Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте момичета, за първи път пиша тук. От около 2 години си поръчвам козметика и парфюми от Нотино. Пиша по повод на поръчан парфюм - Scandal by night - 80мл. Преди половин година ми бяха подарили същия, 50мл, купуван от парфюмерия в Рим. Пазя опаковката и самия парфюм, тъй кото все още не е изпръскан напълно. Като ми дойде доставката от Нотино и разопаковах парфюма, ми направи впечатление, че самата кутия се отваря по различен начин и реших да ги сравня. Еми да Ви кажа, открих 2 разлики ( мога и снимки да кача, за да ми кажете, дали се филмирам). Разликите в опаковките са : на парфюма от Рим, изписаните думи  "Scandal" и "by night" са в един и същи цвят ( тъмен пепел от рози), този който получих от Нотино, думата "Scandal" е в ярко червен цват. Другата разлика, не съм сигурна дали ще я обясна добре, но горния капак на кутията на парфюма от Нотино стига чак до металния край на дъното. Докато при парфюма от Рим, капака стига до борда с хоризонталните линии на основата, в която е поставен, а не чак до металната лайсна:

Трябва ли са че притеснявам относно автентичността на парфюма?

Пиложи снимки.
Иначе аз по аромат се ориентирам. Това за мен е най-показателното, ако не намирам разлика в трайност и излъчване, значе за мен всичко е наред.

# 496
  • София
Malena-shop супер коректни и точни. 😇
Дамите от Бургас да кажат дали да се доверим.

# 497
Napy, а може би разликите се дължат на милилитрите?

# 498
  • София
Napy, а може би разликите се дължат на милилитрите?

Праверих в нета, но никъде не намерих такава опаковка и цеветът е винаги един и същ Disappointed

# 499
  • на брега
Цоп!
Вчера поръчах две 20-ци на Montale от Dolce.bg, днес получих  пакета.
Без забележки. Допадна ми бързината им. Nature Zap
И от Парфимо получих поръчката си - поднових Guerlain L'Instant de Guerlain edp, един мъжки сет и няколко душ гелчета. За n-ти път много доволна от тях.

# 500
  • София
Lu4ia, може ли да споделиш дали тези малки 20-тички на Монтал имат пауч и кутийка, или са без? Много благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 501
  • на брега
Klodilia,
Метално бутилче с щипка, поставено в тектилната торбица.
Няма кутия, това е спрей handbag. Имаха си празен ход и двете.
Долче бяха пуснали в пакета подарък - рекламна гривничка на Cartier. Не че ще я нося, но ми стана приятно. Пратката дойде с опция преглед. Heart Exl
Скрит текст:
В сайта на бранда предлагат 3х20 мл - аромати по избор, в луксозна кутия. Пак там, преди време, при промоция 2 бр. по 50 мл вървяха с подарък 20-ца. И тя без кутия, само с текстилната торба.
Не ми е известно 20-ците да се предлагат в кутии и пауч. Моят опит обаче е скромен. Доставката от Франция е скъпичка, само два пъти поръчвах.

# 502
Кои поръча?

# 503
  • София
Много благодаря, Lu4ia, чудех се просто в какъв формат са, защото обмислям да взема за подарък - флаконче с щипка и пауч е съвсем ок за нещо, което се води травълсайз и е силно вероятно да се носи в чанта често. Simple Smile Да, доставката от фирмения сайт май беше скъпа, не помня точно колко, сега погледнах с идеята да си припомня, но са махнали международната доставка, в момента доставят само във Франция. Търпеливо чакам един от новите им парфюми да се появи при нас или поне в други европейски сайтове в милилитри, различни от 100, за да си го взема. Simple Smile

# 504
  • на брега
От Долче Roses Musk и Honey Aoud.
Първият познавам, аз съм една розоманка.
Вторият по описание.
Klodilia,
Скрит текст:
17 или 21 евро беше доставката. В началото на април преустановиха, вярвам скоро отново да изпращат. Лимитката на Roses Musk ще си взема оттам. Кой от новите им парфми чакаш, любопитно ми е

# 505
  • София
Lu4ia, да, може от юни да възстановят нещата, но 40 лв за доставка си е множко. А иначе
Скрит текст:
ми се ще да си взема Ristretto Intense Cafe, който ми харесва повече от първообраза Intense Cafe - има повече кафе, което не вкисва, сладостта е по-премерена и розата е по-обрана. Така че следя за него от известно време. Simple Smile

# 506
# 507
  • при морето
Аз пък сефте чувам,че Монталите имат 20-тици.Сигурно са големи сладурчета тези бебета!Като гледам моите от 50мл. колко миниатюрни ми се струват...Smile...Тези сигурно са с големината на руските конфети.
И да не е спам-кажете,моля,свършиха ли вече прИмоциите в сайтовете,само тази от 5% в парфимо е налична май.
И,моля,ако зърнете на добра цена Bottega Veneta Eau de Velours,Eau Legere ,Eau Sensuelle свиркайте,имам само класическата,искам и другите!

# 508
Здравейте, някой от вас дали е купувал от get.bg? Притеснявам се, че това не е специализиран сайт за парфюмерия и козметика; изглежда като емаг, тук във форума има мнения за покупки от емаг, но не и от гет бг.  Не успявам да се ориентирам дали принципът е еднакъв при двата сайта  -  електронна платформа с различни търговци? Мога ли да се доверя на get.bg за покупка на парфюм, има ли доволни или разочаровани сред вас? Благодаря предварително.

# 509
Здравейте, някой от вас дали е купувал от get.bg? Притеснявам се, че това не е специализиран сайт за парфюмерия и козметика; изглежда като емаг, тук във форума има мнения за покупки от емаг, но не и от гет бг.  Не успявам да се ориентирам дали принципът е еднакъв при двата сайта  -  електронна платформа с различни търговци? Мога ли да се доверя на get.bg за покупка на парфюм, има ли доволни или разочаровани сред вас? Благодаря предварително.
Купувала съм няколко пъти и нямам забележка. Аз имам регистрация и поръчвам от профила си, но мисля че може да се поръча и по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт