Звездни компромати - месец Май'20

• 256 227
  • 2 986
  •   1
Отговори
# 1 440
Парасарка какво е, бе?
То гледай покрай тая тема как се обогатявам несъзнателно..

# 1 441
Едно време имаше предаване  “Нощен магазин”. Защо Жени не го поднови ?

# 1 442
Няма ли кой да подари едно истинско такси на Бенатова, че да се спре мъчението й. Ако знае улиците на София може да стане чудесен бакшиш. Защото не става за журналист, колкото и да си сменя телевизиите.
👍

# 1 443
https://www.instagram.com/p/CAN0IIPDBGN/?utm_source=ig_web_copy_link

Деси Цонева и мъж ...

https://www.instagram.com/p/CANx293g9g3/?utm_source=ig_web_copy_link

Жасмина , изглежда празна .

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 11:20 от alethea

# 1 444
Изгледах го интервюто на Бенатова с генерала. И в двамата имаше грешки. Кофти монтаж, много рязко прекъсваше, та наистина човек си мисли какво ли са си казали в изрязаното. Разминаваше се видеото с аудиото и изглеждаше сякаш генералът говори нещо, което обаче не съвпада с това, което зрителите чуват. Бенатова после с тия писмени изявления за таксито като провокация също мисля, че сбърка. Ако толкова ѝ е било важно и обидно, са е оставила репликата при монтажа и да реагира своевременно. Генералът доста нервен. Огромна грешка според мен да прави тълкувания и "превод" на въпросите, които му задават, особено с такъв груб език. Дори и да открива такъв подтекст, той лично за себе си, на въпроси, които може да се тълкуват различно, не трябва да реагира така. Щото накрая става, ама тя нещо съвсем невинно го попита, пък той...
Според мен генералът се държеше ок докато тя не започна с повтаряне/потретване но въпроси,  с които целеше да направи скандал и да провокира. И тук беше грешката му - просто трябваше спокойно да прекъсне разговора и да се оттегли достойно!!
Но определено нейното поведение беше като за псевдо журналистка от псевдо телевизия.

# 1 445
Сузанита в интервюто и от днес в лицето прилича на медената питка ,че и с двойна брадичка.И за мен всичко е ПР при нея

# 1 446
  • Rock & Roll feeling ...
Като не е вода, какво е?
При Жени - вероятно бяло вино.
Joy Joy

mi6оni, течността се съдържа в пикочния мехур и си излиза от уретера - баш урина си е. Просто не е напълно готова за изпишкване, а излиза под налягане при достигане на някаква точка на възбуда.
Много се радвам,че  съм простосмъртна и не съм достигнала такива сексуални висини

"Парасарка какво е, бе?" Ето това, да обясняваш, че напикаваш половинката си, ама с гордост.
Иначе жаргон описващ говорене без мислене.

Диви и щастливи:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 447
Благодаря за разясненията. Гнусна работа, да им се чуди човек на самочувствието.

Предните зъби на Луиза и Мария много си приличат и са със специфична форма.

# 1 448
Парасарка е реална дума?! Обогатих се за пореден пьт от темата, благодаря!

# 1 449
За който иска да види интервюто на Сузанита , тук ---
https://nova.bg/news/view/2020/05/16/288100/%D0%BD%D0%B8%D1%89%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
Страшни джуки! Flushed

# 1 450
Парасарка е реална дума?! Обогатих се за пореден пьт от темата, благодаря!

То хубаво, но къде се ползва  думата?! Додето намерим къде да я употребим и току виж сме я забравили вече..Sweat Smile
Налага се да следим темата доживотно...покрай тая Жени израстваме и ние.

# 1 451
Това момиченце е изтървано. Малко приказва като Луна, луда работа. Не е добре ама със самочувствие. Срам за Орхан Мурад. Жал ми е за човека, колко му слушах песните като малка.

# 1 452
  • Sofia
Ето малко разяснения по темата на английски https://www.healthline.com/health/healthy-sex/female-ejaculation#takeaway

Жени бърка в това, че е трети вид оргазъм. То е реакция по време на силна възбуда или оргазъм.

# 1 453
Не съм гледала Сузаните и интервюто, но Орхан е много горд с нея. Не мисля, че се има за лош родител, по неговите представи дъщеря му е преуспяла.

# 1 454
  • София
За мен е просто разновидност на вагиналния оргазъм, но не при всяка жена се получава.

Общи условия

Активация на акаунт