Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ИР и какви са потенциалните причини за него?
Какви са препоръките за физическа активност при ИР?
Какви са препоръките за хранене при ИР?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ИР и какви са потенциалните причини за него?
-
Какви са препоръките за физическа активност при ИР?
Препоръчително е да се избягват силови тренировки, особено при проблеми с китките. Плакътът, като упражнение, може да бъде ефективен, като се поддържа на лакти и китки за минимизиране на натоварването върху последните. Важно е да се консултирате с лекар или фитнес специалист за персонализирани насоки.
-
Какви са препоръките за хранене при ИР?
-
Какви са препоръчителните практики за грижа за кожата по време на загуба на тегло?
-
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?

днес съм си набелязала поне 10-12 км маршрут.
ама няма да се отказвам.
Сега е пълна площадката с младежи и не ми се навира в тълпата. Май ще трябва с някакви лицеви опори да пробвам да направя мускул.
От години не съм видяла някой да го използва по предназначение, но аз от време на време си вися от него (Елора ми даде акъл - благодаря!). Не мога да се набирам, но поне се опитвам да си изправям гръбнака.