих ги подминала спокойно, ако не бяха добрите цени. По принцип смятах да взимам Le parfum in white и съжалявам, че вместо него взех този сет.
Ох, да не съжалявам значи, защото бях на ръба да го поръчам, благодаря за инфото! А пък  le parfum in white и аз харесвам,къде е най изгоден в момента дали знае някой?

# 138
В мейкъп на 61лв. Ама не изкупувай всичките де Simple Smile
Така де, това за 30мл. За повече може и да има други по-добри оферти, не съм гледала.
В нотино пък дават подаръче за аромати на Ели Сааб.

# 139
Аз все се заричам на сляпо да не купувам и ето пак се изкуших... От намаленията взех Мис Диор, днес го получих и отново не съм въодушевена... Не е моя аромат, много ми напомня на Mon Guarlain, който както казах не харесвам... Как все на такива миризми попадам, имам чувството, че всички парфюми в бледо розов цвят миришат на едно и също... Добре, че имам един жълт Ланком, който е една идея по-добър... Smile

# 140
Парфимо май готвят намаление, гледам са вдигнали цените.
Няколко неща следя, в различни категории, днес са с по 2-3 лева отгоре. Някои и с по 10.

# 141
  • София
Това е тяхната съботна неделна тенденция, принципно, която забелязвам от доста време, понеже стриктно следя едно парфюмче. Логиката е, че събота и неделя, хората отделят повече време от нормалното за разглеждане на сайтове и имат повече време за вземане на решение за покупка. Маркетингови трикове в търговията. Вдигат цените всеки уикенд, противно на това, което Нотино направиха миналия уикенд, но там чистеха наличности на бранда.

# 142
Логиката е, че събота и неделя, хората отделят повече време от нормалното за разглеждане на сайтове и имат повече време за вземане на решение за покупка. Маркетингови трикове в търговията.
😂
Не са слушали много добре в тоя час! A понеже и други са ходили на училище, сутрин и късно вечер залавяме добрите оферти. А те как издържат на това безсъние, не знам.
И да не забравят, че:
Скрит текст:
Умишлени действия на търговеца, които имат за цел подвеждане на потребителя или да го накара да купи нещо при условия, които не са били достатъчно ясно обявени в началото или в движение се опитва да променя правилата – всичко това са нелоялни търговски практики, които се санкционират до 30 000 лв. при първоначално нарушение и до 50 000 лв. при повторно.

# 143
  • София
Ново кодче за Парфимо дали има? Save10, не е валиден вече.

# 144
  • София
В момента няма нов код за отстъпка в Парфимо.

# 145
# 146
Поръчката ми от Парфимо, направена на 29.04 все още стои със статус обработва се. Последните няколко пъти буквално за часове я изпращаха, дано само да не ми я откажат в понеделник.

# 147
  • София

Не са слушали много добре в тоя час! A понеже и други са ходили на училище, сутрин и късно вечер залавяме добрите оферти. А те как издържат на това безсъние, не знам.
И да не забравят, че:
Скрит текст:
Умишлени действия на търговеца, които имат за цел подвеждане на потребителя или да го накара да купи нещо при условия, които не са били достатъчно ясно обявени в началото или в движение се опитва да променя правилата – всичко това са нелоялни търговски практики, които се санкционират до 30 000 лв. при първоначално нарушение и до 50 000 лв. при повторно.
Не и в  България

# 148
В Парфимо кода Save10 наистина не хваща,само 5.Аз проспах големите намаления и сега обокалям из сайтовете,но нищо от желаното не е намалено😡Опитвам се да се самоубеждавам се,че е за добро.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 17:17 от renji

# 149
  • Пловдив
save10 беше до края на април, няма смисъл да се опитва.

Общи условия

Активация на акаунт